Curke.. evo ja bila na aspiraciji.. dobili smo 5 oocita .. nesto je spominjala da ce ici na x jer spermiogram i nije strasan kao da ih ima 7 miliona… moze li mi tko reci ako zna sto bi to trebalo znaciti
X ti je icsi metoda ja mislim tako doktori govore ,ne brini za stanice ja sam ih imala 6 pa od toga 5 oplodili,bitno da su kvalitetne i zrele
Hvala vam cure... sutra ujutro moram u pol 10 zvati da vidim koliko se je oplodilo pa cemo vidjeti sto i kako dalje.. rekli su mi da u pon ili sri bi bio transfer.. tako da po tome ocito nema hipera.. i sestra mi je rekla da joj doktor na aspiraciji nije spominjao hiper.. ali je rekla kada dodem na transfer da ce mi napraviti uzv pa cemo vidjeti...
I da dobila sam sada za piti duphastone 3×1, folacin 2×1 i andol 100mg 1×1
Dali ste i vi to pile ili nesto drugo?
Ja pijem samo folnu i utrogestane 3×2 vaginalno.
Bo meni recimo uopce nisu nista dali da pijem nakon aspiracije i prije eventualnog transfera, a o tome dal se razvija embrij cu saznat tek kad dodjem sutra i u Ri je transfer 3 dan. Hmm svaki dr druga pjesma
Bo meni recimo uopce nisu nista dali da pijem nakon aspiracije i prije eventualnog transfera, a o tome dal se razvija embrij cu saznat tek kad dodjem sutra i u Ri je transfer 3 dan. Hmm svaki dr druga pjesma
Mislim da ti nisu dali nista jer si u prirodnom... sretno sutra 🤞🤞
Ja sam dobila Duphastone 3x1, Utrogestan 3x2 Andol 100 1x1 i Folacin 1x1.
❤N i V💙
Dali duphastone pijes svakih 8 h ili? I ljekarnoj su mi rekli da ne trebam svakih 8 vec da si odredim ujutro u podne i navecer... folacin ujutro i navecer.. a andol u podne iza rucka
Dali duphastone pijes svakih 8 h ili? I ljekarnoj su mi rekli da ne trebam svakih 8 vec da si odredim ujutro u podne i navecer… folacin ujutro i navecer.. a andol u podne iza rucka
Meni je dr naglasio nekoliko puta da se mora trositi svakih 8 sati..nemoj slusati ove iz ljekarne..ne znaju oni zasto ti to moras piti i cak i da znaju opet nisu u sve upuceni. Ja preporucam piti svakih 8 sati jer em sto pise u uputi da se mora pravilno rasporediti unutar 24 sata em mi je doktor u nekoliko navrata naglasio da se mora tako piti..i kad mi je povecao dozu sam morala svakih 6 sati..andol i folacin sam pila ujutro uz dorucak, a ako moras piti folacin 2 puta onda drugi popij uz veceru.
❤N i V💙
Dali duphastone pijes svakih 8 h ili? I ljekarnoj su mi rekli da ne trebam svakih 8 vec da si odredim ujutro u podne i navecer… folacin ujutro i navecer.. a andol u podne iza rucka
Meni je dr naglasio nekoliko puta da se mora trositi svakih 8 sati..nemoj slusati ove iz ljekarne..ne znaju oni zasto ti to moras piti i cak i da znaju opet nisu u sve upuceni. Ja preporucam piti svakih 8 sati jer em sto pise u uputi da se mora pravilno rasporediti unutar 24 sata em mi je doktor u nekoliko navrata naglasio da se mora tako piti..i kad mi je povecao dozu sam morala svakih 6 sati..andol i folacin sam pila ujutro uz dorucak, a ako moras piti folacin 2 puta onda drugi popij uz veceru.
Hvala ti... i mislila sam da je tako.. al reko da budem sigurna.. znaci i andol da pijem onda ujutro? A ne u podne
Sortiraj odgovore
Najstariji