Babylove draga bas mi je zao, al nemoj gubiti nade mozda ipak ta 1 bude dobra za transfer. Pa koliko ti godina imas ako si mlada pa tako reagiras na terapiju?! Drzim fige da se stanica lijepo krene dijeliti i da sve na kraju bide sa happy end.
Draga moja Babylove, polazemo nade u tu jednu. Drzim ti fige do ponedjeljka da se dobro podijele
Pa bas zato sam te htijela pitat kako si
Ok jest da sam jucer i prekjucer povracala ko luda i to je bilo poprilicno naprezanja jucer sam rekla doktorici da mi se zna s vremena na vrijeme pojavit tako i gledala je i kaze ona nista ne vidi sve je cisto
Nis ne kontam vise samo vidim da je strah sve veci ali boze moj nemogu ja tu nista vise napravit od ovoga sto radim sve u bozje ruke ali da izluduje izluduje…
Upravo tako, imas maksimalnu hormonalnu potporu i nemaju oni tu sto puno...procesljala sam dosta clanaka i iskustava o krvarenju i bas ima jako puno slucajeva. I dosta onih gdje nikad nije objasnjeno otkud krvarenje...ja se gledam ne opterecivati puno s tim i strpljivo mirujem i cekam pregled da cujem i ja to srce...bit ce mi lakse kad vidim da je s bebom sve ok 😊 Babylove…zao mi je sto je ispalo tako, ali daj sansu toj jednoj preostaloj, drzi se!
url=https://lilypie.com]
Babylove bit ce sve dobro.. pozitivno gledaj na tu jednu stanicu mozda je bas ta dobitna.
Mene danas ledja rasturaju i jajnici, jedva cekam ujutro da vidim koliko cemo ih izvaditi☺ a jos danas idem u svadbu koju ne mogu nikako otkazat😊
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Babylove draga bas mi je zao, al nemoj gubiti nade mozda ipak ta 1 bude dobra za transfer. Pa koliko ti godina imas ako si mlada pa tako reagiras na terapiju?! Drzim fige da se stanica lijepo krene dijeliti i da sve na kraju bide sa happy end.
25 godina sam...
Neznam sto reci... hvala vam cure na podrsci i optimizmu... ali jednostavno sam tolikk slomljena da nemogu biti pozitivna... previse sam se nadala i bila optimisticna.. i sve skupa tako da sam bas bas jako razocarana...
Grizli sto je s tvojim transferom?
Babylove mogu mislit samo kako ti je, toliko folikulica i sve se svede na 1 jedini, al imaj vjere da ce uspjeti.
Ja sam upravo imala transfer 8-stanicni je zametak. Embriologica je rekla da je js bila kvalitetna, radili su icsi jer su spermici prespori i sad cekanje slijedi.
Babylove mogu mislit samo kako ti je, toliko folikulica i sve se svede na 1 jedini, al imaj vjere da ce uspjeti.
Ja sam upravo imala transfer 8-stanicni je zametak. Embriologica je rekla da je js bila kvalitetna, radili su icsi jer su spermici prespori i sad cekanje slijedi.
Zelim ti svu srecu draga 🤞🤞 cekamo sa tobom 💖💖
Babylove bit ce sve dobro.. pozitivno gledaj na tu jednu stanicu mozda je bas ta dobitna.
Mene danas ledja rasturaju i jajnici, jedva cekam ujutro da vidim koliko cemo ih izvaditi☺ a jos danas idem u svadbu koju ne mogu nikako otkazat😊
Sretno ti draga... drzim 🤞🤞🤞 da sve prođe u najboljem redu 😊😊
Curke meni danas 5 dnt,vracena blastica,danas sam primijetila smedi iscjedak kod brisanja,inace sam na crinone gelu a rano mi je za menstruaciju pa me zanima dali je koja krvarila tako rano na progesteronu,meni je ovo vec 3 ciklus na crinonu i prva dva puta nisam imala nista pa ako koja ima i iskustva helpajte
Sortiraj odgovore
Najstariji