Waithing kolko stimulacija, fet si imala i cime si se pikala
Ojoooj puno toga sam ja koristila,puregon gonal , ovaleap, menopur, klomifen..mislim da sve sto postoji🙈
Imala sam do sad 5 stimuliranih postupaka, jedan prirodni(nije bilo transfera) i 4 FET-a, od toga svega ukupno 8 transfera(na VV je stimulirani bio freeze all jer sam bila pred hiperom) i jos imam 2 blastice za FET.
waithing
Evo da javim i danasnju betu: znaci prvi put je bila 806, drugi put 1792 i danas 3702. Fino se ona dupla. Sad cekam da mi.kazu kad na pregled da dodem. Tko je jucer radio betu? Nisam upratila a znam da je netko rekao da u.ponedjeljak radi betu :)
Evo da javim i danasnju betu: znaci prvi put je bila 806, drugi put 1792 i danas 3702. Fino se ona dupla. Sad cekam da mi.kazu kad na pregled da dodem. Tko je jucer radio betu? Nisam upratila a znam da je netko rekao da u.ponedjeljak radi betu :)
Super, super! Iako me cudi da su ti nekon druge trazili da opet ponovis obzirom da se vec nakon sto beta prelazi tisucu moze vidjeti GV (a jos je bilo i pravilno duplanje). imam pitanje, ako se ne varam, drugu betu si radila u nedjelju? to si isla negdje privatno?
url=https://lilypie.com]
Super, super! Iako me cudi da su ti nekon druge trazili da opet ponovis obzirom da se vec nakon sto beta prelazi tisucu moze vidjeti GV (a jos je bilo i pravilno duplanje). imam pitanje, ako se ne varam, drugu betu si radila u nedjelju? to si isla negdje privatno?
Ma oni su meni rekli da nako 4 dana ponovim betu upravo zato sto je padala nedjelja al ja nisam mogla izdrzati :D A nisam isla privato, sa uputnicom u bolnicu sam isla u nedjelju vaditi.
Bas mi je drago da je sve ok, javi se nakon pregleda 😊 ja cu raditi u ponedjeljak, to ce mi biti 13.dan. Valjda cu izdrzat do tad!
url=https://lilypie.com]
Bas mi je drago da je sve ok, javi se nakon pregleda 😊 ja cu raditi u ponedjeljak, to ce mi biti 13.dan. Valjda cu izdrzat do tad!
Drzimo fige :* :* :*
Ma nije vaginalni uzv nista strasno..to ni ne osjetis nego kad gurne ruku unutra i stisne da provjeri cerviks i maternicu..Ma nije vaginalni uzv nista strasno..to ni ne osjetis nego kad gurne ruku unutra i stisne da provjeri cerviks i maternicu..
Aaaa imala si pregled bas mi je drago da je sve u redu😘😘meni je u petak..jesi dobila trudnicku knjizicu i kad te opet narucija?
Ej draga..nisam jos dobila knjizicu..iduci put sam za 2 tjedna kad cemo ponovno mjeriti nuhalni nabor koji je ovaj puta malo povecan kod jedne bebice i iskreno se nadam da ce se povuci za dva tjedna..
Ajde bas jedva cekam da nam i ti javis novosti sa svojim bebicama 😘😘 javi nam se obavezno
Hocu bas mi je trema veća nego prvi ultrazvuk..radila sam urinokulturu i sterilna mi je iako ima leukocita pa mi nije tija nista dat za pit..oces ti radit ove testove i kad se to radi?ako ti je to malo uvećano nije to ništa bit Ce sve u redu samo se nemoj nervirati bebice lijepo rastu..koliki ti je trbuh ja mislim da je meni malo prevelik za 10 tjedana i jeli ti racunas od prvog dana stvari ili od aspiracije?
Na pregled ti je najbolje ici 6-7 tjedan jer se onda i srce cuje pa si mirna..s obzirom na betu nemas straha..sad je samo pitanje jesu dva srca❤❤po beti najvjerojatnije da..sretno😘😘
Da se javim,pikam se jos sutra s olaveap nije povecala dozu folikula ima jedan je vec poprilivno velik drugi su manji. ,jos sam hormone vadila kao sporije rastu.ali ja imam kasniju ovulaciju pa me ni ne brine.,i jos sam dobila jednu inekciju prasak je pa se mora rastopiti,za sta je to?u četvrtak ponovo idem.
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Super bit ce sve to kako treba.sad uzivaj...
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji