Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    29. Svibanj 2018. 22:00

Hvala babylove! Al nekako nisam bas klasa optimista sada, cak stovise bas sam zabrinuta da je folikul puknu vec. Mislim znam da ne mogu to zaustaviti i da u prirodnom je to normalno i mala uspjesnost i sve to, al danas popodne su me bas oprale emocije.Uh, bit ce ovo teska noc, a moram pokusat zaspat i smirit mozak al vjerujem da shvacate o cemu govorim. 
    Gonal za tebe znam da si tu otpilike u fazi di i ja kakva je situacija kod tebe? 

• Kengurica
    29. Svibanj 2018. 23:00

Mislim da sam citala da stoperica nekim curama izazove mucninu. Ja ne znam jel ona mozda HCG, a ako je onda Ima i logike.

• Gonal
    30. Svibanj 2018. 04:44

Grizli

Hvala babylove! Al nekako nisam bas klasa optimista sada, cak stovise bas sam zabrinuta da je folikul puknu vec. Mislim znam da ne mogu to zaustaviti i da u prirodnom je to normalno i mala uspjesnost i sve to, al danas popodne su me bas oprale emocije.Uh, bit ce ovo teska noc, a moram pokusat zaspat i smirit mozak al vjerujem da shvacate o cemu govorim.
    Gonal za tebe znam da si tu otpilike u fazi di i ja kakva je situacija kod tebe?

Jutros opet imam uzv pa cemo vidjet kakvo je stanje i hoce li stoperica ic veceras ili sutra. Osjecam bas dosta jajnike i sluzi ima al se nadam da orgalutran nece dat da puknu.
    Jucer popodne su me oprale emocije, isplakala sam kisu suza i sad je lakse.
    Nadam se da ce nam objema sve proc kako treba🤞🤞

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Grizli
    30. Svibanj 2018. 06:51

Gobal onda sretno danas da sve je ok i ida ide stoperica. Ne pricaj nis mi sa tim emocijama mislim da sam poludila sinoc i jutros od muke tako da te akroz kuzim. Ne prepoznajem sebe. Sretno Gonal

• Gonal
    30. Svibanj 2018. 06:59

Grizli

Gobal onda sretno danas da sve je ok i ida ide stoperica. Ne pricaj nis mi sa tim emocijama mislim da sam poludila sinoc i jutros od muke tako da te akroz kuzim. Ne prepoznajem sebe. Sretno Gonal

O znam kako ti je, ja sam mislila jucer da cu puknut kako sam se lose osjecala. Zao mi je  muza kojii me je u cudu gledao. Koliko god sam spremna na sve valjda emocije odrade svoje pa mi se svasta pocme motat po glavi. Zajedno smo jace😍 ljubim te draga i javim kad obavim pregled😘😘

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

• Babylove
    30. Svibanj 2018. 09:07

Deja1988

Babylove Ma dajjj 😁 Ja sam dosla ranije,prije 8,jer mi se žurilo ja posao. Ja sam bila ona najnervoznija najvjerojatnije 😂😂😂 Isla sam valjda 5 puta na wc😂😂

Ja sam u 9 dosla... cula sam kad ste spominjali inseminaciju kod sestre pa sam povezala da si to ti.. i ja sam cim sam dosla isla na wc 😂😂😂 a nervoza radi svoje 😂😂

• Babylove
    30. Svibanj 2018. 09:42

Grizli

Cekamoooooo 🤞🤞🤞🤞

Grizli
    30. Svibanj 2018. 10:32

Evo prezivila aspiraciju. Folikul nije puknuo, jajna stanica je unutra i u subotu moramo doc na transfer ako se oplodila. Bila sam nataste jer nisam mogla jutros jesti. Bol nije da ne boli, osjeti se al nis sta se ne da izdrzati, rang boli kao kad sam imala spontani s razlikom da sad je to trajalo 1-2 min a ono danima. Sad doma odmor do subote. Spojila si slobodne dane da ne moram se jos maltretirat na poslu. Gonal kako je kod tebe? 

Beba
    30. Svibanj 2018. 10:39

Super! Imaš pravo na bolovanje od aspiracije,tako da ne trošiš godišnji, sretno dalje!

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Beba
    30. Svibanj 2018. 10:41

Ja sam išla vaditi betu da se ne mučim više sa testovima,beta 1

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI