Waithin da, 8x se smatra normalnim, odnosno prosjek je 8 IVF da se dodje do trudnoce.

Ma gdje si to kupila?! U HR?
😂😂
Narucila sam si sa ebaya..a mozda ima i za kupiti u hr, al kak sam u to vrijeme bila u inozemstvu nisam trazila dal ima u hr 😂😂
Stvar je u tome da sperma ne moze iscuriti van isti tren kad je u toj kapici i onda oni plivaju tam kam trebaju..a meni je bas to falilo jer mi je sperma odmah isti tren izasla van 😐 zato sam htela probati to 😃 pise da je za jednokratnu upotrebu, ali mislim da se moze i vise puta koristiti samo treba sve u vrelu vodu baciti prije upotrebe

❤N i V💙
Ma nije vaginalni uzv nista strasno..to ni ne osjetis nego kad gurne ruku unutra i stisne da provjeri cerviks i maternicu..Ma nije vaginalni uzv nista strasno..to ni ne osjetis nego kad gurne ruku unutra i stisne da provjeri cerviks i maternicu..
Aaaa imala si pregled bas mi je drago da je sve u redu😘😘meni je u petak..jesi dobila trudnicku knjizicu i kad te opet narucija?
Ej draga..nisam jos dobila knjizicu..iduci put sam za 2 tjedna kad cemo ponovno mjeriti nuhalni nabor koji je ovaj puta malo povecan kod jedne bebice i iskreno se nadam da ce se povuci za dva tjedna..
Ajde bas jedva cekam da nam i ti javis novosti sa svojim bebicama 😘😘 javi nam se obavezno

❤N i V💙
Waithing kolko stimulacija, fet si imala i cime si se pikala
Ojoooj puno toga sam ja koristila,puregon gonal , ovaleap, menopur, klomifen..mislim da sve sto postoji🙈
Imala sam do sad 5 stimuliranih postupaka, jedan prirodni(nije bilo transfera) i 4 FET-a, od toga svega ukupno 8 transfera(na VV je stimulirani bio freeze all jer sam bila pred hiperom) i jos imam 2 blastice za FET.
waithing
Evo da javim i danasnju betu: znaci prvi put je bila 806, drugi put 1792 i danas 3702. Fino se ona dupla. Sad cekam da mi.kazu kad na pregled da dodem. Tko je jucer radio betu? Nisam upratila a znam da je netko rekao da u.ponedjeljak radi betu :)
Evo da javim i danasnju betu: znaci prvi put je bila 806, drugi put 1792 i danas 3702. Fino se ona dupla. Sad cekam da mi.kazu kad na pregled da dodem. Tko je jucer radio betu? Nisam upratila a znam da je netko rekao da u.ponedjeljak radi betu :)
Super, super! Iako me cudi da su ti nekon druge trazili da opet ponovis obzirom da se vec nakon sto beta prelazi tisucu moze vidjeti GV (a jos je bilo i pravilno duplanje). imam pitanje, ako se ne varam, drugu betu si radila u nedjelju? to si isla negdje privatno?

url=https://lilypie.com]
Super, super! Iako me cudi da su ti nekon druge trazili da opet ponovis obzirom da se vec nakon sto beta prelazi tisucu moze vidjeti GV (a jos je bilo i pravilno duplanje). imam pitanje, ako se ne varam, drugu betu si radila u nedjelju? to si isla negdje privatno?
Ma oni su meni rekli da nako 4 dana ponovim betu upravo zato sto je padala nedjelja al ja nisam mogla izdrzati :D A nisam isla privato, sa uputnicom u bolnicu sam isla u nedjelju vaditi.
Bas mi je drago da je sve ok, javi se nakon pregleda 😊 ja cu raditi u ponedjeljak, to ce mi biti 13.dan. Valjda cu izdrzat do tad!

url=https://lilypie.com]
Bas mi je drago da je sve ok, javi se nakon pregleda 😊 ja cu raditi u ponedjeljak, to ce mi biti 13.dan. Valjda cu izdrzat do tad!
Drzimo fige :* :* :*
Ma nije vaginalni uzv nista strasno..to ni ne osjetis nego kad gurne ruku unutra i stisne da provjeri cerviks i maternicu..Ma nije vaginalni uzv nista strasno..to ni ne osjetis nego kad gurne ruku unutra i stisne da provjeri cerviks i maternicu..
Aaaa imala si pregled bas mi je drago da je sve u redu😘😘meni je u petak..jesi dobila trudnicku knjizicu i kad te opet narucija?
Ej draga..nisam jos dobila knjizicu..iduci put sam za 2 tjedna kad cemo ponovno mjeriti nuhalni nabor koji je ovaj puta malo povecan kod jedne bebice i iskreno se nadam da ce se povuci za dva tjedna..
Ajde bas jedva cekam da nam i ti javis novosti sa svojim bebicama 😘😘 javi nam se obavezno
Hocu bas mi je trema veća nego prvi ultrazvuk..radila sam urinokulturu i sterilna mi je iako ima leukocita pa mi nije tija nista dat za pit..oces ti radit ove testove i kad se to radi?ako ti je to malo uvećano nije to ništa bit Ce sve u redu samo se nemoj nervirati bebice lijepo rastu..koliki ti je trbuh ja mislim da je meni malo prevelik za 10 tjedana i jeli ti racunas od prvog dana stvari ili od aspiracije?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji