Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Diana30
    30. Svibanj 2018. 14:30

njaknjak

Ja sam prva dva dana, tj dan transfera i dan nakon transfera osjecala nesto u stomaku i izazivalo mi je nelagodu j nervozu. Jucer i danas ne osjecam nista pa mi sad to izaziva nervozu…ne znam vise…sa mnom nikako na zelenu granu

Hej ja nisam osjećala bas nista prva dva dana ssmo sam bila napuhana kao žaba, ali jucer i danas4dpt osjecam lagane ali lagane menstrualne bolove.dali je to ok? Sretno draga da bude pozitivna beta

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Beba
    30. Svibanj 2018. 14:53

Didi28

Beba

Ja sam išla vaditi betu da se ne mučim više sa testovima,beta 1

Žao mi je draga.jel imas plan za dalje?

Nešto je dr spominjala da bi mogli stimuliranu,vidjet ćemo,u svakom slučaju čekam m i onda opet idem gore. Ja sam prvih pet ili šest dana osjećala pritisak u trbuhu,ali to je od postupka,a zadnjih par dana blage grčeve,to je m.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Diana30
    30. Svibanj 2018. 15:39

Beba

Didi28

Beba

Ja sam išla vaditi betu da se ne mučim više sa testovima,beta 1

Žao mi je draga.jel imas plan za dalje?

Nešto je dr spominjala da bi mogli stimuliranu,vidjet ćemo,u svakom slučaju čekam m i onda opet idem gore. Ja sam prvih pet ili šest dana osjećala pritisak u trbuhu,ali to je od postupka,a zadnjih par dana blage grčeve,to je m.

E meni je eto od jucer krenulo samo se nadam da se mrvica gnjezdi.

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏

Diana30
    30. Svibanj 2018. 17:18

Cure koje su trudne dali ste vi imale kakve simptome 4.5dpt,?

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska

du1988
    30. Svibanj 2018. 17:20

Didi28

Ja jedino sto sam osjetila su bili povremeni grcevi kao pred mengu...i umor.ali nisam se nesto ni opterecivala simptomima jer nije kod svakog isto 😊

Diana30
    30. Svibanj 2018. 19:06

du1988

Didi28

Ja jedino sto sam osjetila su bili povremeni grcevi kao pred mengu…i umor.ali nisam se nesto ni opterecivala simptomima jer nije kod svakog isto 😊

Hvala ti Du,malo mi je lakše sad jr tako je i kod mene,koliko zelim biti pozitivna i ne razmisljati o simptomima,malo mi je to predugo jos do ifuceg petka uhh treba izdržati, 

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska

• njaknjak
    30. Svibanj 2018. 21:07

Ja ne osjecam nista sad ne znam sta bih rekla. Osjecam samo kad razmisljam o tome, znaci da umislim. Sad sam u depri 

• njaknjak
    30. Svibanj 2018. 21:09

Didi28 onda smo mi na istom danu

Lolla_
    30. Svibanj 2018. 21:31

Pozdrav svima :)  u petak imam punkciju pod općom anestezijom- malo blesavo pitanje, ali kako to izgleda? Trebam li ponijeti spavaćicu ili?! Sto treba ponijeti? Ništa mi nisu rekli na sv Duhu pa ako imate bilo kakav savijet... 

du1988
    30. Svibanj 2018. 21:32

Lolla_

Pozdrav svima :) u petak imampunkciju pod općom anestezijom- malo blesavo pitanje, ali kako to izgleda? Trebam li ponijeti spavaćicu ili?! Sto treba ponijeti? Ništa mi nisu rekli na sv Duhu pa ako imate bilo kakav savijet…

Mi u Petrovoj smo morale doci nataste, ponijeti spavacicu i papuce! Bez nakita, sminke i laka na noktima 😊 sretno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.