Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gonal
    15. Svibanj 2018. 21:11

Babylove

Zaboravila sam pitati vas koje ste to prosle kuda ste se pikale.. meni su rekli da mogu u rame ili u trbuh ispod pupka iako mi to nije jasno koliko ispod pupka.. jer imam curkicu iliti slaufic oko struka pa ne zelim da se u salence pikam da ode na krivo mjesto 🤣🤣🤣🤣🤣

Mene je muz pikao svaki dan u trbuh, sve ce ti objasnit. Nista strasno, nakon dva dana postane rutina. Svaki dan pikas u jednu stranu tj. mijenas strane osim ako ne primas neki lijek koji ide u ruku, misic...

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

• Kengurica
    15. Svibanj 2018. 22:59

Ja sam bila uvjerena da se ja nikad sama piknuti necu i iskreno pljuga je. Ja sam se pikala desno i lijevo od pupka, dva prsta. Iglice su tanke i utonu u to salo ko noz u maslac, a ni ne osjetis. Cetrotide se malo osjeti, ali ako si polako dajes i to je nista. Ja imam malo sala, ali taman. Kad ga imas vise jos je lakse sigurno. 

Grizli
    16. Svibanj 2018. 07:43

Jutro zene, koji dan ciklusa se krece sa folikulometrijom? Imam zakazan prvi dogovor za ivf u prirodnom za ponedjeljak. Po kalkulaciji trebala bi dobiti tek u pon ili uto, al me strah da ne dobijem ranije pa da ne bude nista od ovog ciklusa ako dodjem prekrasno na dogovor. 

• Joy
    16. Svibanj 2018. 08:55

Grizli krece se 2 iili 3 dan. Neke bolnice i dr preferiraju drugi al vecinom je to 3 dan 😊

• Gonal
    16. Svibanj 2018. 08:57

Grizli

Jutro zene, koji dan ciklusa se krece sa folikulometrijom? Imam zakazan prvi dogovor za ivf u prirodnom za ponedjeljak. Po kalkulaciji trebala bi dobiti tek u pon ili uto, al me strah da ne dobijem ranije pa da ne bude nista od ovog ciklusa ako dodjem prekrasno na dogovor.

6 dc krecu folikulometrije ako ides u stimulirani a prirodni mozda i 8 dc. Nikako neces kasnit na dogovor bar po mom misljenju

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Beba
    16. Svibanj 2018. 09:06

Grizli

U prirodnom ciklusu ja sam krenula 8.dan

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Babylove
    16. Svibanj 2018. 09:25

Ma nekako cu se vec piknuti.. sve za srca nasa radimo.. tako da i kad smo u najvecem strahu mislim da kada je to u pitanju smo najsnaznije 💖💖
    Grizli sve ovisi od bolnice do bolnice.. ja sam u prirodnom oba puta isla 8  dc..
    A sada su mi rekli u stimuliranom 6dc... e sad jos ih moram zvat jer ja inace curim jos i 7 dan.. neznam kako to ide onda.. cula sam da se nedje ide i 3 dan.. pa mi je to bilo grozno jer ja 3 dan curim ko iz kabla pa uz svu nelagodu jos i to... iako mi je sad vec ko dobar dan doci tamo 😂😂😂

Grizli
    16. Svibanj 2018. 09:32

Uf hvala cure na odgovoru. Sad mi je pao kamen sa srca i ako procurim danas necu kasniti za pocetak. Idem u prirodnom ciklusu. 

• Joy
    16. Svibanj 2018. 09:40

Sve ovisi gdje se lijecis. Ja sam primjerice imala vec prvi uzv 3dc pa 5dc. Mozda da nazoves dr i pitas ili javi gdje si pa ce se sigurno javit netko tko tamo ide :)

Grizli
    16. Svibanj 2018. 09:56

KBC Rijeka sestra osim sto se izderala da nikad nije prekasno nije mi dala konstruktivni odgovor. Nadam se da ipak ce biti i meni od 6-8 dc, ako ne cu drugi ciklus sto da radim kad tako se poklopilo. Nisam sigurna dal mi je ovulacija bila 12 ili 14 dc pa da znam si brojat. Sad se samo nadam da necu dobiti prije ponedjeljka. Hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.