Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    17. Svibanj 2018. 07:58

Babylove

Ema bas mi je zao.. drzi se i u nove borbe do velike bete 💖
    Beba nisam ni ja vidjela post za stanicu… kada bi trebao biti transfer 😍

U subotu,ipak je samo 1😀

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Wonderland19
    17. Svibanj 2018. 08:19

Gonal

truskawka

du1988

Wonderland19

E cure imam pitanje, na dan punkcije jel muz treba bit tamo cijelo vrijeme ili kako to ide?

Moj je došao ujutro sa mnom, oboje ušli, on dao svoj doprinos i onda me čekao dok sam ja odležala nakon aspiracije (čekao u birtiji u blizini) 😂

Moj isto 😂😂

Također i moj😂😂

I mi smo tako funkcionirali kad smo isli na inseminacije....
    Al sad on mijenja poso pa nam je malo bed...  na dosadasnjem smo to bez problema a kak cemo sad nemam pojma. Doc na novi poso i odmah trazit 1 dan bas je nezgodno.... opet upucivat ih u cijelu situaciju 

Beba
    17. Svibanj 2018. 08:34

Wonderland19

Gonal

truskawka

du1988

Wonderland19

E cure imam pitanje, na dan punkcije jel muz treba bit tamo cijelo vrijeme ili kako to ide?

Moj je došao ujutro sa mnom, oboje ušli, on dao svoj doprinos i onda me čekao dok sam ja odležala nakon aspiracije (čekao u birtiji u blizini) 😂

Moj isto 😂😂

Također i moj😂😂

I mi smo tako funkcionirali kad smo isli na inseminacije….
    Al sad on mijenja poso pa nam je malo bed… na dosadasnjem smo to bez problema a kak cemo sad nemam pojma. Doc na novi poso i odmah trazit 1 dan bas je nezgodno…. opet upucivat ih u cijelu situaciju

Ma gle nemoj puno o tome razmišljati sve se nekako da posložiti,ja imam stalni posao,sad sam u isto vrijeme išla na IVF i testiranje za novi posao,ako me slučajno prime pokušat ću to iskombinirat,ako ostanem trudna,dok mogu raditi ću,već ćemo to nekako sve ishendlat,prijašnje me iskustvo naučilo da ništa pretjerano ne planiram i iskoristimo svaku priliku koja mi se nudi.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Wonderland19
    17. Svibanj 2018. 08:51

Ma jooj bas me to sve nekako opterecuje, cekam sto godina ovaj postupak i stalno dolazi do nekih stvari radi kojih se odgada... gledam non stop na kalendar i brojim dane 🙈 

• Ema1987
    17. Svibanj 2018. 10:44

Hvala cure... Danas sam već u kombinaciji kad bi mogli po smrzlića iako je grč zbog neuspjeha cijelo vrijeme prisutan. s obzirom da imamo samo jednu mrvicu, hvata me strah da ne preživi odmrzavanje. Znate li kolika je uspješnost odmrzavanja? Da li se često događa da ne prežive? 

• Radost81
    17. Svibanj 2018. 11:32

Draga Ema...nemoj razmisljati o odmrzavanju. Žao mi je zbog negativne bete nedavno sam to prošla i naravno da oziljak ostaje. Ali ja uistinu sebi pokusavam to u glavi posložiti kao jedan korak koji sam morala preći u ostvarivanju cilja. I idemo dalje. Mene isto jedan smrzlić čeka. I prosli put sam isla na FET....jer nisam odmah mogla ici na transfer zbog polipa. Nisam nešto pratila ni previse čitala o odmrzavanju prosli put je bilo sve ok, i biolog i doktor su bili prezadovoljni kako se super razvija nakon odmrzavanja no nažalost nismo uspijeli. Kazem ti ja nekako laicki na to gledam da oni dobro podnesu odmrzavanje, jer oni i zamrznu samo one koji se lijepo razvijaju i s kojima je sve ok. Zato glavu gore i idemo po naše nove smrzlice u nadi da ce se ovaj put uhvatiti.  DU …s nestrpljenjem čekam tvoju betu, sretno ti kao i svim curama bilo da cekate postupke, bete ili ultrazvuke

• Babylove
    17. Svibanj 2018. 11:40

Beba sretno onda 🤞🤞🤞
    Ema ja ti bas neznam puno o tome.. ali pokusaj ti biti smirena i sto pozitivnija... vjerujem da ce sve dobro proci... znam da je tesko ali biti ce sve okej 💖💖💖

_lily_0
    17. Svibanj 2018. 12:46

Prije svega veliki pozdrav svima
    Cure htjea sam vas pitati vracene su mi 2blastociste i 8 dan transvera napravim test i pokaze pozitivno da bi isti dan imala kao neki iscjedak nije ni cista krv nije ni skroz smede nesto izmedu... ispricavam se na opisu 
    Danas 10 dan za sad vise nema nicega i danas sam opet napravila test i isto je pozitivan 
    Sta mislite jel to moguce bilo kao implatacijsko krvarenje 
    Iskreno sam jako nervozna i nadam se da ce bit sve ok i da ce beta u ponedjeljak biti dobra... 

m.girl6
    17. Svibanj 2018. 12:59

_lily_0

Prije svega veliki pozdrav svima
    Cure htjea sam vas pitati vracene su mi 2blastociste i 8 dan transvera napravim test i pokaze pozitivno da bi isti dan imala kao neki iscjedak nije ni cista krv nije ni skroz smede nesto izmedu… ispricavam se na opisu
    Danas 10 dan za sad vise nema nicega i danas sam opet napravila test i isto je pozitivan
    Sta mislite jel to moguce bilo kao implatacijsko krvarenje
    Iskreno sam jako nervozna i nadam se da ce bit sve ok i da ce beta u ponedjeljak biti dobra…

To ti je sve normalno. A zašto bi se patila do ponedjeljka? Pa možeš odmah sutra vaditi betu. Ja sam ju vadila 10dnt

Noa 💙

_lily_0
    17. Svibanj 2018. 13:05

m.girl6 puno ti hvala na odgovoru samo da nista vise ne curka i ja sretna 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.