I da dobila sam sada za piti duphastone 3×1, folacin 2×1 i andol 100mg 1×1
Dali ste i vi to pile ili nesto drugo?
Ja sam dobila Duphastone 3x1, Utrogestan 3x2 Andol 100 1x1 i Folacin 1x1.
Dali duphastone pijes svakih 8 h ili? I ljekarnoj su mi rekli da ne trebam svakih 8 vec da si odredim ujutro u podne i navecer… folacin ujutro i navecer.. a andol u podne iza rucka
Meni je dr naglasio nekoliko puta da se mora trositi svakih 8 sati..nemoj slusati ove iz ljekarne..ne znaju oni zasto ti to moras piti i cak i da znaju opet nisu u sve upuceni. Ja preporucam piti svakih 8 sati jer em sto pise u uputi da se mora pravilno rasporediti unutar 24 sata em mi je doktor u nekoliko navrata naglasio da se mora tako piti..i kad mi je povecao dozu sam morala svakih 6 sati..andol i folacin sam pila ujutro uz dorucak, a ako moras piti folacin 2 puta onda drugi popij uz veceru.
Hvala ti… i mislila sam da je tako.. al reko da budem sigurna.. znaci i andol da pijem onda ujutro? A ne u podne
Pa meni je dr rekel da slobodno popijem oboje ujutro uz dorucak oko 8..tak da sam ja pila folacin i andol uz dorucak i ovo sam ostalo trosila u 6, 14 i 22..ili barem negdje oko tog vremena..pol sata prije ili kasnije nije problem..olaksaj si kolko mozes da ne moras misliti stalno o tabletama
❤N i V💙
Kakva su vasa iskustva sa paiholoskim i pravnim savjetovanjem? Dali ima kakvih testova? Dali se to moze obaviti u VV? 🤔🤔
Mislim da to popunjavas samo u slucaju donacije jajnih stanica ili Nesto tako slicno. Ako radis ovo klasicno ICSI ili IVF onda to zanemari.
Bonne na Vuku se obavi razgovor sa socijalnom radnicom, al vise oko papirologije i objasni ti procedure neke. Nema bas psiholoskog savjetovanja. Ti želiš psiholosko ili te samo zanimalo kako to izgleda?
Bonne na Vuku se obavi razgovor sa socijalnom radnicom, al vise oko papirologije i objasni ti procedure neke. Nema bas psiholoskog savjetovanja. Ti želiš psiholosko ili te samo zanimalo kako to izgleda?
Stvarno? O cemu pricate
Pripremi papire koje morate ovjeriti kod javnog biljeznika, objasni sto su. Prica o kriopohrani embrija i cuvanju, npr 5 godina je besplatno. Objasni da je zakonski dozvoljeno oploditi max12 j.s., transfer 2 embrija, iznimno 3. Uglavnom te neke zakonske regulative.
Jutro svima
Du kako si jel stalo skroz ta krvarenja!!
Evo ja se jutros probudim i cista krv onak na dnevnom i sad lezim nis me ne boli sad ustanem sad je smede luda sam vise ako se ponovi tokom dana icu na hitnu...
Jutro svima
Du kako si jel stalo skroz ta krvarenja!!
Evo ja se jutros probudim i cista krv onak na dnevnom i sad lezim nis me ne boli sad ustanem sad je smede luda sam vise ako se ponovi tokom dana icu na hitnu…
Kod mene nije bilo svjeze krvi od nedjelje, samo je smeckasto brljavilo svaki dan...ali zato sinoc i preksinoc u isto vrijeme je bilo opet jako tamne krvi na dnevnom i onda opet poslije samo smedje. ne znam sta bi ti rekla...mene isto ne boli, ali da me vec izludjuje lagano-da. Kad sam prvi put otisla su rekli da opet dodjem u slucaju da se pojave bolovi i ako bi bilo bas obilno krvarenje (tipa menge). Ali mislim da bi otisla i da se pojavi bas svjeza krv (svijetlija). Samo miruj sto vise, iako i ja mirujem od nedjelje pa opet bude epizoda
url=https://lilypie.com]
Pa bas zato sam te htijela pitat kako si
Ok jest da sam jucer i prekjucer povracala ko luda i to je bilo poprilicno naprezanja jucer sam rekla doktorici da mi se zna s vremena na vrijeme pojavit tako i gledala je i kaze ona nista ne vidi sve je cisto
Nis ne kontam vise samo vidim da je strah sve veci ali boze moj nemogu ja tu nista vise napravit od ovoga sto radim sve u bozje ruke ali da izluduje izluduje...
Zenske evo da javim ne bas do re vijesti... od 15 stanica smo znaci dobili 5.. i danas zovem.. od tih 5.. 4 imaju citoplazmi tako da ocito nista od toga...zapravo ju nisam ni razimjela sto prica jer sve su mi lađe pptonule... ova 5 je bila nezrela ali ipak se je oplodila.. sutra moram zvati da vidim kako se dijeli i u pon bi onda valjda bio transfer... znaci slomljena sam.. sto se dogodilo neznam.. zasto sam tako reagirala na stimulaciju isto neznam.. kaze biologica da vjerojatno zato sto sam mlada... ja nevidim kakve veze imaju godine.. sto nije bolje da si sto mlađi... neznam sto misliti i cemu se nadati uopce.. eto koliko sam bila pozitivna sada vise nisam...
Sortiraj odgovore
Najstariji