Ma du moglo bi biti, sto ne bi. Kad ti pogledas otkud se sve boli refleksiraju na druga mjesta itekako je moguce. Drzim fige da je implantacija.
Uh opet ste svasta natipkale... dok sam pocitala sve izgubila sam se.. u svakom slucaju cestitke na pozitivnoj beti 💖 sretno svima kojie je cekaju i zao mi je ako netkom nije usplelo ( cini mi se da sam procitala da nekome nije.. ako sam nesto pobrkala ispricavam se).. ja jos sa ljekovima nemam iskustva pa nemogu nista reci.. za tj dana krecem sa pikanjem 💪
Cini mi se da je netko napisao da joj u Vinogradskoj B nije htio raditi inseminaciju jer je imala 3 folikula... ne kuzim zasto ne? Koji mu je bio razlog? . meni je on bio samo 2 puta na uvz tako da drugih iskustva nemam... i to mi je biu u 2 ciklusu prirodom sada i dobro mi je izracunao..
Uh opet ste svasta natipkale… dok sam pocitala sve izgubila sam se.. u svakom slucaju cestitke na pozitivnoj beti 💖 sretno svima kojie je cekaju i zao mi je ako netkom nije usplelo ( cini mi se da sam procitala da nekome nije.. ako sam nesto pobrkala ispricavam se).. ja jos sa ljekovima nemam iskustva pa nemogu nista reci.. za tj dana krecem sa pikanjem 💪
Draga u kojoj si bolnici? Ja isto za tjedan dana krecem s pikanjem☺
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Cini mi se da je netko napisao da joj u Vinogradskoj B nije htio raditi inseminaciju jer je imala 3 folikula… ne kuzim zasto ne? Koji mu je bio razlog? . meni je on bio samo 2 puta na uvz tako da drugih iskustva nemam… i to mi je biu u 2 ciklusu prirodom sada i dobro mi je izracunao..
Zato jer se boje viseplodne trudnoce. Vecina dr ide tom logikom. Tako se 3 embrija transferiraju samo zenama iznad 38 godina. Nek me neko ispravi ako sam krivo zapamtila godine. Nisam sigurna jel 36 ili 38..
Cini mi se da je netko napisao da joj u Vinogradskoj B nije htio raditi inseminaciju jer je imala 3 folikula… ne kuzim zasto ne? Koji mu je bio razlog? . meni je on bio samo 2 puta na uvz tako da drugih iskustva nemam… i to mi je biu u 2 ciklusu prirodom sada i dobro mi je izracunao..
Zato jer se boje viseplodne trudnoce. Vecina dr ide tom logikom. Tako se 3 embrija transferiraju samo zenama iznad 38 godina. Nek me neko ispravi ako sam krivo zapamtila godine. Nisam sigurna jel 36 ili 38..
Mislim da si tocno napisala..meni su isto odbili inesemenaciju jer sam imala 7 folikula pa smo zato napravili ivf..a na transferu odlucuju kolko ce vratiti js s obzirom na godine i na zdravstveno stanje.
❤N i V💙
Cure, meni je danas 3.dan nakon transfera i uopce nisam obracala paznju na simptome jer je opcenito sve drugacije u FET-u. Sad zadnjih sat vremena me buni sto osjetim umjerenu bol, ali u dijelu pupka (lijevo i desno od njega). Nema sigurno veze s implantacijom jer bi bol bila nize (ili se mozda varam). Je li netko iskusio nesto slicno?
Mene je poslje transfera pikalo oko pupka neko vrijeme i onda prestalo
A zasto ti onda nisu napravili ivf?
Uh opet ste svasta natipkale… dok sam pocitala sve izgubila sam se.. u svakom slucaju cestitke na pozitivnoj beti 💖 sretno svima kojie je cekaju i zao mi je ako netkom nije usplelo ( cini mi se da sam procitala da nekome nije.. ako sam nesto pobrkala ispricavam se).. ja jos sa ljekovima nemam iskustva pa nemogu nista reci.. za tj dana krecem sa pikanjem 💪
Draga u kojoj si bolnici? Ja isto za tjedan dana krecem s pikanjem☺
Draga ja sam u vinogradskoj,, a ti? Prvi postupak? Nemogu se sjetiti dali si vec pisala
Cure, meni je danas 3.dan nakon transfera i uopce nisam obracala paznju na simptome jer je opcenito sve drugacije u FET-u. Sad zadnjih sat vremena me buni sto osjetim umjerenu bol, ali u dijelu pupka (lijevo i desno od njega). Nema sigurno veze s implantacijom jer bi bol bila nize (ili se mozda varam). Je li netko iskusio nesto slicno?
Mene je poslje transfera pikalo oko pupka neko vrijeme i onda prestalo
Nek onda bude i rezultat kao tvoj 😉😄
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji