Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Joy
    31. Svibanj 2018. 22:46

Inace upadam kao padobranac 😆
    Citam kad stignem i koliko, rijetko pisem. 
    Zelim reci, drzite se cure koje ste u postupku, cekalice bete, pikalice ma sve ❤
    Beba zao mi je, bit ce bolje vjeruj mi 😉
    Ako sam dobro zapamtila ti zracis vjerom i optimizmom 😍

• Babylove
    31. Svibanj 2018. 22:49

Grizli

Cure dal ste vi nakon aspiracije imale grceve u trbuhu?
    Njaknjak nemoj biti zbedirana tako. Moras imat malo vjere i pozitivna biti

Ja sam imala 2 dana poprilicno jake.. ketonal mi samo ublazavao bol.. inace me od njega nista ne boli...
    Gonal sretno i puno strpljenja ti zelim...
    Njaknkak samo optimisticno.... 🤞🤞
    Sretno svima 💖💖
    Ja sutra imam punkciju.. nadam se da ce sce proci okej 😊

• Ivy88
    31. Svibanj 2018. 23:52

du1988

Ivy jesi bila danas??

Sorry sto se nejavi odmah...zapela kod obitelji a internet uzas...bila sam,jedva me dr.primila,kao praznik i nisam trebala doc,a lijepo mi sestra rekla da dodjem dns da ce bit moja dr...oko pola 9 me pregledala...sve ok,srceko kuca...jeii...dala mi hrpu pretraga,mirovanje i daljnje vodjenje trudnoce kod mog ginica...posto sam u prirodnom ciklusu ostala trudna i sve ok,ona vise mi kao netreba...totalno sam se sokirala,mislila sam da cu i rodit tamo...

du1988
    01. Lipanj 2018. 00:01

Ivy88

du1988

Ivy jesi bila danas??

Sorry sto se nejavi odmah…zapela kod obitelji a internet uzas…bila sam,jedva me dr.primila,kao praznik i nisam trebala doc,a lijepo mi sestra rekla da dodjem dns da ce bit moja dr…oko pola 9 me pregledala…sve ok,srceko kuca…jeii…dala mi hrpu pretraga,mirovanje i daljnje vodjenje trudnoce kod mog ginica…posto sam u prirodnom ciklusu ostala trudna i sve ok,ona vise mi kao netreba…totalno sam se sokirala,mislila sam da cu i rodit tamo…

Super, drago mi je da je sve u redu! Najbitnije da je bebica dobro 😍😍 a ne znam sto bi ti rekla za ovo...mene nisu tamo ni narucili za pregled kad sam javila betu tako da...ok, nisam bas blizu Zg al ono...mail je bio-javite nam ishod trudnoce 🙄😂

url=https://lilypie.com]

• Gonal
    01. Lipanj 2018. 04:36

Ivy88

du1988

Ivy jesi bila danas??

Sorry sto se nejavi odmah…zapela kod obitelji a internet uzas…bila sam,jedva me dr.primila,kao praznik i nisam trebala doc,a lijepo mi sestra rekla da dodjem dns da ce bit moja dr…oko pola 9 me pregledala…sve ok,srceko kuca…jeii…dala mi hrpu pretraga,mirovanje i daljnje vodjenje trudnoce kod mog ginica…posto sam u prirodnom ciklusu ostala trudna i sve ok,ona vise mi kao netreba…totalno sam se sokirala,mislila sam da cu i rodit tamo…

Ivy jesi ti jucer ujutro bila u Petrovoj, crvena majica?

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Grizli
    01. Lipanj 2018. 07:36

Babylove ja imala jucer dosta jake grceve, oko 2 sam bila na akupunkturi i onda malo popuslili bolovi al i dalje imam grceve kao tupe udarce na mjestu uboda. Valjda je to ok. Sretno danas... Drzim 🤞 🤞 🤞 🤞 
    Ivy odlicno da je sve super, sretno dalje

• Ivy88
    01. Lipanj 2018. 08:02

du1988

Ivy88

du1988

Ivy jesi bila danas??

Super, drago mi je da je sve u redu! Najbitnije da je bebica dobro 😍😍 a ne znam sto bi ti rekla za ovo…mene nisu tamo ni narucili za pregled kad sam javila betu tako da…ok, nisam bas blizu Zg al ono…mail je bio-javite nam ishod trudnoce 🙄😂

Nezz mozd to sad po novom ako sve ok nerodis tamo...moja susjeda prije dve god.rodila tamo,a bilo sve ok...inace iz Siska sam,pa mi nije tak daleko za putovat....

• Ivy88
    01. Lipanj 2018. 08:05

Gonal

Ivy88

du1988

Ivy jesi bila danas??

Jesam...ali majica ima sliku duha...jer bila jos jedna sa istom bojom majice...ugl.ja ostala zadnja...

• Gonal
    01. Lipanj 2018. 08:19

Ivy88

Gonal

Ivy88

du1988

Ivy jesi bila danas??

Jesam…ali majica ima sliku duha…jer bila jos jedna sa istom bojom majice…ugl.ja ostala zadnja…

Vidjela sam te a kad sam bila kod dr onda te spomenula sestri da ce te primit bez obzira sto je praznik.
    Ja sam isla druga na uzv, u traper haljinici sam bila.

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

• Ivy88
    01. Lipanj 2018. 08:22

Gonal

Ivy88

Gonal

Ivy88

du1988

Ivy jesi bila danas??

Jesam…ali majica ima sliku duha…jer bila jos jedna sa istom bojom majice…ugl.ja ostala zadnja…

Vidjela sam te a kad sam bila kod dr onda te spomenula sestri da ce te primit bez obzira sto je praznik.
    Ja sam isla druga na uzv, u traper haljinici sam bila.

Hehe...mogle smo i na kavu...mislim da bi poludjela da me nije primila...al sve oki na kraju...😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.