Meni je terapija bila sljedeca:
Utrogestan vaginalno 3x2 svakih 8 sati
Duphaston 3x1 svakih 8 sati
Andol i Folacin ujutro uz dorucak oko 8.
I slazem se, treba se drzati uputa od dr, a Manuellapitaj dr kad ti prodje 3 mj, tj na iducem pregledu reci da ti nije drago piti andol pa pitaj da te skine s njega da ga ne zelis piti zadnje tromjesjecje i donesi uputstva i pokazi s prstom gdje pise da se ne smije piti. 😉
znaci smije se u isto vrijeme folacin i andol? Super, sad si mi olaksala stvar 😀
Hehe pa meni je rekel nek uzmem ujutro najbolje uz dorucak..pa ti ja popapam par grizova onda popijem obje i onda papam dalje..nije rekel da se ne smije ili da mora nuzno biti razmak..pa mi je lakse bilo tak napraviti..i Duphaston i Utrogestan sam uzimala uvijek u isto vrijeme svakih 8 sati, znaci u 6 u 14 i u 22..i to mi je naglasil nekoliko puta vec da moraju oboje ici u pravilnim razmacima u danu odnosno svakih 8 sati.
❤N i V💙
Dosla k sebi nakon spavanca pa mi sad palo napamet dal ima veze ako sam stopericu dobila 5 minuta ranije. Sestra na KBC rekla da im naglasim ako sam ju dobila kasnije, pa pretpostavljam da moram i ako sam dobila ranije. Nazalost na hitnom su morali na intervenciju i nisu mogli cekat jos 5 minuta da mi daju nadam se da ne igra preveliku ulogu tih 5 min.
Dosla k sebi nakon spavanca pa mi sad palo napamet dal ima veze ako sam stopericu dobila 5 minuta ranije. Sestra na KBC rekla da im naglasim ako sam ju dobila kasnije, pa pretpostavljam da moram i ako sam dobila ranije. Nazalost na hitnom su morali na intervenciju i nisu mogli cekat jos 5 minuta da mi daju nadam se da ne igra preveliku ulogu tih 5 min.
Mislim da 5 min ne igra nikakvu ulogu. Bitno je ako si ju dobila kasnije da ti se onda kasnije radi aspiracija. Barem ja tako pretpostavljam.
❤N i V💙
I slazem se, treba se drzati uputa od dr, a Manuellapitaj dr kad ti prodje 3 mj, tj na iducem pregledu reci da ti nije drago piti andol pa pitaj da te skine s njega da ga ne zelis piti zadnje tromjesjecje i donesi uputstva i pokazi s prstom gdje pise da se ne smije piti. 😉
Hocu..ma naravno da radim onako kako mi on kaze samo neka mi kaze razlog i da rizik vrijedi vise od posljedica... ja cu ga pit i u zadnjem tromjesečju ako treba..
Hocu..ma naravno da radim onako kako mi on kaze samo neka mi kaze razlog i da rizik vrijedi vise od posljedica… ja cu ga pit i u zadnjem tromjesečju ako treba..
Pa da..inzistiraj na tome da ti objasni..mislim ako pise da nije bas pozeljno piti i ako nitko to ne preporuca onda cemu ako je sve u redu kod tebe..to mi nije bas jasno..
❤N i V💙
Ne brini, naravno da 5 min prije ili poslije ne igra nikakvu ulogi, nije ni da oni aspiraciju ili inseminaciju rade tocno u minutu.
Sretno
waithing
Pozz curke! Evo obavila danas folikulometriju u Vinogradskoj. Endometrij danas na 10.dan ciklusa je 7,5. Folikuli lijevo 2-17 i 14mm…a desno 1 od 12mm…Uglavnom,u četvrtak štoperica,u petak inseminacija.. Pričala sam sa doktorom.. pitala sam ga koliko moram proći još inseminacija prije nego krenem u ivf..pa mi se malo sazalio 😂i pitao da zašto si to želim,i zašto sam sumnjičava,da ja imam savršeno zdrave jajnike i da cu ja sigurno ostati trudna,samo mi on ne može garantirati kada i na koji način..Uglavnom rekao je da se zapisem za jesen za lijekove,pa su me sestre upisale za 10.mj.. Daj Boze da uspije i prije…😊
Hej draga.. srele smo se onda danas gore... i ja sam bila.. ti si prije mene dosla.. i a u petak idem ali na punkciju 😊😊 ali mozda ovaj mj nista od transfera jer je ipak hiper izgleda prisutan.. rekao je doktor da cemo vidjeti kako ce sve proci i kako ce se stanice dijeliti.. pa ako ipak bude ok 5 da bi bio transfer.. 😊...
Du samo odmaraj i sretno u iscekivanju iduceg uzv
Grizli.. meni nakon stoperice nije bilo nista nego mi je menstruacija nakon nje bila koma... tako da moguce.. a moguce i da je od nervoze... sretno sutra 🤞🤞
Svima sretno 💖💖
Hvala babylove! Al nekako nisam bas klasa optimista sada, cak stovise bas sam zabrinuta da je folikul puknu vec. Mislim znam da ne mogu to zaustaviti i da u prirodnom je to normalno i mala uspjesnost i sve to, al danas popodne su me bas oprale emocije.Uh, bit ce ovo teska noc, a moram pokusat zaspat i smirit mozak al vjerujem da shvacate o cemu govorim.
Gonal za tebe znam da si tu otpilike u fazi di i ja kakva je situacija kod tebe?
Mislim da sam citala da stoperica nekim curama izazove mucninu. Ja ne znam jel ona mozda HCG, a ako je onda Ima i logike.
Hvala babylove! Al nekako nisam bas klasa optimista sada, cak stovise bas sam zabrinuta da je folikul puknu vec. Mislim znam da ne mogu to zaustaviti i da u prirodnom je to normalno i mala uspjesnost i sve to, al danas popodne su me bas oprale emocije.Uh, bit ce ovo teska noc, a moram pokusat zaspat i smirit mozak al vjerujem da shvacate o cemu govorim.
Gonal za tebe znam da si tu otpilike u fazi di i ja kakva je situacija kod tebe?
Jutros opet imam uzv pa cemo vidjet kakvo je stanje i hoce li stoperica ic veceras ili sutra. Osjecam bas dosta jajnike i sluzi ima al se nadam da orgalutran nece dat da puknu.
Jucer popodne su me oprale emocije, isplakala sam kisu suza i sad je lakse.
Nadam se da ce nam objema sve proc kako treba🤞🤞
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji