Ema drzim fige za pozitivnu betu.
Beba hvala na odgovoru. Nasla sam i mail sad mislim da ce se biti ok na kraju samo ja u pocetku izvucem 1000 razloga da nesto krene u krivom smjeru dok se malo glava ne ohladi valjda.
Victoria meni je dr poljak iz cito bio rekao da ivf kod njih bi nas dosla 2-3 tisuce eura sa lijekovima. Ako si osigurana u RH mozes probat i u nekoj poliklinici koju pokriva hzzo. Zao mi je sto si tako izgubila desni jajnik ocito bezveze i tudjom greskom. Al u svakom slucaju zelim ti srecu.
Ma joi vjerujem da si ogorcena, nemozes ni zamisliti kako je bilo meni kad sam se probudila nakon operacije i to cula.. doslo mi je da im kazem da me opet uspavaju… evo upravo mi je odgovorio dr poljak iz splita da je inseminacija 1250kn plus 250 kn injekcija….
i ja sam razmatrala tu opciju ici odmah na ivf, koliko bi me cjelokupan ivf sa svime dosao? Hvala puno
Ja sam ti bila u cita i upalilo je iz prve..sve pohvale imam za dr. Poljaka iako je malo bahat al odgovori na svaki mail koji mu posaljes.Uspjesnost inseminacije je vrlo mala i ja bi ti savjetovala ivf mi smo isli na ICSI (zamrznuti spermiji).Mozda bi ti upalilo ali mislim da ovako manje fizičkog a i psihičkog stresa.nas je sve skupa koštalo oko 23-24 000 kn.15 000 je sam postupak a ovo drugo su ljekovi i ja sam platila 2000 opcu anesteziju jer sam imala puno oocita..Trajalo je sve skupa 20-ak dana..drugi dan se pocimas bosti 12-13 dan ti je vadenje jajnih stanica i onda nakon tri ili pet dana transfer.Kljucno kod ivf je da ti pogodi terapiju da sto bolje reagiras a Poljak je u tome veliki stručnjak(npr.ja sam primala inekcije Rekovelle a mislim da ih nitko iz ove grupe nije hocu ti rec svakoga gleda posebno)..Mnogi ga kritiziraju zbog njegovog stava i bahatosti al meni je glavno da se osjecam sigurno a on ulijeva sigurnost..najbolje bi ti bilo da mu u mailu opises tocno koji je tvoj problem i STA ti on savjetuje ivf ili inseminaciju.Nadam se da sam ti bar malo pomogla
Victoria ne znam odakle bi putovala tj gdje bi boravila. Sto se mene tice car za dalmaciju je cito klinika a za Zg IVF dr Lučinger. Njega osobno znam i kralj je 😊
Također to su prve dvije klinike u RH po uspjesnosti broj postupaka/broj rođene djece.
Na IVF dr Lučingera imas cjenik, malo pogledaj, cini mi se da je icsi 9200 + lijekovi, mogu biti 4500kn a mogu i 8000 taj dio se ne zna.
Manuella je super opisala cito, mozda se jave i druge cure s iskustvima drugih klinika 😊
Sretno!
Drage cure, zene.. nova sam ovdje, zaista mi znaci podrska osoba koje prolaze i osjecaju se kao ja,…
evo moje price, naime imam 23 godine, u braku sam vec dvije, i prije toga 3 godine u vezu… znam da ce vecina vas reci mlada ima vremena… vec godinu ipo dana pokusavamo i nista. prosle godine u 10 mjesecu pila sam klomifene i nista, pratila sam lh trakicama par mjeseci i nista, isla na folikulometrije i nista. partnerov spermiogram izvrstan. doktori godinama ne vide desni jajnik, te sam prosli mjesec obavila i lapraskopiju i histeroskopiju, te mi je utvrdeno da mi je kao malo 6.godisanjakinji prilikom operacije slijepog crijeva uklonjen i desni jajnik…. uzas. ali barem lijevi super, prohodan. sada 2-3 ciklusa ne smjemo pokusavati radi same kiretaze maternice jer se prilikom klomifena zadebljala pa su je cistili. sve sam to obavila ovdje u njemackoj u klinici za neplodnost…. e sada.. doktor mi je propisao klomifene da pocnem piti i u 10tom mj dodem na inseminaciju to je oko 500-600eura… za umjetnu oplodnju mi je napomenio vec da je cijena od 6000-8000 eura ako dode do toga jer do 26 godine sve placamo sami.. iskreno nisam zadovoljna ovim ovdje sustavom koliko god on hvaljen bio smatram da doktori samo izvalace novce pa kako bude…. odlucila sam se dalje nastaviti boriti u hrvatskoj u nekoj privatnoj kliniki. nasla sam dosta rijeci hvale za cito u splitu i betaplus u zagrebu… molim vas sve koji ista znate da mi bilo sto napisete vasa iskustva u klinikama, vasa misljenja, stojim pred zidom neznam sto bi dalje niti na sto da se odlucim, molim za pomoc,,, hvala puno
Ja ti sutra idem na konzultacije u Beta Plus pa ću javiti svoje dojmove :)
ne znam ni sama, sto mogucnosti mi je u glavi.. evo poslala sam poljaku mail zaista je odmah odgovorio i savjetovao inseminaciju smatra da je to dovoljno tako da ipak cu onda za pocetak pokusati s time pa kako bude... hvala Vam puno zaista ste super :)
E cure imam pitanje, na dan punkcije jel muz treba bit tamo cijelo vrijeme ili kako to ide?
E cure imam pitanje, na dan punkcije jel muz treba bit tamo cijelo vrijeme ili kako to ide?
Moj je došao ujutro sa mnom, oboje ušli, on dao svoj doprinos i onda me čekao dok sam ja odležala nakon aspiracije (čekao u birtiji u blizini) 😂
url=https://lilypie.com]
Moj isto kao i kod du1988,samo šta ne moj spavao u čekaonici 😂
url=https://lilypie.com]
DANTE
Moj je došao ujutro sa mnom, oboje ušli, on dao svoj doprinos i onda me čekao dok sam ja odležala nakon aspiracije (čekao u birtiji u blizini) 😂
Moj isto 😂😂
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji