Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    31. Svibanj 2018. 10:28

Gonal

Cure moje, kod mene se cirkus nastavlja. Sinoc me je zvala moja doktorica da jutros idem na uzv. Naime, bila je odsutna do jucer i mene su gledali drugi doktori, poslala sam joj mjere i sto su mi dalje rekli za terapiju da bi ona bila sva u panici da sam po njenom sinoc trebala primit stopericu. Ajde sad recite koji je ovo cirkus, treci dan za redom idem za Zg i bas me zanima sto ce danas rec. Luda sam vise od svega i samo se pitam na sto ce ispast ovaj moj postupak. Svak tuce svoju teoriju.

Stvarno svašta,i mene to smeta šta se na meni izmjenjuju doktori,pokušaj se minimalno nervirati,možda je baš ovo dobitni!

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Diana30
    31. Svibanj 2018. 11:10

njaknjak

Didi28 onda smo mi na istom danu

Da kad vadis betu?

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• Gonal
    31. Svibanj 2018. 11:14

Show se nastavlja sutra ujutro😂😂😂 opet moram na uzv ujutro i da misli da ce stoperica bit sutra vecer. Kao boji se da nisu js jos zrele. Prvo mi je tlak skocio na tristo a sad sam ok. Mozda bas tako mora biti🙄

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

• njaknjak
    31. Svibanj 2018. 11:20

Didi28

njaknjak

Da kad vadis betu?

Betu bi za nekih 10 dana trebala vaditi. Transfer mi je u nedjelju bio. Ali necu izdrzati, mislim da cu u oducu srijedu test napraviti. Nisam vise optimisticna niti malo

Grizli
    31. Svibanj 2018. 11:29

Cure dal ste vi nakon aspiracije imale grceve u trbuhu? 
    Njaknjak nemoj biti zbedirana tako. Moras imat malo vjere i pozitivna biti

• Gonal
    31. Svibanj 2018. 11:35

Grizli

Cure dal ste vi nakon aspiracije imale grceve u trbuhu?
    Njaknjak nemoj biti zbedirana tako. Moras imat malo vjere i pozitivna biti

Da. Ja sam dva dana imala grceve i onda je lagano popustalo.

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

• njaknjak
    31. Svibanj 2018. 11:49

A znam da moram gledati pozitivno, ne znam zasto mi je toliko tesko palo. Vjerojatno sam najumornija od tih silnih putovanja u zg. Riga.mi se kad pomislim da to sve iznova moram

• njaknjak
    31. Svibanj 2018. 11:53

Danas mi je 5 dnt, tj 4.ako ne racunam sam dan transfera. Znaci nikakav osjecaj, mozda samo lagana bol ponekad kod desnog jajnika kad razmisljam o tome. Znaci, vrlo vjerojatno umisljam. E samo jos vase misljenje. Smijem li na plazu i kupanje?

du1988
    31. Svibanj 2018. 12:16

njaknjak

Danas mi je 5 dnt, tj 4.ako ne racunam sam dan transfera. Znaci nikakav osjecaj, mozda samo lagana bol ponekad kod desnog jajnika kad razmisljam o tome. Znaci, vrlo vjerojatno umisljam. E samo jos vase misljenje. Smijem li na plazu i kupanje?

Meni su rekli da se ne kupam!

url=https://lilypie.com]

Diana30
    31. Svibanj 2018. 12:18

njaknjak

Didi28

njaknjak

Da kad vadis betu?

Betu bi za nekih 10 dana trebala vaditi. Transfer mi je u nedjelju bio. Ali necu izdrzati, mislim da cu u oducu srijedu test napraviti. Nisam vise optimisticna niti malo

Meni je bio u subotu, znaci jedan dan smo razlike.betu vadim8.6. a test bih mogla u srijedu ili četvrtak,nemoj se puno opterecivati sa simptomima,opusti se.,evo mene danas nista skoro ne boli cike da ali njih pripisujem utricima tako da samo opusteno ako nije sada uspjelo.,scaki put sam blize cilju,znam da cu biti tuzna ako ne uspije,ali necu odustati,zato draga moja uzivaj u danu i pusti simptome.

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.