051 658 254 je broj sto ja imam. Bila je dr.Smiljan al je otisla dok sam ja jos lezala tamo i dosla neka koja je dezurna zove se Tina, al nisam zapamtila prezime.
Cure hvala na podrsci. Imate koji pametan savjet sto jesti, radit / ne raditi osim uputa dr. Ne mogu nac kako se zove cura koja mi je rekla za akupunkturu preporuku-al pitanje za nju jesi ti nastavila na tretmane nakon transfera?
Hej draga. Nisam ti kasnije isla na akupunkturu jer nisam vise u Zg, a i uz strogo mirovanje, stalne mucnine i umor tesko da bi isla..iako mi je dr koji mi vodi trudnocu (i postupak je vodio) preporucio da odem na akupunkturu radi mucnina, al kad bi onda opet morala stalno putovati, a to me strasno iscrpljuje.
Oprosti nisam bas pratila sve price zadnjih dana pa ne znam u kojoj si fazi kad pitas sto raditi ne raditi itd..jesi bila na transferu pa sad cekas betu?
Danas bas imala transfer. Meni je dr koja mi rado akupunkturu preporucila da dolazim 1 tjedno za pocetak tako da slijedeci tjedan idem opet. Dakle preporucaju i dalje koliko sam shvatila. Posto sam imala vise spontanih zelim sto vise korisnih stvari naparviti da ovaj put uspije, a izbjeci lose mozda ako je ikako moguce.
051 658 254 je broj sto ja imam. Bila je dr.Smiljan al je otisla dok sam ja jos lezala tamo i dosla neka koja je dezurna zove se Tina, al nisam zapamtila prezime.
Cure hvala na podrsci. Imate koji pametan savjet sto jesti, radit / ne raditi osim uputa dr. Ne mogu nac kako se zove cura koja mi je rekla za akupunkturu preporuku-al pitanje za nju jesi ti nastavila na tretmane nakon transfera?
Hej draga. Nisam ti kasnije isla na akupunkturu jer nisam vise u Zg, a i uz strogo mirovanje, stalne mucnine i umor tesko da bi isla..iako mi je dr koji mi vodi trudnocu (i postupak je vodio) preporucio da odem na akupunkturu radi mucnina, al kad bi onda opet morala stalno putovati, a to me strasno iscrpljuje.
Oprosti nisam bas pratila sve price zadnjih dana pa ne znam u kojoj si fazi kad pitas sto raditi ne raditi itd..jesi bila na transferu pa sad cekas betu?
Danas bas imala transfer. Meni je dr koja mi rado akupunkturu preporucila da dolazim 1 tjedno za pocetak tako da slijedeci tjedan idem opet. Dakle preporucaju i dalje koliko sam shvatila. Posto sam imala vise spontanih zelim sto vise korisnih stvari naparviti da ovaj put uspije, a izbjeci lose mozda ako je ikako moguce.
Kuzim te. ma vidi ako su ti preporucili idi definitivni, nece skoditi, a moze pomoci.
Drzim ti fige da se ovaj puta lijepo primi. Savjeti su da budes smirena, zabavljaj se s necim, zaokupi misli. Ja sam ti puno spavala, gledala serije, filmove, igrala igrice itd..ugl nemoj se zamarati simptomima nikakvima i sto manje mislis o svemu to ce ti biti bolje. Nemoj se naprezati s nicim i sto vise miruj prvih par dana.
❤N i V💙
Joj ja i mirovanje smo dva svijeta mislim da ce mi to biti najgore, posebno na poslu di sam uvijek u nekoj akciji a sad sam si dogovorila da sam samo u uredu. Za sad jos nisam krenula motat po glavi to al vjerujem da kako dani budu prolazili da cu. Iako dobro bi bilo da mi je to stalno negdje u pameti jer u protivnom bi mogla ja zaboraviti pa se opustiti i krenut na neki trening ili tako nesto a ne bi smjela.
Didi28 sta ima kod tebe
Hej ok sam od simptoma samo grudi i malo nesto dolje bolucka,sad sam vise i vani.neradim fizički nista tesko imam svekrvu koja je super i pomaze tako da.skuham,danas sam i kolac ispekla bila na utakmici klinac mi je igrao i tako,uglavnom sam ok jos ne zivcanimdanas mi je 7dnt.,a ti kako si?
Kod mene bas nista ...jedino bol u donjem desnom dijelu stomaka. Pretpostavljam da je to jajnik koji se jis nije smirio. I to je to
Babylove, ja sam tako od nekolicine stanica jednu imala oplodjeni, a i to nije bas dobro bilo. U banani sam totalnoj bila. Mislim da se za buducnost ne trebas brinuti, ako se slucajno ne primi. Mislim da ti jednostavno nije pogodjena stimulacija. Ni doktori unaprijed ne znaju kako cije tijelo reagira na hormone. Vec sljedeci put mozes imati puno bolje rezultate. Istrazujuci sam zakljucila da ako imas puno folikula njih dobro treba nahraniti hormonima i ako je preslaba doza onda ih ne nahrani. Naravno, nisam biolog i ovo je neki moj zakljucak koji ne mora biti nimalo točan.
Babylove, ja sam tako od nekolicine stanica jednu imala oplodjeni, a i to nije bas dobro bilo. U banani sam totalnoj bila. Mislim da se za buducnost ne trebas brinuti, ako se slucajno ne primi. Mislim da ti jednostavno nije pogodjena stimulacija. Ni doktori unaprijed ne znaju kako cije tijelo reagira na hormone. Vec sljedeci put mozes imati puno bolje rezultate. Istrazujuci sam zakljucila da ako imas puno folikula njih dobro treba nahraniti hormonima i ako je preslaba doza onda ih ne nahrani. Naravno, nisam biolog i ovo je neki moj zakljucak koji ne mora biti nimalo točan.
Zao mi je draga da si i ti tako prosla.. zakljucak ti zapravo i je jedini odgovor na ovo.. jer ja neznam sto bi mislila.. ali toliko sam potonula danas da ja to nemogu opisati... posto su i doktori bili jako optimisticni... sto se tice sljedeceg postupka za ljekove narucuju za 9 mj ... tako da do tad necu ni u prirodni ni nista jer mi je potrebna psihicka pauza... uzasno se osjecam i onda jos svi moji oko mene ajde sta se sekiraa biti ce.. a meni jos gore.... sve me strah sutra zvati kako napreduje taj jedan... uzas skroz mislim kada cu se probuditi iz uzasnog sna... 😔😔😔
Babylove a bas mi je zao sto se lose osjecas. Mozda ti malo pauze i odmora bude godilo nekad stvarno treba. Al nemoj skroz izgubiti nadu, jos imas tu 1 stanicu oplodjenu koja ce mozda bas se lijepo dijeliti.
Cure dal ima koja da je u ivf postupku a da ima astmu? Jeste imale kakva ppgorsanja astme nakon transfera. Osim crinone gela kojega sam btw 1 samo stavila do sad nis drugo mi nije novo od lijekova trenutno, a sama astma mi je bila pod kontrolom vec 1,5 godinu da bi jutros znacajno osjecala smanjen protok zraka u pluca, ko da me gusi nesto pa me strah da mi to ne uzrokuje progesteron?!
Cure dal ima koja da je u ivf postupku a da ima astmu? Jeste imale kakva ppgorsanja astme nakon transfera. Osim crinone gela kojega sam btw 1 samo stavila do sad nis drugo mi nije novo od lijekova trenutno, a sama astma mi je bila pod kontrolom vec 1,5 godinu da bi jutros znacajno osjecala smanjen protok zraka u pluca, ko da me gusi nesto pa me strah da mi to ne uzrokuje progesteron?!
Nemam iskustva,ali sam malo proguglala i piše da estrogen i progesterona mogu utjecati na astmu.
Ja ne mogu nikako dobit ove u Ri ,a ne znam da li idem sad na prirodni ili stimuliranu,ako stim. onda bi sutra trebala na uzv.
Babylove užasno mi je kad vidim kako te to pogodilo,ali nije ovo jedini postupak,tek ti je prvi ,zamisli da recimo u drugom zatrudniš sa blizancima ,onda se svega ovoga nebi niti sjetila,kad god ti je teško u glavi zamisli svoju bebu,jer ona dolazi.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji