U ri na punkciju u anesteziji nije nista potrebno nositi.. Ako trazite na dan punkcije voltaren protiv bolova i dobiti cete ga... Kod sestre Marije... I lijekovi tipa normabel ne u spavaju stanice ali vas smire.. Uostalom preporucuju ih neki dr nakon transfera....
Gonal, kakve su vijesti?
Ujutro opet na uzv☺ kao dr se boji da ih bude malo zrelih pa jos danas terapija i kao sutra bi mogla stoperica. E sad do ujutro cemo vidjet. Boli me bas dosta, rekla mi je bez naglih pokreta i odmarat. Ovaj postupak su me izvozali al posteno. Meni bi bilo bolje da se preselim u Zg neg sto putujem svako jutro 250 km🤔
Gonal ti si vadila vec progesteron i estradiol? Vjerojatno ti jos estradiol nije dovoljno visok kad te jos nisu stavili na stopericu. On mora biti minimalno 500, za da stoperica moze prives kraju dozrijevanje js. Ja u Ri nisam nista trazila za bolove, doma sam si prije popila Rapidol kako mi je Beba preporucila. A tu vecer kad sma dobila stopericu i drugi dan sam uzela 3x 600 buprofena. Ima za kupiti u kesicama meni lakse ga popiti nego tablete, a posto je od 400, pila sam 1,5 svakih 8h cca. I nije pukao folikul mi, a i bolovi su mi bili manji kad bi to popila,posto sam se osjecala lose od stoperice to mi je bas pomoglo mogu rec. Neke studije pokazuju da ibuprofen pomaze da folikul ne pukne, a nema utjecaj na js pa eto ja probala za prvi put i sve ispalo dobro.
Ajme Gonal putujes stalno. Bas je to steta da nekako nema smjestaja za vas van Zg.
Da, da svaki dan nakon uzv mi vade estradiol. Danas sam uspila skicnut i 1947 je. Za sad ne pijem nista, lezim i odmaram i to mi odgovara. A inace popijem i ja brufen.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Ajme Gonal putujes stalno. Bas je to steta da nekako nema smjestaja za vas van Zg.
Eh da, svako jutro ustajanje u 4 i u 5 krenem. A sto je jos zalosnije iz mog grada nema autobusne linije za Zagreb rano ujutro tako da me voze kad ko moze(muz, brat, tata).
Doslovno sam izmucena od putovanja ali drugi puta cu pokusat drugacije naravno ako bude potrebno tj iznajmiti apartman ili stan pa bit na jednom mjestu. Autoput mi se navukao na oci🙈
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Eh da, svako jutro ustajanje u 4 i u 5 krenem. A sto je jos zalosnije iz mog grada nema autobusne linije za Zagreb rano ujutro tako da me voze kad ko moze(muz, brat, tata).
Doslovno sam izmucena od putovanja ali drugi puta cu pokusat drugacije naravno ako bude potrebno tj iznajmiti apartman ili stan pa bit na jednom mjestu. Autoput mi se navukao na oci🙈
Tocno te razumijem. Ja sam iz sibenika, muka mi vec od autoputa. Samo muz i ja svaki mjesec unajmimo apartman jer drugacije ne ide...
Ako se ne varam mislim da sam procitala za svaki zreli folikul treba biti barem 700 u stimuliranom, a od 500-1000 u prirodnom ciklusu. Znaci ako se ne varam ti si imas 4 folikula koja prate po toj racunici ispada da nisu zrele js jos pa te vjerojatno zato toliko vozaju. Ako grijesim nek me neka cura ispravi, al mislim da je to tocan podatak. A ovo putovanje je stvarno koma. Bas mi te zao, ja putujem u Ri 250 km u oba smjera pa mi je vec puna kapa tog putovanja, a ti duplo imas uh uh. Sretno draga i da sve prodje super i bude beta odmah da se vise ne patis.
Beba…
Zao mi je zbog bete… Ali sretno i hrabro dalje…. 😘
Hvala ti draga! Kako si ti? Imaš li nešto u planu?
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji