Ja sam u stimuliranom isto išla 6.dan prvi put na UZV tako da stavrno još imaš vremena :)
Ja izvadila betu maloprije, nalaz tek večeras... Javim vam se!
Ja sam u stimuliranom isto išla 6.dan prvi put na UZV tako da stavrno još imaš vremena :)
Ja izvadila betu maloprije, nalaz tek večeras… Javim vam se!
aaaaa treba to docekati! Nestrpljivo cekam s tobom 😀😀
url=https://lilypie.com]
Drage cure, zene.. nova sam ovdje, zaista mi znaci podrska osoba koje prolaze i osjecaju se kao ja,...
evo moje price, naime imam 23 godine, u braku sam vec dvije, i prije toga 3 godine u vezu... znam da ce vecina vas reci mlada ima vremena... vec godinu ipo dana pokusavamo i nista. prosle godine u 10 mjesecu pila sam klomifene i nista, pratila sam lh trakicama par mjeseci i nista, isla na folikulometrije i nista. partnerov spermiogram izvrstan. doktori godinama ne vide desni jajnik, te sam prosli mjesec obavila i lapraskopiju i histeroskopiju, te mi je utvrdeno da mi je kao malo 6.godisanjakinji prilikom operacije slijepog crijeva uklonjen i desni jajnik.... uzas. ali barem lijevi super, prohodan. sada 2-3 ciklusa ne smjemo pokusavati radi same kiretaze maternice jer se prilikom klomifena zadebljala pa su je cistili. sve sam to obavila ovdje u njemackoj u klinici za neplodnost.... e sada.. doktor mi je propisao klomifene da pocnem piti i u 10tom mj dodem na inseminaciju to je oko 500-600eura... za umjetnu oplodnju mi je napomenio vec da je cijena od 6000-8000 eura ako dode do toga jer do 26 godine sve placamo sami.. iskreno nisam zadovoljna ovim ovdje sustavom koliko god on hvaljen bio smatram da doktori samo izvalace novce pa kako bude.... odlucila sam se dalje nastaviti boriti u hrvatskoj u nekoj privatnoj kliniki. nasla sam dosta rijeci hvale za cito u splitu i betaplus u zagrebu... molim vas sve koji ista znate da mi bilo sto napisete vasa iskustva u klinikama, vasa misljenja, stojim pred zidom neznam sto bi dalje niti na sto da se odlucim, molim za pomoc,,, hvala puno
KBC Rijeka sestra osim sto se izderala da nikad nije prekasno nije mi dala konstruktivni odgovor. Nadam se da ipak ce biti i meni od 6-8 dc, ako ne cu drugi ciklus sto da radim kad tako se poklopilo. Nisam sigurna dal mi je ovulacija bila 12 ili 14 dc pa da znam si brojat. Sad se samo nadam da necu dobiti prije ponedjeljka. Hvala
Pokušaj se opustiti i nemoj sve analizirat,prepusti se,bit će ti puno lakše,vjeruj da oni znaju šta rade,meni su npr rekli da se javim 8.dc,ja bi se javila 9.jer su mi duži ciklusi,još bi mi oni odgodili 1 dan, znači 10.dan ciklusa sam počela i nisam ništa propustila.s tim da nisam imala ništa od stimulacije,piši mailom umjesto da zoveš,oni odgovaraju uvijek.Ja sam danas bila na punkciji i imamo jedni stanicu.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Drage cure, zene.. nova sam ovdje, zaista mi znaci podrska osoba koje prolaze i osjecaju se kao ja,…
evo moje price, naime imam 23 godine, u braku sam vec dvije, i prije toga 3 godine u vezu… znam da ce vecina vas reci mlada ima vremena… vec godinu ipo dana pokusavamo i nista. prosle godine u 10 mjesecu pila sam klomifene i nista, pratila sam lh trakicama par mjeseci i nista, isla na folikulometrije i nista. partnerov spermiogram izvrstan. doktori godinama ne vide desni jajnik, te sam prosli mjesec obavila i lapraskopiju i histeroskopiju, te mi je utvrdeno da mi je kao malo 6.godisanjakinji prilikom operacije slijepog crijeva uklonjen i desni jajnik…. uzas. ali barem lijevi super, prohodan. sada 2-3 ciklusa ne smjemo pokusavati radi same kiretaze maternice jer se prilikom klomifena zadebljala pa su je cistili. sve sam to obavila ovdje u njemackoj u klinici za neplodnost…. e sada.. doktor mi je propisao klomifene da pocnem piti i u 10tom mj dodem na inseminaciju to je oko 500-600eura… za umjetnu oplodnju mi je napomenio vec da je cijena od 6000-8000 eura ako dode do toga jer do 26 godine sve placamo sami.. iskreno nisam zadovoljna ovim ovdje sustavom koliko god on hvaljen bio smatram da doktori samo izvalace novce pa kako bude…. odlucila sam se dalje nastaviti boriti u hrvatskoj u nekoj privatnoj kliniki. nasla sam dosta rijeci hvale za cito u splitu i betaplus u zagrebu… molim vas sve koji ista znate da mi bilo sto napisete vasa iskustva u klinikama, vasa misljenja, stojim pred zidom neznam sto bi dalje niti na sto da se odlucim, molim za pomoc,,, hvala puno
Dobro nam dosla ovdje. Sto se tice toga da li si premalada za ici u postupak- nisi. Svaki par koji pokusava godinu dana bez uspjeha ima pravo ici na postupak. Sto ranije krenete to je veca vjerojatnost da cete i uspjeti. Sto se tice ovog da su ti uklonili jajnik kod operacije to mi je stvarno neshvatljivo da ako vec i jesu to napravili, da ti nisu rekli tj tvojim roditeljim. Ja bi na tvojem mjestu tuzila bolnicu jer su te ostetili, a nisu ni zucnuli o tome. Sramota. Zao mi je sto ti se to dogodilo. Ja sam bila u IVF poliklinici u ZG i prezadovoljna sam sa svima i sa svime i mogu ti ih od srca preporuciti. Zelim ti srecu da sto prije dobijes svoju bebicu i ako imas kakva pitanja slobodno pitaj.
❤N i V💙
Drage cure, zene.. nova sam ovdje, zaista mi znaci podrska osoba koje prolaze i osjecaju se kao ja,…
evo moje price, naime imam 23 godine, u braku sam vec dvije, i prije toga 3 godine u vezu… znam da ce vecina vas reci mlada ima vremena… vec godinu ipo dana pokusavamo i nista. prosle godine u 10 mjesecu pila sam klomifene i nista, pratila sam lh trakicama par mjeseci i nista, isla na folikulometrije i nista. partnerov spermiogram izvrstan. doktori godinama ne vide desni jajnik, te sam prosli mjesec obavila i lapraskopiju i histeroskopiju, te mi je utvrdeno da mi je kao malo 6.godisanjakinji prilikom operacije slijepog crijeva uklonjen i desni jajnik…. uzas. ali barem lijevi super, prohodan. sada 2-3 ciklusa ne smjemo pokusavati radi same kiretaze maternice jer se prilikom klomifena zadebljala pa su je cistili. sve sam to obavila ovdje u njemackoj u klinici za neplodnost…. e sada.. doktor mi je propisao klomifene da pocnem piti i u 10tom mj dodem na inseminaciju to je oko 500-600eura… za umjetnu oplodnju mi je napomenio vec da je cijena od 6000-8000 eura ako dode do toga jer do 26 godine sve placamo sami.. iskreno nisam zadovoljna ovim ovdje sustavom koliko god on hvaljen bio smatram da doktori samo izvalace novce pa kako bude…. odlucila sam se dalje nastaviti boriti u hrvatskoj u nekoj privatnoj kliniki. nasla sam dosta rijeci hvale za cito u splitu i betaplus u zagrebu… molim vas sve koji ista znate da mi bilo sto napisete vasa iskustva u klinikama, vasa misljenja, stojim pred zidom neznam sto bi dalje niti na sto da se odlucim, molim za pomoc,,, hvala puno
Victoria, od privatnika imas jos 1. Polikliniku IVF, nasa Trusk je tamo. 2. Polikliniku doktora Lučngera. 3. Polikliniku Repromed doktora Radoncica, nasa Waiting je tamo. Polikliniku Podobnik dr. Alebić vodi odjel humane reprodukcije. sve navedene poliklinike su u Zagrebu. U Samoboru je poliklinika Škvorc, osobno sam u njoj ostvarila trudnoću iz 3 pokusaja. Oni rade i preko uputnice HZZOa. Ne znam gdje imas zdravstveno osiguranje da li u njemackoj ili rh. Proguglaj malo sve navedene Poliklinike pa uz savjete drugih cura nadam se da ces doci do nekog rijesenja. Sve te poliklinike imaju super doktore sto se tice odnosa prema pacijentima samo sto je mpo delikatna prica pa ako ne uspije iz ne znam kojeg puta i kojeg razloga, mnoge zene budu razocarane.
Pozdrav,jel koja koristila fragmin iako nije dokazana trombofilija,moji nalazi su uredni,al iza sebe imam inducirani pobacaj u 22tj.,tromboza pupkovine,mpo gin. predlozila da sad za fet koristim fragmin pa me zanima dal trebam kakve pretrage obavit za koristenje fragmina?
ne znam uopce sto da mislim, hvala Vam puno definitvno cu se odluciti za jednu, citajuci po forumima najvise sam pohvala procitala za polikliniku Cita u splitu... Mislim da je jako tesko nakon vise od 15 godina naci papire o toj operaciji jer se arhiva brise svakih 10 godina, a ja nisam uspjela naci nikakve papire o tome... Doktor je presutio,.... Kirurg koji mi je ovdje radio lapraskopiju rekao je da se vidi da je jajnik uklonjen tako da sam sigurna da je greska doktora, ispocetka sam bila luda ali zaista mi je sada prioritet rjesiti ovaj problem i nadam se da cu uspjeti... :) hvala puno
ne znam uopce sto da mislim, hvala Vam puno definitvno cu se odluciti za jednu, citajuci po forumima najvise sam pohvala procitala za polikliniku Cita u splitu… Mislim da je jako tesko nakon vise od 15 godina naci papire o toj operaciji jer se arhiva brise svakih 10 godina, a ja nisam uspjela naci nikakve papire o tome… Doktor je presutio,…. Kirurg koji mi je ovdje radio lapraskopiju rekao je da se vidi da je jajnik uklonjen tako da sam sigurna da je greska doktora, ispocetka sam bila luda ali zaista mi je sada prioritet rjesiti ovaj problem i nadam se da cu uspjeti… :) hvala puno
Ma znam, tesko je ista sad napraviti vise. Ne znam kako im je to uopce palo na pamet..vjerojatno su se i vodili time da kad skuzis da ce bit prekasno za ista poduzeti..sramota ih moze biti tako nepovratno ostetiti malu curicu i jos presutjeti o tome. Fuj, gade mi se svi takvi kvazi kirurzi..uzas..oprosti bas sam ljuta sad radi toga..zao mi je sto su te tako ostetili..
Ali znas sto, ne brini, uspjet cete vi i to vec mozda od prvog puta. Najbitnije je da imas jedan jajnik i on ce spasiti situaciju. Dobro si razmisli o insemenaciji, nije da te nagovaram ili nesto, ali ako vec idete privatno onda mozda bolje odmah lupit u ivf i to je to..nije to tak strasno jedino je malo novcano vise od insemenacije, ali ne pretjerano. Ne znam kako je drugdje, ali u IVF poliklinici sam ja platila od pocetka do aspiracije i transfera 9.200kn plus ljekovi. A insemenacija je 2.500kn plus svi uzv (u ivf sam vec sve uracunala) i plus ljekovi..pa na kraju ti ne ispadne velika razlika..ugl zelim ti svu srecu i uspjeh od prve 😘
❤N i V💙
Ma joi vjerujem da si ogorcena, nemozes ni zamisliti kako je bilo meni kad sam se probudila nakon operacije i to cula.. doslo mi je da im kazem da me opet uspavaju... evo upravo mi je odgovorio dr poljak iz splita da je inseminacija 1250kn plus 250 kn injekcija....
i ja sam razmatrala tu opciju ici odmah na ivf, koliko bi me cjelokupan ivf sa svime dosao? Hvala puno
Sortiraj odgovore
Najstariji