Cure, evo meni danas 9 dnt, bez ikakvih simptoma, lagano samo grudi ali to je od samog početka simulacije. Grčevi su mi bili nekoliko dana nakon transfera i evo sad dva dana ništa. Beta u petak.. Neznam dalje da radim test prije...
Al da vas pitam, imamo jednog smrzlića, može li se ne FET odmah sljedeći ciklus ili bolje napraviti pauzu s obzirom da sam malo burnije reagirala na simulaciju, natečeni jajnici?
Da defininitivno si u pravu da bi bilo bolje da nas skroz jedan vodi…ja bi najradine da sam u mogucnosti isla privatno.. ali nisam pa se nadam da ce i ovako biti rezultata… sad mi krece prvi ciklus s pikanjem pa cemo vidjeti kakva je sudbina 🤞🤞 ako si jos gore mpzda smo se i srele koji put je sam ja od 2 mj svaki cas tamo 😂😂
Tko zna, mozda i jesmo 😉
Lijepo bi bilo ic privatno, nisam tako bogata pa cu prvo ovako probati 😂
I ja bi trebala iduci krenut sa pikanjem nadam se da sam svu losu srecu potrosila pa da ce sad napokon stvarno doc do tog pikanja!
Ma hoce sigurno ce vam se sreca osmjehnuti.. samo pozitiva i biti ce sve okej 💖💖💖
Sss to je predivno duplanje.. sretno dalje 🤞🤞
Cure, evo meni danas 9 dnt, bez ikakvih simptoma, lagano samo grudi ali to je od samog početka simulacije. Grčevi su mi bili nekoliko dana nakon transfera i evo sad dva dana ništa. Beta u petak.. Neznam dalje da radim test prije…
Al da vas pitam, imamo jednog smrzlića, može li se ne FET odmah sljedeći ciklus ili bolje napraviti pauzu s obzirom da sam malo burnije reagirala na simulaciju, natečeni jajnici?
Meni je danas 5. dan nakon FET-a, uzivam i opustena sam i ne zamaram se simptomima! Radit cu test iduci vikend cisto da se psihicki pripremim jer mi je tako i prosli put bilo lakse. Iako je samo beta mjerodavna...U principu mozes na FET odmah iduci ciklus, ali ako je ovako kako kazes, bolje pauziraj da das tijelu vremena da se oporavi. Ja sam nakon biokemijske pauzirala i evo s drugim ciklusom sam isla na FET.
Didi28 uzivam kuci na bolovanju, skuham rucak i to je to, malo prosetam s muzem, odem na kavu i puno citam 😉 vrijeme mi cak brzo prolazi, od simptoma samo lagani grcevi, al s tim se stvarno ne opterecujem. Kako si ti?
url=https://lilypie.com]
Meni je danas 5. dan nakon FET-a, uzivam i opustena sam i ne zamaram se simptomima! Radit cu test iduci vikend cisto da se psihicki pripremim jer mi je tako i prosli put bilo lakse. Iako je samo beta mjerodavna…U principu mozes na FET odmah iduci ciklus, ali ako je ovako kako kazes, bolje pauziraj da das tijelu vremena da se oporavi. Ja sam nakon biokemijske pauzirala i evo s drugim ciklusom sam isla na FET.
Joj blago ti se kad si tako opuštena, ljubomorna sam :) Znači imala si već biokemijsku, to ti je bio prvi pokušaj? Jel ti test bio pozitivan, beta?
Ja sam nova u ovom i potpuno izgubljena :)
Cure, evo meni danas 9 dnt, bez ikakvih simptoma, lagano samo grudi ali to je od samog početka simulacije. Grčevi su mi bili nekoliko dana nakon transfera i evo sad dva dana ništa. Beta u petak.. Neznam dalje da radim test prije…
Meni je danas 5. dan nakon FET-a, uzivam i opustena sam i ne zamaram se simptomima! Radit cu test iduci vikend cisto da se psihicki pripremim jer mi je tako i prosli put bilo lakse. Iako je samo beta mjerodavna…U principu mozes na FET odmah iduci ciklus, ali ako je ovako kako kazes, bolje pauziraj da das tijelu vremena da se oporavi. Ja sam nakon biokemijske pauzirala i evo s drugim ciklusom sam isla na FET.
Didi28 uzivam kuci na bolovanju, skuham rucak i to je to, malo prosetam s muzem, odem na kavu i puno citam 😉 vrijeme mi cak brzo prolazi, od simptoma samo lagani grcevi, al s tim se stvarno ne opterecujem. Kako si ti?
Ok sam za sada.u utorak idem na vv.imam pitanje dali si ti morala koristiti nekakve vaginalete,meni je doktor propisao onako su kao gumeni bomboni.za sta to sluzi.kako sam bila sva nervozna nisam se sjetila ga pitati. Ah luda glava..ma ovaj put ima da bude pozitvno imat ces i ti svog smotuljca
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Joj blago ti se kad si tako opuštena, ljubomorna sam :) Znači imala si već biokemijsku, to ti je bio prvi pokušaj? Jel ti test bio pozitivan, beta?
Ja sam nova u ovom i potpuno izgubljena :)
Ma shvatila sam da treba zaokupiti misli s necim sto volis i vrijeme leti 😀 prvi postupak je bio, test 10.dan pozitivan, beta 12.dan 158, 14.dan 212 i 16.dan 280. Nakon toga isla na UZV i nije ne vidjelo nista pa sam prekinula s utrogestanom i tek nakon tjedan dana sam prokrvarila. Sad sam bila na FET-u dva preostala smrzlica pa cemo vidjeti!
Ok sam za sada.u utorak idem na vv.imam pitanje dali si ti morala koristiti nekakve vaginalete,meni je doktor propisao onako su kao gumeni bomboni.za sta to sluzi.kako sam bila sva nervozna nisam se sjetila ga pitati. Ah luda glava..ma ovaj put ima da bude pozitvno imat ces i ti svog smotuljca
Nisam ti ja nista koristila, kako se zovu vaginalete?
Didi to dezinficira rodnicu, tako nesto. Ja ih nisam niosjeila. Drzis u frizideru da ti ne budu premekane prije stavljanja.
Poz ja sam tu nova pitala bi kad ste napravili test posle transfer embrija poz
Sortiraj odgovore
Najstariji