Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana Donna
    02. Lipanj 2018. 12:42

Grizli i Babylove drzim vam 🤞 da sve dobro prodje...evo i mene na ovoj temi, došla sam se malo raspitati za inseminaciju, jer ćemo muž i ja prvo pokušati tako. Nakon spontanog već preko godinu dana pokušavamo, neuspješno...a prije spontanog smo pokušavali nekih godinu i pol...Moj Ginek je rekao da će nas nakon ljeta poslati na IUI, jer mužev spermio pokazuje malu količinu spermija, tj dosta malu ali pokretljivost je dobra 78%, moji nalazi su dobri. Molim cure koje su bile na ovom postupku, kakva su vam iskustva? I jel možda bio netko u poliklinici Šparac u Splitu ili Cito kod Poljaka? 

Beba
    02. Lipanj 2018. 13:08

Babylove,ne znam šta reći,pokušaj se raspitati koji je razlog svemu tome,a to sa godinama ne vjerujem,sada se lijepo pokušaj smiriti i pozitivno razmišljat o toj jednoj stanici,nekad njima stanice izgledaju odlično pa ništa ne bude,a neki put je baš suprotno,sretno!

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Beba
    02. Lipanj 2018. 13:09

Grizli sretno i smireno čekanje!

DANTE

Beba
    02. Lipanj 2018. 13:16

Grizli koji je ono br tel humane,moram ih zvat,danas mi niko neće odgovoriti na mailom,koji je dr sad tamo?

DANTE

Diana30
    02. Lipanj 2018. 13:46

Grizli

Babylove mogu mislit samo kako ti je, toliko folikulica i sve se svede na 1 jedini, al imaj vjere da ce uspjeti.
    Ja sam upravo imala transfer 8-stanicni je zametak. Embriologica je rekla da je js bila kvalitetna, radili su icsi jer su spermici prespori i sad cekanje slijedi.

Sretnoo..

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Grizli
    02. Lipanj 2018. 13:47

051 658 254 je broj sto ja imam. Bila je dr.Smiljan al je otisla dok sam ja jos lezala tamo i dosla neka koja je dezurna zove se Tina, al nisam zapamtila prezime. 
    Cure hvala na podrsci. Imate koji pametan savjet sto jesti, radit / ne raditi osim uputa dr. Ne mogu nac kako se zove cura koja mi je rekla za akupunkturu preporuku-al pitanje za nju jesi ti nastavila na tretmane nakon transfera? 

truskawka
    02. Lipanj 2018. 13:53

Grizli

051 658 254 je broj sto ja imam. Bila je dr.Smiljan al je otisla dok sam ja jos lezala tamo i dosla neka koja je dezurna zove se Tina, al nisam zapamtila prezime.
    Cure hvala na podrsci. Imate koji pametan savjet sto jesti, radit / ne raditi osim uputa dr. Ne mogu nac kako se zove cura koja mi je rekla za akupunkturu preporuku-al pitanje za nju jesi ti nastavila na tretmane nakon transfera?

Hej draga. Nisam ti kasnije isla na akupunkturu jer nisam vise u Zg, a i uz strogo mirovanje, stalne mucnine i umor tesko da bi isla..iako mi je dr koji mi vodi trudnocu (i postupak je vodio) preporucio da odem na akupunkturu radi mucnina, al kad bi onda opet morala stalno putovati, a to me strasno iscrpljuje. 
    Oprosti nisam bas pratila sve price zadnjih dana pa ne znam u kojoj si fazi kad pitas sto raditi ne raditi itd..jesi bila na transferu pa sad cekas betu?

❤N i V💙

• njaknjak
    02. Lipanj 2018. 14:33

Didi28 sta ima kod tebe

Beba
    02. Lipanj 2018. 14:54

Grizli

Hvala!

DANTE

Diana30
    02. Lipanj 2018. 15:42

njaknjak

Didi28 sta ima kod tebe

Hej ok sam od simptoma samo grudi i malo nesto dolje bolucka,sad sam vise i vani.neradim fizički nista tesko imam svekrvu koja je super i pomaze tako da.skuham,danas sam i kolac ispekla bila na utakmici klinac mi je igrao i tako,uglavnom sam ok jos ne zivcanim danas mi je 7dnt.,a ti kako si?

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.