Jel ti bas krenula kak treba ili?
Obicno kao racunaju neki dr do 18 sati taj dan a neki cak i do 20 sati. Nemozes sad pitat bolnicu?
Cureee pomoc… juhu dosla M nije kasnila danas 28 dan.. inace zadnja 2 ciklusa dosla na 30.. bit ce da mi se smilovala posto sam joj se toliko veselila 😂😂 e sad neznam sto da radim.. posto je sad vec 18 i 30 h dal da danas racunam kao 1 dan i sutra pocnem pikanjem ili ne.. neznam sto da radim.. kako ste vi ? U svakom slucaju moram zvati u bolnicu sutra ujutro pa cu vidjeti sto kazu
Sutra mozes racunati kao prvo dan..i inace nad nista fulala ne bi i da danas krenes...eventualno ces 1 dan duze se pikati nego da krenes sutra i to je to..
Nije to tak bitno ne brini ionako folikuli svakome drugacije rastu ne brini kad krenes s pikanjem ici ces na ultrazvuke i sve ce bit pod kontrolom...taj 1 dan nije tako bitan..negdje se ionako s pikanjem krece drugi negdje treci dan ciklusa..dajle jedan dan ni vamo ni tamo😉..
Prosla sam 5 stimiliranih pa znam sta pricam🙈🙉
waithing
Cureee pomoc… juhu dosla M nije kasnila danas 28 dan.. inace zadnja 2 ciklusa dosla na 30.. bit ce da mi se smilovala posto sam joj se toliko veselila 😂😂 e sad neznam sto da radim.. posto je sad vec 18 i 30 h dal da danas racunam kao 1 dan i sutra pocnem pikanjem ili ne.. neznam sto da radim.. kako ste vi ? U svakom slucaju moram zvati u bolnicu sutra ujutro pa cu vidjeti sto kazu
Sutra mozes racunati kao prvo dan..i inace nad nista fulala ne bi i da danas krenes…eventualno ces 1 dan duze se pikati nego da krenes sutra i to je to..
Nije to tak bitno ne brini ionako folikuli svakome drugacije rastu ne brini kad krenes s pikanjem ici ces na ultrazvuke i sve ce bit pod kontrolom…taj 1 dan nije tako bitan..negdje se ionako s pikanjem krece drugi negdje treci dan ciklusa..dajle jedan dan ni vamo ni tamo😉..
Prosla sam 5 stimiliranih pa znam sta pricam🙈🙉
Ispravak..krivo sam procitala tvoj post post.
Po ovom ja bih sutra racunala kao 1 dc no ako ces ujutro ionako zvati zakasnit s pikanjem nikako neces...
Ne brini nista
waithing
Meni ti je receno ako dobijem do 16 da racunam kao prvi dan a ako dobijem poslije 16 da sutradan racunam kAo prvi..
Hvala vam cure puno.. nije bas krenula kako treba ali sad ce samo sto nije jer bolovi su tu..dali ste pile sto protiv bolova kad ste se pikale?
Jel ti bas krenula kak treba ili?
Obicno kao racunaju neki dr do 18 sati taj dan a neki cak i do 20 sati. Nemozes sad pitat bolnicu?
Nemogu sada rade samo ujutro.. zvati cu sutra jer svakako se moram javiti... tako da kako waithing kaze necu zakasniti jer se i tako moram pikati izmedu 16 i 18 h
Mislim da je sutra definitivno tvoj dan 😉
Za bolove ti ne znam nisam nista pila.
Meni pise u uputstvima da se prvi dan racuna tek kad pocne prava krv ici, ostalo nista. Ne spominju nikakve sate.
❤N i V💙
Mozes si slobodno popiti protiv bolova..uostalom kolike droge dobivamo pred punkciju protiv boliva tako da od jedne tablete koju ces sad popiti a jos nisi ni krenula s pikanjem ti nista nece biti...
waithing
U Petrovoj kazu ako dobijes do 17 sati i svjeza krv to je prvi dc a poslije 17 sati iduci dan se racuna kao prvi.. aj ga sad znaj svaka bolnica i dr kazu drugacije. Samo opusteno i neces zakasnit nikako..
Mislim da sam i ja na dobrom putu da vjestica jos malo dode😂😂
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji