Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Joy
    17. Svibanj 2018. 18:54

Jel ti bas krenula kak treba ili? 
    Obicno kao racunaju neki dr do 18 sati taj dan a neki cak i do 20 sati. Nemozes sad pitat bolnicu?

17. Svibanj 2018. 19:07

Babylove

Cureee pomoc… juhu dosla M nije kasnila danas 28 dan.. inace zadnja 2 ciklusa dosla na 30.. bit ce da mi se smilovala posto sam joj se toliko veselila 😂😂 e sad neznam sto da radim.. posto je sad vec 18 i 30 h dal da danas racunam kao 1 dan i sutra pocnem pikanjem ili ne.. neznam sto da radim.. kako ste vi ? U svakom slucaju moram zvati u bolnicu sutra ujutro pa cu vidjeti sto kazu

Sutra mozes racunati kao prvo dan..i inace nad nista fulala ne bi i da danas krenes...eventualno ces 1 dan duze se pikati nego da krenes sutra i to je to..
    Nije to tak bitno ne brini ionako folikuli svakome drugacije rastu ne brini kad krenes s pikanjem ici ces na ultrazvuke i sve ce bit pod kontrolom...taj 1 dan nije tako bitan..negdje se ionako s pikanjem krece drugi negdje treci dan ciklusa..dajle jedan dan ni vamo ni tamo😉..
    Prosla sam 5 stimiliranih pa znam sta pricam🙈🙉

waithing

17. Svibanj 2018. 19:10

waithing

Babylove

Cureee pomoc… juhu dosla M nije kasnila danas 28 dan.. inace zadnja 2 ciklusa dosla na 30.. bit ce da mi se smilovala posto sam joj se toliko veselila 😂😂 e sad neznam sto da radim.. posto je sad vec 18 i 30 h dal da danas racunam kao 1 dan i sutra pocnem pikanjem ili ne.. neznam sto da radim.. kako ste vi ? U svakom slucaju moram zvati u bolnicu sutra ujutro pa cu vidjeti sto kazu

Sutra mozes racunati kao prvo dan..i inace nad nista fulala ne bi i da danas krenes…eventualno ces 1 dan duze se pikati nego da krenes sutra i to je to..
    Nije to tak bitno ne brini ionako folikuli svakome drugacije rastu ne brini kad krenes s pikanjem ici ces na ultrazvuke i sve ce bit pod kontrolom…taj 1 dan nije tako bitan..negdje se ionako s pikanjem krece drugi negdje treci dan ciklusa..dajle jedan dan ni vamo ni tamo😉..
    Prosla sam 5 stimiliranih pa znam sta pricam🙈🙉

Ispravak..krivo sam procitala tvoj post post.
    Po ovom ja bih sutra racunala kao 1 dc no ako ces ujutro ionako zvati zakasnit s pikanjem nikako neces...
    Ne brini nista 

waithing

• Manuella
    17. Svibanj 2018. 19:25

Babylove

Meni ti je receno ako dobijem do 16 da racunam kao prvi dan a ako dobijem poslije 16 da sutradan racunam kAo prvi..

• Babylove
    17. Svibanj 2018. 19:29

Hvala vam cure puno.. nije bas krenula kako treba ali sad ce samo sto nije jer bolovi su tu..dali ste pile sto protiv bolova kad ste se pikale?

• Babylove
    17. Svibanj 2018. 19:30

Joy

Jel ti bas krenula kak treba ili?
    Obicno kao racunaju neki dr do 18 sati taj dan a neki cak i do 20 sati. Nemozes sad pitat bolnicu?

Nemogu sada rade samo ujutro.. zvati cu sutra jer svakako se moram javiti... tako da kako waithing kaze necu zakasniti jer se i tako moram pikati izmedu 16 i 18 h

• Joy
    17. Svibanj 2018. 19:40

Mislim da je sutra definitivno tvoj dan 😉
    Za bolove ti ne znam nisam nista pila.

truskawka
    17. Svibanj 2018. 19:58

Meni pise u uputstvima da se prvi dan racuna tek kad pocne prava krv ici, ostalo nista. Ne spominju nikakve sate.

❤N i V💙

17. Svibanj 2018. 19:59

Mozes si slobodno popiti protiv bolova..uostalom kolike droge dobivamo pred punkciju protiv boliva tako da od jedne tablete koju ces sad popiti a jos nisi ni krenula s pikanjem ti nista nece biti...

waithing

• Gonal
    17. Svibanj 2018. 20:11

Babylove

U Petrovoj kazu ako dobijes do 17 sati i svjeza krv to je prvi dc a poslije 17 sati iduci dan se racuna kao prvi.. aj ga sad znaj svaka bolnica i dr kazu drugacije. Samo opusteno i neces zakasnit nikako..
    Mislim da sam i ja na dobrom putu da vjestica jos malo dode😂😂

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.