Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • victoria
    17. Svibanj 2018. 13:17

Hej evo mene opet...
    Noisette jesi bila na konzultacijama?

ja sam stupila u kontakt s dr Poljakom (Cita Split) i zaista je po prici malo bahat kao sto sam i procitala po forumima ali ok :) takoder sam stupila sa dr Vladimirom (IVF Zagreb) koji i nije bas za klomifene te mi je rekao  da moram izvaditi hormone stitnjace, vitamin D iz krvi i amh ...
    Mene sada zanima osim  sto sam u nedoumici izmedu ta dva doktora u ciju bi kliniku isla, da li je koja od vas vadila i spolne hormone za inseminaciju i gdje da radim sve te pretrage kod ginekologinje ili kod doktora opce prakse? jer ja to nisam nista..... hvala puno i dobar dan svima koliko god nas imaaaaaa :))))

• cathy2000
    17. Svibanj 2018. 13:27

Želim svjedočiti o velikom spell casteru koji se zove Priest Mirror, moja supruga i ja smo vjenčani ili 5 godina nemamo dijete, a liječnik mi je rekao da ne mogu roditi jer mi je utroba bila oštećen zbog pogrešnih lijekova, to me je toliko zabrinulo, a moja supruga nije bila sretna, pa je odlučio vjenčati se s drugim muškarcem i razvesti me. Bio sam toliko žalosan da sam joj pričao o svom prijatelju. Rekla mi je o moćnom spell casteru koju mi je dala njegova adresa e-pošte i ja nikada ne vjerujem u to toliko iako sam samo odlučio dati ga probati i on mi je rekao da će se 3days da bi moj muž natrag na mene i ja ću zatrudnjeti sam sumnjao mu 3. dan moj muž vratio za mene i plakao je rekao da ne želi razvod više 3 tjedna nakon što je liječnik potvrdio da sam trudna on vam također može pomoći da ga pošaljete na chiefprist@priest.com
      what'sapp +2348076821983
    Dodajte ga na Viber +2348076821983

• cathy2000
    17. Svibanj 2018. 13:28

I want to testify about the great spell caster named Priest Mirror, my wife and I are married or 5 years old we have no child and the doctor told me that I can not give birth because my bowels were damaged due to miscarriages, that was so worried about me my wife was not happy, so she decided to marry another man and divorce me. I was so sad that I was telling her about her friend. She told me of the powerful spell caster I gave her email address and I never believe it so much though I just decided to give it a try and he told me that 3days would bring my husband back to me and I will to get pregnant i suspected him the 3rd day my husband returned to me and cried he did not want divorce more 3 weeks after the doctor confirmed that i am pregnant he can also help you send him to chiefprist@priest.com
      what'sapp +2348076821983
    Add it to Viber +2348076821983

Diana30
    17. Svibanj 2018. 13:34

Hej cure moja terapija ostaje ista.u ponedjeljak ili utorak punkcija.veselim se sto smo sve blize cilju,imamo 2 od 14mm.ovi drugi su manji ali ima ih dosta koliko sam ja vidjela,ma samo neka rastu folikulici..Ema zao mi je,odtuguj.odmori i kreni dalje.,ja sam sama sebi rekla ovaj puz ako ne uspije nema predaje idemo dalje.bit ce kako dragi Bog kaze,uspjet cemo i mi samo mozda treba malo vise vremena. Meni je zao samo sto nisam prije krenula mozda bi se vec i ostvarila trudnoca a jbg.jucer mi je bio rođendan pa ce se zelja i ostvariti

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

du1988
    17. Svibanj 2018. 14:13

_lily_0

Prije svega veliki pozdrav svima
    Cure htjea sam vas pitati vracene su mi 2blastociste i 8 dan transvera napravim test i pokaze pozitivno da bi isti dan imala kao neki iscjedak nije ni cista krv nije ni skroz smede nesto izmedu… ispricavam se na opisu
    Danas 10 dan za sad vise nema nicega i danas sam opet napravila test i isto je pozitivan
    Sta mislite jel to moguce bilo kao implatacijsko krvarenje
    Iskreno sam jako nervozna i nadam se da ce bit sve ok i da ce beta u ponedjeljak biti dobra…

Zvuči kao implantacijsko krvarenje i drzim fige da su se mrve lijepo ugnijezdile 😊 mozes slobodno i sutra vaditi betu ako nisi nestrpljiva do ponedjeljka vidjeti kako ce se duplati! Cim ti je pokazalo pozitivno vec osmi dan, sigurna sam da ce to biti lijepa beta! Sretno!

url=https://lilypie.com]

du1988
    17. Svibanj 2018. 14:14

Didi28

Hej cure moja terapija ostaje ista.u ponedjeljak ili utorak punkcija.veselim se sto smo sve blize cilju,imamo 2 od 14mm.ovi drugi su manji ali ima ih dosta koliko sam ja vidjela,ma samo neka rastu folikulici..Ema zao mi je,odtuguj.odmori i kreni dalje.,ja sam sama sebi rekla ovaj puz ako ne uspije nema predaje idemo dalje.bit ce kako dragi Bog kaze,uspjet cemo i mi samo mozda treba malo vise vremena. Meni je zao samo sto nisam prije krenula mozda bi se vec i ostvarila trudnoca a jbg.jucer mi je bio rođendan pa ce se zelja i ostvariti

sretan rođendan sa zakašnjenjem i sretno dalje, nadam se da će sve proći onako kako želiš! Javljaj dalje situaciju 😉

_lily_0
    17. Svibanj 2018. 14:28

Du1988 hvala, ma mislim da cu pricekat do ponedjeljka 
    Kolko sam upratila ti si dan poslje mene imala transver pa eto sretno  i nadamo se ljepim vijestima...
    I svim ostalim curama zelim svu srecu... 

du1988
    17. Svibanj 2018. 15:08

_lily_0

Du1988 hvala, ma mislim da cu pricekat do ponedjeljka
    Kolko sam upratila ti si dan poslje mene imala transver pa eto sretno i nadamo se ljepim vijestima…
    I svim ostalim curama zelim svu srecu…

Ja sam imala 8.5., sutra cu raditi test, nisam se usudila ranije 😊

• Babylove
    17. Svibanj 2018. 18:42

Cureee pomoc... juhu dosla M nije kasnila danas 28 dan.. inace zadnja 2 ciklusa dosla na 30.. bit ce da mi se smilovala posto sam joj se toliko veselila 😂😂 e sad neznam sto da radim.. posto je sad vec 18 i 30 h dal da danas racunam kao 1 dan i sutra pocnem pikanjem ili ne.. neznam sto da radim.. kako ste vi ? U svakom slucaju moram zvati u bolnicu sutra ujutro pa cu vidjeti sto kazu 

du1988
    17. Svibanj 2018. 18:53

Babylove

Cureee pomoc… juhu dosla M nije kasnila danas 28 dan.. inace zadnja 2 ciklusa dosla na 30.. bit ce da mi se smilovala posto sam joj se toliko veselila 😂😂 e sad neznam sto da radim.. posto je sad vec 18 i 30 h dal da danas racunam kao 1 dan i sutra pocnem pikanjem ili ne.. neznam sto da radim.. kako ste vi ? U svakom slucaju moram zvati u bolnicu sutra ujutro pa cu vidjeti sto kazu

E to ti je sad otvorena rasprava...neke klinike kazu do 14h, neke kazu do 15h, a neke pak kazu kad krene svjeza krv to je to...e sad ti znaj 😂😂 zovi i pitaj i tad si sigurna!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.