Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    03. Lipanj 2018. 10:04

Pila sam i ranije progesteron al mi nikad nije utjecao na astmu pa me sad zbunjuje ovo mozda je samo takva bioprognoza mi. Ne znam ne zelim se opterecivat al bas me strah da me scepa napadaj a nisam uopce pitala dal smijem onda uzet lijek. 
    A joj valjda cea ih dobiti, jesi probala na web stranici zvat one druge brojeve neke mozda ti neko da neku informaciju. To je bas grozno kad ne znas sto ces sutra. Drzim fige da ti se jave sto prije

truskawka
    03. Lipanj 2018. 10:13

Drage moje..sta su vam rekli ako prokrvarite? Ici u bolnicu ili ne? Meni je danas 13+2 i nocas sam izgleda malo prokrvarila dok sam isla piskiti. No na gacicama nista nije bilo, ali tek ujutro sam nakon piskinja kad sam se obrisala vidla smedje na papiru jer u noci nisam palila svijetlo pa nisam nista ni vidla..nemam nikakve bolove i nije svijeza krv..pa ne znam dal da zovem dr ili da idem u bolnicu ili sta..

❤N i V💙

Beba
    03. Lipanj 2018. 10:14

Pokušaj vidjet sa svojim pulmologom u vezi toga,a možda nema veze s tim,ja imam isto problema sa krvnom slikom,unazad godinu i po povišeni trombociti i leukociti,ne zna se uzrok,moja hematologica kaže da svejedno mogu u postupak bez problema i nek samo pijem Andol 100 a na humanoj se boje ugruška,pitala sam i infektologija,kaže on sve je rizik,pa i život😂.Ma ovi drugi brojevi kažu da zovem direktno humanu,ah🙄🙄

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Grizli
    03. Lipanj 2018. 10:17

Truska ja bi isla u trudnicku ambulantu na tvom mjestu, vjerojatno nije nista, al ja sa svojim iskustvim pusem na sladoled. Bolje da ides bezveze nego da ti poslije bude zao. Primit će te odmah ako kazes da si krvarila. 
    Beba a sta ti na nalazu nisu napisali sto planiraju za drugi ciklus ako dobijes mengu. Jer meni su napisali na nalazu jucer koji sam dobila da se panira opet ivf prirodni. 

Beba
    03. Lipanj 2018. 10:32

Grizli

Truska ja bi isla u trudnicku ambulantu na tvom mjestu, vjerojatno nije nista, al ja sa svojim iskustvim pusem na sladoled. Bolje da ides bezveze nego da ti poslije bude zao. Primit će te odmah ako kazes da si krvarila.
    Beba a sta ti na nalazu nisu napisali sto planiraju za drugi ciklus ako dobijes mengu. Jer meni su napisali na nalazu jucer koji sam dobila da se panira opet ivf prirodni.

Transfer mi je radila tvoja dr pa je samo napisala da se liječenje nastavlja u narednom ciklusu,a budući da ja imam jedan uvučeni jajnik i ako je o tamo ne mogu izvaditi folikul,zadnji put dok sam išla na uzv i nije se još vidjelo di će bit o moja dr je rekla kao ako budemo morali ponovno odustati da ćemo stimulaciju koristit.Budući da je ipak došlo sad do transfera ne znam šta sad.

DANTE

03. Lipanj 2018. 10:32

Beba vikendom je tesko dobit humanu jer radi jedna sestra,sto se tice postupka za dalje moras se dog sa svojom dr prije menstruacije,jer ako ides na stimulirani 2 dan se krece s pikanjem,ja kad sam imala transfer mene je sestra vec narucila za konzultacije za dalje jer na transferu nije bila moja doktorica,ako zelis na stimulirani zovi tako da te naruci za konzultacije 

03. Lipanj 2018. 10:35

I da poslije konzultacija i neuspjelog transfera me trazila opet da dodem 2dc da vidi jajnike i tad sam krenula s pikanjem

Beba
    03. Lipanj 2018. 10:35

Norules

Beba vikendom je tesko dobit humanu jer radi jedna sestra,sto se tice postupka za dalje moras se dog sa svojom dr prije menstruacije,jer ako ides na stimulirani 2 dan se krece s pikanjem,ja kad sam imala transfer mene je sestra vec narucila za konzultacije za dalje jer na transferu nije bila moja doktorica,ako zelis na stimulirani zovi tako da te naruci za konzultacije

Ti si isto u Ri ili?
    Ma ako ne mogu ovaj mj na stimulirani onda ću prirodni,jer onda ne znam kako rade u 7.i8. mj

DANTE

Beba
    03. Lipanj 2018. 10:37

Norules

I da poslije konzultacija i neuspjelog transfera me trazila opet da dodem 2dc da vidi jajnike i tad sam krenula s pikanjem

A to je bio transfer iz prirodnog ili stimuliranog?

DANTE

Grizli
    03. Lipanj 2018. 10:44

Ne znam sto ti rec, meni je bila moj dr na transferu i ja sam ju cim je zavrsila izbombardirala pitanjima i to sam ju pitala sto drugi ciklus ako ova ne uspije pa mi je sve napisala u nalazu.Mislila sam da je to normalno da napisu ovako bezveze nis ne znas. U "najgorem" slucaju idi opet na prirodni ciklus da ne izgubis mjesec ako ne osjecas da ti je pauza potrebna. 
    Ps nasla ja upute od crinone gela mislila da sam bacila s kutijom ih al nisam i da pise da ima utjecaj na astmu. 😏 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.