Danas mi je 5 dnt, tj 4.ako ne racunam sam dan transfera. Znaci nikakav osjecaj, mozda samo lagana bol ponekad kod desnog jajnika kad razmisljam o tome. Znaci, vrlo vjerojatno umisljam. E samo jos vase misljenje. Smijem li na plazu i kupanje?
Meni su rekli da se ne kupam!
Stvarno? U petrovoj? A dobo
Didi28 onda smo mi na istom danu
Da kad vadis betu?
Betu bi za nekih 10 dana trebala vaditi. Transfer mi je u nedjelju bio. Ali necu izdrzati, mislim da cu u oducu srijedu test napraviti. Nisam vise optimisticna niti malo
Meni je bio u subotu, znaci jedan dan smo razlike.betu vadim8.6. a test bih mogla u srijedu ili četvrtak,nemoj se puno opterecivati sa simptomima,opusti se.,evo mene danas nista skoro ne boli cike da ali njih pripisujem utricima tako da samo opusteno ako nije sada uspjelo.,scaki put sam blize cilju,znam da cu biti tuzna ako ne uspije,ali necu odustati,zato draga moja uzivaj u danu i pusti simptome.
Hahah onda cemo test skupa u srijedu :) meni nista cice. Utrogestane uzimas isto vaginalno 3×2?
Da utrici 3×2.cice rasturaju hehee.
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Cure dali postoji ista za smanjivanje mucnina
Od jutra samo povracam sta god stavim u usta ode van a muka mi je da ne pricam sve mi smeta....
Od jutra samo povracam sta god stavim u usta ode van a muka mi je da ne pricam sve mi smeta….
Caj od đumbira, ljute zvakace..od ljekova na zalost nemres nista jer se sve moze tek nakon 10og tjedna..
❤N i V💙
Od jutra samo povracam sta god stavim u usta ode van a muka mi je da ne pricam sve mi smeta….
Caj od đumbira, ljute zvakace..od ljekova na zalost nemres nista jer se sve moze tek nakon 10og tjedna..
Hvala draga pribat cu to
Hvala draga pribat cu to
Nema problema. E i citala sam da savjetuju prije nego ustanes ujutro jos u lezecem polozaju prvo pojesti neki kreker. Pripremi si pored kreveta da imas nesto ili stapice ili krekere ili koricu kruha..ugl jedan dva griza su dovoljna.
❤N i V💙
Gonal, kakve su vijesti?
Ujutro opet na uzv☺ kao dr se boji da ih bude malo zrelih pa jos danas terapija i kao sutra bi mogla stoperica. E sad do ujutro cemo vidjet. Boli me bas dosta, rekla mi je bez naglih pokreta i odmarat. Ovaj postupak su me izvozali al posteno. Meni bi bilo bolje da se preselim u Zg neg sto putujem svako jutro 250 km🤔
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji