Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    15. Svibanj 2018. 18:25

truskawka

Babylove

truskawka

Ma nije vaginalni uzv nista strasno..to ni ne osjetis nego kad gurne ruku unutra i stisne da provjeri cerviks i maternicu..

Aha uff to mora da je neugodno 😥

A malko je..zato i dode do krvarenja cesto..mora provjeriti kolko je velika maternica i dal je sve ok s njom i cerviksom, a to nemre sa uzv..al to ti traje par sec samo nis strasno..onda ti pokaze bebicu i srceko i zaboravis kaj je bilo prije minutu hahaha

Jojjj mogu misliti samo kakav je osjecaj cuti to snazno 💖 a ti jos imas i dva 😍😍😍😍😍😍
    Ja bi se trebala poceti pikati za 4 dana ako m dode na vrijeme i svai dan mi sve duze traje. U noci se budim.. bas sam uzbuđena jako 🤣🤣🤣 stvarno se nikad vise nisam veselila vjestici 🤣🤣 iako me s druge strane uzasno strah jer jezim se inekcije 😥 neznam kako cu to moci sama.. tisuce pitanja po glavi mi se vrti
    Cekalice drage drzim 🤞 da bete budu navece moguce… a vama cure kojima se vec lijepo duplaju svu srecu svijeta zelim i dalje 😊😊
    Koliko nas ima sto krecemo uskoro s pikanjem?

• Gonal
    15. Svibanj 2018. 18:36

Babylove

truskawka

Babylove

truskawka

Ma nije vaginalni uzv nista strasno..to ni ne osjetis nego kad gurne ruku unutra i stisne da provjeri cerviks i maternicu..

A malko je..zato i dode do krvarenja cesto..mora provjeriti kolko je velika maternica i dal je sve ok s njom i cerviksom, a to nemre sa uzv..al to ti traje par sec samo nis strasno..onda ti pokaze bebicu i srceko i zaboravis kaj je bilo prije minutu hahaha

Jojjj mogu misliti samo kakav je osjecaj cuti to snazno 💖 a ti jos imas i dva 😍😍😍😍😍😍
    Ja bi se trebala poceti pikati za 4 dana ako m dode na vrijeme i svai dan mi sve duze traje. U noci se budim.. bas sam uzbuđena jako 🤣🤣🤣 stvarno se nikad vise nisam veselila vjestici 🤣🤣 iako me s druge strane uzasno strah jer jezim se inekcije 😥 neznam kako cu to moci sama.. tisuce pitanja po glavi mi se vrti
    Cekalice drage drzim 🤞 da bete budu navece moguce… a vama cure kojima se vec lijepo duplaju svu srecu svijeta zelim i dalje 😊😊

Jaaa, jedva cekam taj drugi dan ciklusa da krenem s pikanjem😊😊. 

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

• Cvjetic
    15. Svibanj 2018. 18:37

Babylove

truskawka

Babylove

truskawka

Nemoj se bojat pikanja,ja sam imala uzasan strah,taj dan kad sam trebala pocet sa pikanjem nema koga nisam zvala ako mi slucajno bude slabo kad si dam inekciju haha,ali stvarno nije nista strasno.vjeruj mi ako sam ja mogla ovakva strasljiva moc ces i ti.sretno❤

• Babylove
    15. Svibanj 2018. 18:51

Gonal

Babylove

truskawka

Babylove

truskawka

Jaaa, jedva cekam taj drugi dan ciklusa da krenem s pikanjem😊😊.

Jojj sretno nam bilo 🤞🤞🤞😂😂😂 zeza me dragi pazi da se navuces na pikanje  😂😂
    Cvijetic draga hvala ti.. vjerujem da  nije nista strasno.. al svejedno cu prvu otici kod doktorice ili na hitnu da mi daju 😂😂😂 cisto da vidim kako i sta... 

• Babylove
    15. Svibanj 2018. 18:54

Zaboravila sam pitati vas koje ste to prosle kuda ste se pikale.. meni su rekli da mogu u rame ili u trbuh ispod pupka iako mi to nije jasno koliko ispod pupka.. jer imam curkicu iliti slaufic oko struka pa ne zelim da se u salence pikam da ode na krivo mjesto 🤣🤣🤣🤣🤣

• Joy
    15. Svibanj 2018. 19:04

Babylove

Zaboravila sam pitati vas koje ste to prosle kuda ste se pikale.. meni su rekli da mogu u rame ili u trbuh ispod pupka iako mi to nije jasno koliko ispod pupka.. jer imam curkicu iliti slaufic oko struka pa ne zelim da se u salence pikam da ode na krivo mjesto 🤣🤣🤣🤣🤣

Ma par cm ispod, ne mora bit tocno ispod, malo lijevo, malo desno i tako 😉

truskawka
    15. Svibanj 2018. 19:44

Nemojte se nis bojati pikanja..sesrta vam lijepo objasni tocno sta kako i gjde i super..ispod pupka ide dva prsta ispod i malo lijevo ili desno..ali neki ljekovi idu u misic pa onda moze i u nogu..ugl objasnit ce vam sve..sta vam nije jasno pitajte slobodno

❤N i V💙

truskawka
    15. Svibanj 2018. 19:47

Cvjetic

Da,da mogla bi tako..hahaha,dobra ideja.pa bar da ja budem mirna.hvala ti

Ma naravno..bolje tako..tocno tako bi i ja napravila..rekla bi dr eh ja sam ponovo vadila secer jer dan prije prvog vadenja bila mi je kriza nazderala sam se slatkog ko nikad jer sam zaboravila da sutra moram vaditi krv..malo nabacis kao salu i reci evo zato sam vadila ponovo kad je kriza za slatkim prosla..i mislim da ne bi trebalo bit problema i sretno ti 😉😘

❤N i V💙

• Cvjetic
    15. Svibanj 2018. 20:05

truskawka

Cvjetic

Da,da mogla bi tako..hahaha,dobra ideja.pa bar da ja budem mirna.hvala ti

Ma naravno..bolje tako..tocno tako bi i ja napravila..rekla bi dr eh ja sam ponovo vadila secer jer dan prije prvog vadenja bila mi je kriza nazderala sam se slatkog ko nikad jer sam zaboravila da sutra moram vaditi krv..malo nabacis kao salu i reci evo zato sam vadila ponovo kad je kriza za slatkim prosla..i mislim da ne bi trebalo bit problema i sretno ti 😉😘

Hvala ti😘😘

• Babylove
    15. Svibanj 2018. 21:11

Hvala vam cure na odgovoru 😊😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.