Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    12. Svibanj 2018. 21:54

Didi28

truskawka

Femara su tablete, ostalo sam se pikala.

Ja sam dobila ovaleap. 125j jel taj ok.ili je menopur bolji.ja se nerazumijem u to.u utorak idem pa cemo vidjeti dali ce povecati dozu..

Ne razumijem se ni ja bas u to..ali to bi trebalo ovisiti od osobe do osobe..ovisno kakva ti je dijagnoza, sto se dogada..kakvi su ti jajnici ma sve zivo gledaju i onda na temelju toga se odlucuje koji je lijek bolji..

❤N i V💙

du1988
    12. Svibanj 2018. 22:27

Didi28

truskawka

Femara su tablete, ostalo sam se pikala.

Ja sam dobila ovaleap. 125j jel taj ok.ili je menopur bolji.ja se nerazumijem u to.u utorak idem pa cemo vidjeti dali ce povecati dozu..

Ja sam imala ovaleap 150 prvih par dana, kasnije jos i cetrotide. sve je proslo dobro i dobili smo 11 jajnih stanica. Drzim fige da i kod tebe bude lijep broj! 

url=https://lilypie.com]

• Babylove
    12. Svibanj 2018. 22:28

Joy

Babylove

Joy

Babylove

Cini mi se da je netko napisao da joj u Vinogradskoj B nije htio raditi inseminaciju jer je imala 3 folikula… ne kuzim zasto ne? Koji mu je bio razlog? . meni je on bio samo 2 puta na uvz tako da drugih iskustva nemam… i to mi je biu u 2 ciklusu prirodom sada i dobro mi je izracunao..

Zato jer se boje viseplodne trudnoce. Vecina dr ide tom logikom. Tako se 3 embrija transferiraju samo zenama iznad 38 godina. Nek me neko ispravi ako sam krivo zapamtila godine. Nisam sigurna jel 36 ili 38..

A zasto ti onda nisu napravili ivf?

Kome, mislis meni? Ja nisam ni bila kandidat za inseminaciju.
    Evo i Trusk je rekla da su njoj odustali od inseminacije zbog puno folikula..

Oprosti.. pobrkala sam se 🙄🙄🙄 
    Da al Trusk su radili ivf...

Gonal

Babylove

Gonal

Babylove

Uh opet ste svasta natipkale… dok sam pocitala sve izgubila sam se.. u svakom slucaju cestitke na pozitivnoj beti 💖 sretno svima kojie je cekaju i zao mi je ako netkom nije usplelo ( cini mi se da sam procitala da nekome nije.. ako sam nesto pobrkala ispricavam se).. ja jos sa ljekovima nemam iskustva pa nemogu nista reci.. za tj dana krecem sa pikanjem 💪

Draga u kojoj si bolnici? Ja isto za tjedan dana krecem s pikanjem☺

Draga ja sam u vinogradskoj,, a ti? Prvi postupak? Nemogu se sjetiti dali si vec pisala

U Petrovoj sam. Drugi ivf, prvi neuspjesan i nijedan smrzlic tako da idemo iz pocetka sve😏 i uz to jos i 4 inseminacije iza nas.

Wonderland19

Joy

Babylove

Meni je to bilo na samom pocetku MPO 6putovanja a ivf mi tad nije bio nit na kraj pameti, uopce se nisam sjetila nit pitat za to…

Pa ako i nije tebi bio na kraj pameti cudim se da ti oni nisu rekli.. zbilja glupo od njih... 
    A di si sada? Stvarno sam se pogubila koliko nas ima tko je gdje u kojem postupku 🙈🙈🙈

• Joy
    12. Svibanj 2018. 22:56

Sve ok ;) puno je cura pa se lako pogubit. 
    Da, radili su joj ivf kad su vidjeli da je puno folikula odustali su od inseminacije. 

• Gonal
    12. Svibanj 2018. 23:26

Ja sam primala gonal 225 j od 2dc do 10 dc i od 6dc do 10 dc cetrotide. Dobili 5 js i do transfera 5-i dan ostala jedna blastica.
    Ovaj put cu pitat dr da mi da boostere jer znam dosta cura kojima je s njima uspilo pa da probamo i to...

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

• Babylove
    13. Svibanj 2018. 07:44

Gonal

Ja sam primala gonal 225 j od 2dc do 10 dc i od 6dc do 10 dc cetrotide. Dobili 5 js i do transfera 5-i dan ostala jedna blastica.
    Ovaj put cu pitat dr da mi da boostere jer znam dosta cura kojima je s njima uspilo pa da probamo i to…

Mozes li mi reci sto je tocno booster.. citala sam o tome al ne mogu bas pohvatati sto je tocno... citala sam da je nekome pomoglo a da i neke cure nisu bas lijepo reagirale na njih 🙄🙄

• Gonal
    13. Svibanj 2018. 08:34

Injekcije poslije punkcije i transfera za bolje ugnjezdivanje (Brevacitid i Decapeptyl). Kao nebi ga smijele primati cure kojima prijeti hiper.
    E sad, nigdje ne pise tocno sto su al sam to pohvatala od cura koje su ih primale. Imam prijateljicu koja je imala 8 neuspjesnih postupaka i u 9-om ih je primila i tad je ostala trudna.
    Mozda i nisu dobri boosteri al hvatam se za svaku informaciju jer borba traje vec 5 godina a zelja je velika da cim prije se san ostvari.
    U ponedjeljak idem u Petrovu na dogovor za terapiju pa cu bas pitat dr.

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

• Sss87
    13. Svibanj 2018. 10:23

Evo drage cure da vam prijavim i danasnju betu. U petak je bila 806 a danas je 1792 :) Sve ide svojim tokom. Nadamo se da ce i u utorak biti fina beta :D

• Sss87
    13. Svibanj 2018. 10:28

Gonal

Injekcije poslije punkcije i transfera za bolje ugnjezdivanje (Brevacitid i Decapeptyl). Kao nebi ga smijele primati cure kojima prijeti hiper.
    E sad, nigdje ne pise tocno sto su al sam to pohvatala od cura koje su ih primale. Imam prijateljicu koja je imala 8 neuspjesnih postupaka i u 9-om ih je primila i tad je ostala trudna.
    Mozda i nisu dobri boosteri al hvatam se za svaku informaciju jer borba traje vec 5 godina a zelja je velika da cim prije se san ostvari.
    U ponedjeljak idem u Petrovu na dogovor za terapiju pa cu bas pitat dr.

Ja sam primala brevactid, 2 puta po 1500. Meni su rekli da je to hormon trudnoce tj.beta hcg.

• Wonderland19
    13. Svibanj 2018. 10:28

Babylove ja sam ti jos u vinogradskoj! I sad nikako da dodem do tog ivf... 4.inseminacija pozitivna beta, 2 tjedna je rasla al ne pravilno i prokrvarila... pa su se odlucili da bi mogli probat sa jos jednom... trebala prosli ciklus ic al umnjak se upalio, imala tepm 5 dana i u tom stanju nisam mogla jos pikat se i trcat na preglede... 
    Zato sam ti rekla, sve je super gore, al da to sto se mjenjaju ne moze nikako bit super za nas! Jer eto ipak svaki dr se vodi za necim svojim! Pa tako i ovaj moj primjer sa vise folikula jedan mi je napravio inseminaciju drugom to nije palo napamet da pokusa jer po njegovim nacelima to ne dolazi u obzir, da bi to bilo fusarenje i da nije eticki

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.