Inace upadam kao padobranac 😆
Citam kad stignem i koliko, rijetko pisem.
Zelim reci, drzite se cure koje ste u postupku, cekalice bete, pikalice ma sve ❤
Beba zao mi je, bit ce bolje vjeruj mi 😉
Ako sam dobro zapamtila ti zracis vjerom i optimizmom 😍
Cure dal ste vi nakon aspiracije imale grceve u trbuhu?
Njaknjak nemoj biti zbedirana tako. Moras imat malo vjere i pozitivna biti
Ja sam imala 2 dana poprilicno jake.. ketonal mi samo ublazavao bol.. inace me od njega nista ne boli...
Gonal sretno i puno strpljenja ti zelim...
Njaknkak samo optimisticno.... 🤞🤞
Sretno svima 💖💖
Ja sutra imam punkciju.. nadam se da ce sce proci okej 😊
Ivy jesi bila danas??
Sorry sto se nejavi odmah...zapela kod obitelji a internet uzas...bila sam,jedva me dr.primila,kao praznik i nisam trebala doc,a lijepo mi sestra rekla da dodjem dns da ce bit moja dr...oko pola 9 me pregledala...sve ok,srceko kuca...jeii...dala mi hrpu pretraga,mirovanje i daljnje vodjenje trudnoce kod mog ginica...posto sam u prirodnom ciklusu ostala trudna i sve ok,ona vise mi kao netreba...totalno sam se sokirala,mislila sam da cu i rodit tamo...
Ivy jesi bila danas??
Sorry sto se nejavi odmah…zapela kod obitelji a internet uzas…bila sam,jedva me dr.primila,kao praznik i nisam trebala doc,a lijepo mi sestra rekla da dodjem dns da ce bit moja dr…oko pola 9 me pregledala…sve ok,srceko kuca…jeii…dala mi hrpu pretraga,mirovanje i daljnje vodjenje trudnoce kod mog ginica…posto sam u prirodnom ciklusu ostala trudna i sve ok,ona vise mi kao netreba…totalno sam se sokirala,mislila sam da cu i rodit tamo…
Super, drago mi je da je sve u redu! Najbitnije da je bebica dobro 😍😍 a ne znam sto bi ti rekla za ovo...mene nisu tamo ni narucili za pregled kad sam javila betu tako da...ok, nisam bas blizu Zg al ono...mail je bio-javite nam ishod trudnoce 🙄😂
url=https://lilypie.com]
Ivy jesi bila danas??
Sorry sto se nejavi odmah…zapela kod obitelji a internet uzas…bila sam,jedva me dr.primila,kao praznik i nisam trebala doc,a lijepo mi sestra rekla da dodjem dns da ce bit moja dr…oko pola 9 me pregledala…sve ok,srceko kuca…jeii…dala mi hrpu pretraga,mirovanje i daljnje vodjenje trudnoce kod mog ginica…posto sam u prirodnom ciklusu ostala trudna i sve ok,ona vise mi kao netreba…totalno sam se sokirala,mislila sam da cu i rodit tamo…
Ivy jesi ti jucer ujutro bila u Petrovoj, crvena majica?
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Babylove ja imala jucer dosta jake grceve, oko 2 sam bila na akupunkturi i onda malo popuslili bolovi al i dalje imam grceve kao tupe udarce na mjestu uboda. Valjda je to ok. Sretno danas... Drzim 🤞 🤞 🤞 🤞
Ivy odlicno da je sve super, sretno dalje
Ivy jesi bila danas??
Super, drago mi je da je sve u redu! Najbitnije da je bebica dobro 😍😍 a ne znam sto bi ti rekla za ovo…mene nisu tamo ni narucili za pregled kad sam javila betu tako da…ok, nisam bas blizu Zg al ono…mail je bio-javite nam ishod trudnoce 🙄😂
Nezz mozd to sad po novom ako sve ok nerodis tamo...moja susjeda prije dve god.rodila tamo,a bilo sve ok...inace iz Siska sam,pa mi nije tak daleko za putovat....
Ivy jesi bila danas??
Jesam...ali majica ima sliku duha...jer bila jos jedna sa istom bojom majice...ugl.ja ostala zadnja...
Ivy jesi bila danas??
Jesam…ali majica ima sliku duha…jer bila jos jedna sa istom bojom majice…ugl.ja ostala zadnja…
Vidjela sam te a kad sam bila kod dr onda te spomenula sestri da ce te primit bez obzira sto je praznik.
Ja sam isla druga na uzv, u traper haljinici sam bila.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Ivy jesi bila danas??
Jesam…ali majica ima sliku duha…jer bila jos jedna sa istom bojom majice…ugl.ja ostala zadnja…
Vidjela sam te a kad sam bila kod dr onda te spomenula sestri da ce te primit bez obzira sto je praznik.
Ja sam isla druga na uzv, u traper haljinici sam bila.
Hehe...mogle smo i na kavu...mislim da bi poludjela da me nije primila...al sve oki na kraju...😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji