Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    15. Svibanj 2018. 13:33

Didi28

Da se javim,pikam se jos sutra s olaveap nije povecala dozu folikula ima jedan je vec poprilivno velik drugi su manji. ,jos sam hormone vadila kao sporije rastu.ali ja imam kasniju ovulaciju pa me ni ne brine.,i jos sam dobila jednu inekciju prasak je pa se mora rastopiti,za sta je to?u četvrtak ponovo idem.

vjerojatno cetrotide, on se mijesa. To je da ne popucaju folikuli. Meni je znalo odreagirati poslije uboda (crvenilo i svrbez) pa da se ne uplasis ako i tebi bude 😀 samo pikaj na suprotnu stranu od ovaleapa

url=https://lilypie.com]

Diana30
    15. Svibanj 2018. 13:35

du1988

Bas mi je drago da je sve ok, javi se nakon pregleda 😊 ja cu raditi u ponedjeljak, to ce mi biti 13.dan. Valjda cu izdrzat do tad!

Hehee ja neznam kako bih izdržala a da ne napravim test..ali ako sii ti tako odlucila cekaj ponedjeljak, drzimo fige za lijepu betu..

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Diana30
    15. Svibanj 2018. 13:38

du1988

Didi28

Da se javim,pikam se jos sutra s olaveap nije povecala dozu folikula ima jedan je vec poprilivno velik drugi su manji. ,jos sam hormone vadila kao sporije rastu.ali ja imam kasniju ovulaciju pa me ni ne brine.,i jos sam dobila jednu inekciju prasak je pa se mora rastopiti,za sta je to?u četvrtak ponovo idem.

vjerojatno cetrotide, on se mijesa. To je da ne popucaju folikuli. Meni je znalo odreagirati poslije uboda (crvenilo i svrbez) pa da se ne uplasis ako i tebi bude 😀 samo pikaj na suprotnu stranu od ovaleapa

E da tako se zovu.da rekla mi je sestra na suptotnu stranu.ali kad sam vidhelavidjela kakva je to inekcija skoro sam se srušila,neznam jel cu uspjeti ako ne idem kod susjede ona je strucna u tome da mi pomogne 

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

truskawka
    15. Svibanj 2018. 13:38

Manuella

Hocu bas mi je trema veća nego prvi ultrazvuk..radila sam urinokulturu i sterilna mi je iako ima leukocita pa mi nije tija nista dat za pit..oces ti radit ove testove i kad se to radi?ako ti je to malo uvećano nije to ništa bit Ce sve u redu samo se nemoj nervirati bebice lijepo rastu..koliki ti je trbuh ja mislim da je meni malo prevelik za 10 tjedana i jeli ti racunas od prvog dana stvari ili od aspiracije?

Joj i meni je bila..u nedjelju nisam nista mogla jesti, cak sam i migrenu dobila..muka mi bilo samo takva..uzas zivi, a sve zbog nervoze..
    Ne brinem se zbog tog..itak je prerano da se to mjeri, ali i ja osjecam da je sve u redu pa ne brinem..vidit ces kako su ti lijepe bebice vec formirane..nesto bas predivno..trbuh mi je kako koji dan, imam dosta problema sa crijevima tj sa zatvorom..ali mislim da je dosta velik s obzirom na 10 tjedana..iako ja jos uvijek gubim kile, ali s obzirom da su blizanci trbuscic mora jace rasti nego kad je jedan 😄😄 to je samo znak da je sve super hihi..
    Svaka trudnoca ti se racuna od prvog dana zadnje menstruacije pa tako ni mi nismo iznimka 😉 

❤N i V💙

• Cvjetic
    15. Svibanj 2018. 14:05

Cure ako koja zna,dosao mi nalaz,OGGT mi je dobar ali mi je inzulin malo povisen,granica je 25,meni je 28,sad me zanima ako moze bit povisen jer sam navecer jela slatko,joj ko da nisam mogla rec necu,sad sam ljuta na sebe.i prolaktin koji mi uvijek dobar isto malo povisen,stim da su meni rekli da se prolaktin vadi nakon sta si 3 sata budan jer da moze bit krivi rezultat a meni ga jucer vadili nakon 2 sata.
    Sad sam luda,nadam se da ce me pustit u postupak ili cu mu rec da mi da da ponovim nalaz?

• Ema1987
    15. Svibanj 2018. 14:08

Sss87

Evo da javim i danasnju betu: znaci prvi put je bila 806, drugi put 1792 i danas 3702. Fino se ona dupla. Sad cekam da mi.kazu kad na pregled da dodem. Tko je jucer radio betu? Nisam upratila a znam da je netko rekao da u.ponedjeljak radi betu :)

Čestitam!! Kako se osjećaš? 
    Ja radim sutra betu, 12 dpt mi je ali  ne mogu dočekati 14. a test nemam hrabrosti napraviti. Ali nisam optimistična nažalost... Osjećam se nekako prazno, bez simptoma ikakvih kao da se ništa ne događa pa se samo nadam se da me vara intuicija 

• Kengurica
    15. Svibanj 2018. 14:08

Cvjetic to ti je inzulin na taste? Da li znas u pmol ili ili mU/L

truskawka
    15. Svibanj 2018. 14:09

Cvjetic

Cure ako koja zna,dosao mi nalaz,OGGT mi je dobar ali mi je inzulin malo povisen,granica je 25,meni je 28,sad me zanima ako moze bit povisen jer sam navecer jela slatko,joj ko da nisam mogla rec necu,sad sam ljuta na sebe.i prolaktin koji mi uvijek dobar isto malo povisen,stim da su meni rekli da se prolaktin vadi nakon sta si 3 sata budan jer da moze bit krivi rezultat a meni ga jucer vadili nakon 2 sata.
    Sad sam luda,nadam se da ce me pustit u postupak ili cu mu rec da mi da da ponovim nalaz?

Ja bi ponovila sama, otisla privatno i vadila ponovo za svaki slucaj prije nego bi on i vidio ovaj nalaz..to ti bu mozda oko 50 do 100 kn ak se ne varam. Ja sam glukozu vadila mislim da je bila 20 kn.

❤N i V💙

du1988
    15. Svibanj 2018. 14:18

Ema 1987

Sss87

Evo da javim i danasnju betu: znaci prvi put je bila 806, drugi put 1792 i danas 3702. Fino se ona dupla. Sad cekam da mi.kazu kad na pregled da dodem. Tko je jucer radio betu? Nisam upratila a znam da je netko rekao da u.ponedjeljak radi betu :)

Čestitam!! Kako se osjećaš?
    Ja radim sutra betu, 12 dpt mi je ali ne mogu dočekati 14. a test nemam hrabrosti napraviti. Ali nisam optimistična nažalost… Osjećam se nekako prazno, bez simptoma ikakvih kao da se ništa ne događa pa se samo nadam se da me vara intuicija

Ako su blastice, bez beda mozes raditi 12.dan! Meni je prosli put biologinja cak i rekla da mogu i 12.dan! Sretno i drzim fige 😊

du1988
    15. Svibanj 2018. 14:20

Didi28

du1988

Bas mi je drago da je sve ok, javi se nakon pregleda 😊 ja cu raditi u ponedjeljak, to ce mi biti 13.dan. Valjda cu izdrzat do tad!

Hehee ja neznam kako bih izdržala a da ne napravim test..ali ako sii ti tako odlucila cekaj ponedjeljak, drzimo fige za lijepu betu..

Ma radim ja test u petak 😀😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.