Pozdrav svima :) u petak imampunkciju pod općom anestezijom- malo blesavo pitanje, ali kako to izgleda? Trebam li ponijeti spavaćicu ili?! Sto treba ponijeti? Ništa mi nisu rekli na sv Duhu pa ako imate bilo kakav savijet…
Mi u Petrovoj smo morale doci nataste, ponijeti spavacicu i papuce! Bez nakita, sminke i laka na noktima 😊 sretno!
Isto je i na VV.
Pozdrav svima :) u petak imampunkciju pod općom anestezijom- malo blesavo pitanje, ali kako to izgleda? Trebam li ponijeti spavaćicu ili?! Sto treba ponijeti? Ništa mi nisu rekli na sv Duhu pa ako imate bilo kakav savijet…
Opća anestezija je zakon! U zivotu se nisam bolje naspavala
Cure moje, kod mene se cirkus nastavlja. Sinoc me je zvala moja doktorica da jutros idem na uzv. Naime, bila je odsutna do jucer i mene su gledali drugi doktori, poslala sam joj mjere i sto su mi dalje rekli za terapiju da bi ona bila sva u panici da sam po njenom sinoc trebala primit stopericu. Ajde sad recite koji je ovo cirkus, treci dan za redom idem za Zg i bas me zanima sto ce danas rec. Luda sam vise od svega i samo se pitam na sto ce ispast ovaj moj postupak. Svak tuce svoju teoriju.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Cure moje, kod mene se cirkus nastavlja. Sinoc me je zvala moja doktorica da jutros idem na uzv. Naime, bila je odsutna do jucer i mene su gledali drugi doktori, poslala sam joj mjere i sto su mi dalje rekli za terapiju da bi ona bila sva u panici da sam po njenom sinoc trebala primit stopericu. Ajde sad recite koji je ovo cirkus, treci dan za redom idem za Zg i bas me zanima sto ce danas rec. Luda sam vise od svega i samo se pitam na sto ce ispast ovaj moj postupak. Svak tuce svoju teoriju.
Nemoj brinuti.. vidjet ces sve kada dodes... nisu ti toliko veliki folikuli da ce popucati zbog jednog dana.. ja sam u utorak imala na 17 beke folikule pa idem tek sutra na punkciju... mozda bi isla vec danas al posto je praznik idem sutra.. iako da sam bas morala isla bi danas.. al rekli su mi da 1 dan ne igra ulogu jer ih ima puno i nisu toliko veliki... vidjet cemo sve sutra.. tebi sretno 💖
Gonal nemoj se nervirati draga, znam da si vjerojatno luda od svega i mislim da bi sve bile uznemirene. Bolje da te pregleda i danas na uzv tvoja dr pa mozda vec veceras ti daju stopericu i u subotu bude punkcija. Ja osobno ne volim da me lijeci 100 dr al u ovom slucaju smo nemocne nazalost. Vjerujem da ce sve biti u redu. Koliko mm su ti bili folikuli jucer? Ne bi trebali popucat jos ako nisu preko 20mm, tako su mi barem na humanoj rekli. A i da puknu prije navodno js nije kvalitetna ili nije zrela. Ajde drzim 🤞 da bude sve u redu, i da uskoro imas uspjesnu aspiraciju.
Opet drugacije mjere. Ima folikula od 16 do 19 mm. Endometeij 11. Poslali su me ponovo vadit estradiol pa sad cekamo dalje. Luda sam skroz od ovog svega i zalosna i bijesna.. jos je danas sestra nabrijana pa je ljubazna znate kako.
Njima smo mi samo broj. Prezalosno
Upravo tako. Suosjecabje s nama im je ravno nuli
Bas mi je zao sto te jos vise stresiraju nego sto je potrebno kad i tako je stresno. Samo smireno, misli pozitivno i ja ti drzim fige da sve ispadne super i da se nakon pozitivne bete smijemo skupa svim tim zavrzlamama
Gonal ne zivciraj se. Meni nisu ni govoritli te mjere i zadnja folikulometrija su mi samo rekli, oko 4 folikula, a na punkciji ipak bilo 7 jajnih stanica.
Sortiraj odgovore
Najstariji