Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    30. Svibanj 2018. 12:14

Eh Beba, žao mi. 

Beba
    30. Svibanj 2018. 12:15

Ma sve ok cure,ovo je bio tek 1.😋 iskreno bilo me strah kako ću reagirati ako je negativna,ali najgori dan je bio jučer ,budući da nije bilo nikakve sjene na testu pretpostavljala sam da će tako bit,a sad ću mužu skuhati omiljeno jelo da proslavimo šta smo preživjeli i ovo😃😄.Slijedeći ciklus idemo ponovno i to je to

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Grizli
    30. Svibanj 2018. 12:37

Bravo Beba na optimizmu. Meni je iskreno laknulo nakon aspiracije, sad je sve u Bozijim rukama. Muz me jos obrafovao da je i njemu ovaj put bilo lakse dat uzorak i pa se nadamo da barwm voluemski nece biti opet da ga je malo. Danas jos imam akupunkturu rekla mi ova dr sta mi ju radi da ce mi smanjiti bolove i jos poboljsat endometrij, ako bude transfer da je sve spremno. 
    Gonal super folikulici. Sretno! 
    Ps pitala dr za mucninu od stoperice i rekla da je moguce imat mucninu, osjetiti umor, nemoc, vrtoglavice isl.kao i kad u tijelu raste hcg hormon odnosno rani simptomi trudnoce su moguci da se za to ne brinem. Eto tako ako kojoj se dogodi da znate da je moguce

• njaknjak
    30. Svibanj 2018. 12:43

Beba

Ma sve ok cure,ovo je bio tek 1.😋 iskreno bilo me strah kako ću reagirati ako je negativna,ali najgori dan je bio jučer ,budući da nije bilo nikakve sjene na testu pretpostavljala sam da će tako bit,a sad ću mužu skuhati omiljeno jelo da proslavimo šta smo preživjeli i ovo😃😄.Slijedeći ciklus idemo ponovno i to je to

Bebo hrabrice

• njaknjak
    30. Svibanj 2018. 12:45

Ja sam prva dva dana, tj dan transfera i dan nakon transfera osjecala nesto u stomaku i izazivalo mi je nelagodu j nervozu. Jucer i danas ne osjecam nista pa mi sad to izaziva nervozu...ne znam vise...sa mnom nikako na zelenu granu

• Sss87
    30. Svibanj 2018. 13:00

Cure da vas pitam nesto. Koliko je tjedan proslo od prvog do drugog uzv nakon pozitivne bete? Ja sam 6 tjedan od zadnje menstruacije a 4 tjedan od transfera bila na pregledu i kucaju 2 srca, i narucili me tek 12 tjedan na drugi uzv. Jel to ok il bi trebala ranije ici?

• Sss87
    30. Svibanj 2018. 13:01

Beba

Bravo za poziitivno razmisljanje. Cak si me i nasmijala sa ovim omiljenim jelom :D Sretno dalje :*

• Gonal
    30. Svibanj 2018. 13:08

Evo me s novostima, jos danas i sutra ista terapija i u petak uzv. Mozda i bolje da je tako da folikuli jos narastu samo da ne puknu. A valjda nece😏

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

• Manuella
    30. Svibanj 2018. 13:13

Sss87

Cure da vas pitam nesto. Koliko je tjedan proslo od prvog do drugog uzv nakon pozitivne bete? Ja sam 6 tjedan od zadnje menstruacije a 4 tjedan od transfera bila na pregledu i kucaju 2 srca, i narucili me tek 12 tjedan na drugi uzv. Jel to ok il bi trebala ranije ici?

Prvi sa sest drugi sa deset i sad Ce treci bit sa 14 tjedana..

Diana30
    30. Svibanj 2018. 14:24

Beba

Ja sam išla vaditi betu da se ne mučim više sa testovima,beta 1

Žao mi je draga.jel imas plan za dalje?

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.