Didi28 kako si ti danas? Tebi je 6dnp. Mene je jucer samo jajnik bolio. Valjda je to jajnik...mozda su neke nuspojave utrogestana
Didi28 kako si ti danas? Tebi je 6dnp. Mene je jucer samo jajnik bolio. Valjda je to jajnik…mozda su neke nuspojave utrogestana
Hej draga dobro sam cike ne prestaju boliti.ali trbuh ni neznam vise kao nesto osjetim pa onda nista i tako.vidjet cemo ne nadam se previse jer mi je ovo prvi put.kako si ti? Jel imas ti koji simptom
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Hahaha Beba ja neki dan na aspiraciji kazem toj embriologici u Rijeci ma daaa znam ja kako ide oplodnja i razvoj embrija to je isto kao kod krava. Zena me gledala ko da sam sa banane pala i prasla u smijeh. Ajde bas mi je drago da si ostala pozitivna i da cete odmah u novi ciklus koje se nadam da ce biti sa betom velikom. Nema odmora za muske koji odmor bi oni imaju samo 1 zadacic mali. Mi sutra idemo vidit dal se oplodila js i dal ce imat transfer.Bas sam znatizeljna i pomalo nervozna, ako imam transfer krece moje razdoblje panike.
Imam dobar osjećaj za tebe,ipak si više puta ostala trudna,treba biti realno pozitivan,kad budem slijedeći put čekala betu pokušat ću se maksimalno pretrpati obavezama,i ne dramatizirati toliko,brže će mi proć,sretno sutra,vidjet ćeš kako je lijep događaj taj transfer.
To me svi tjese kao da ja lako zatrudnim pa da bi relativno brzo trebala zatrudniti na taj nacin, al znas da onaj osjecaj straha uvijek postoji. Zapravo vise me trenutno strah ako imam transfer da opet ne bude spontani.mislim da cu glumiti fikus ako imam transfer od straha da krivo ne udahnem. A to cekanje me dokrajci.
Curke.. evo ja bila na aspiraciji.. dobili smo 5 oocita .. nesto je spominjala da ce ici na x jer spermiogram i nije strasan kao da ih ima 7 miliona... moze li mi tko reci ako zna sto bi to trebalo znaciti
Curke.. evo ja bila na aspiraciji.. dobili smo 5 oocita .. nesto je spominjala da ce ici na x jer spermiogram i nije strasan kao da ih ima 7 miliona… moze li mi tko reci ako zna sto bi to trebalo znaciti
Možda će ih pustiti da sami oplode j.stanice umjesto da koriste icsi metodu,šta nisi ti imala puno folikula?
url=https://lilypie.com]
DANTE
Super Babylove drzim fige da se lijepo oplode js. Nemam pojma sto ti to znaci x.
Curke.. evo ja bila na aspiraciji.. dobili smo 5 oocita .. nesto je spominjala da ce ici na x jer spermiogram i nije strasan kao da ih ima 7 miliona… moze li mi tko reci ako zna sto bi to trebalo znaciti
Možda će ih pustiti da sami oplode j.stanice umjesto da koriste icsi metodu,šta nisi ti imala puno folikula?
Jesam 15 al ocito da nisu bile okej... ma samo neka se i ovo oplodi i ja sretna... joj nekako sam se nadala da ce raditi icsi.. tako su mi i rekli..ali posto se spermiogram izgleda popravio izgleda da nece onda
Hvala Grizli
Jesam 15 al ocito da nisu bile okej… ma samo neka se i ovo oplodi i ja sretna… joj nekako sam se nadala da ce raditi icsi.. tako su mi i rekli..ali posto se spermiogram izgleda popravio izgleda da nece onda
Hvala Grizli
Ma oploditi će se,kako da ne,nije ni 5 stanica malo,samo sam s obzirom na broj folikula očekivala više. Oni preferiraju što prirodnije,tj da najbolji spermij oplodi sam jajnu stanicu,osobno mislim da je to puno bolje,sretno!
url=https://lilypie.com]
DANTE
Didi28 kako si ti danas? Tebi je 6dnp. Mene je jucer samo jajnik bolio. Valjda je to jajnik…mozda su neke nuspojave utrogestana
Hej draga dobro sam cike ne prestaju boliti.ali trbuh ni neznam vise kao nesto osjetim pa onda nista i tako.vidjet cemo ne nadam se previse jer mi je ovo prvi put.kako si ti? Jel imas ti koji simptom
Kao neka napetost u donjem dijelu trbuha. Inace nista vise...E, ali bar mi od onih Utrogestana dobro crijeva rade. If you know what I mean
Jesam 15 al ocito da nisu bile okej… ma samo neka se i ovo oplodi i ja sretna… joj nekako sam se nadala da ce raditi icsi.. tako su mi i rekli..ali posto se spermiogram izgleda popravio izgleda da nece onda
Hvala Grizli
Ma oploditi će se,kako da ne,nije ni 5 stanica malo,samo sam s obzirom na broj folikula očekivala više. Oni preferiraju što prirodnije,tj da najbolji spermij oplodi sam jajnu stanicu,osobno mislim da je to puno bolje,sretno!
5 je i vise nego dovoljno. Bitno da su dobri. Javi cim saznas koliko se oplodilo
Sortiraj odgovore
Najstariji