Evo drage cure da vam prijavim i danasnju betu. U petak je bila 806 a danas je 1792 :) Sve ide svojim tokom. Nadamo se da ce i u utorak biti fina beta :D
Lijepoooo!! 😍 Bravo ❤😊
Injekcije poslije punkcije i transfera za bolje ugnjezdivanje (Brevacitid i Decapeptyl). Kao nebi ga smijele primati cure kojima prijeti hiper.
E sad, nigdje ne pise tocno sto su al sam to pohvatala od cura koje su ih primale. Imam prijateljicu koja je imala 8 neuspjesnih postupaka i u 9-om ih je primila i tad je ostala trudna.
Mozda i nisu dobri boosteri al hvatam se za svaku informaciju jer borba traje vec 5 godina a zelja je velika da cim prije se san ostvari.
U ponedjeljak idem u Petrovu na dogovor za terapiju pa cu bas pitat dr.
Ja sam primala brevactid, 2 puta po 1500. Meni su rekli da je to hormon trudnoce tj.beta hcg.
Bravo za betu Sss87😍😍
Upravo tako, hormon trudnoce koji pomaze ugnjezdivanju.
Ujutro cu sve ispitat dr pa da probam i s tim
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Evo drage cure da vam prijavim i danasnju betu. U petak je bila 806 a danas je 1792 :) Sve ide svojim tokom. Nadamo se da ce i u utorak biti fina beta :D
Bravoooo!!! Držim fige!!
Sss87 odlicno!! Jesam ti rekla da to nije brevactid :))
Ti si bila u cito privatno?
Mislim da drzavne bolnice ne prakticiraju boostere, nekad davno je tom shemom radio Luči na Vuku V..
Otkad je otisao otisli i boosteri a od tog ima dobrih 10godina
Injekcije poslije punkcije i transfera za bolje ugnjezdivanje (Brevacitid i Decapeptyl). Kao nebi ga smijele primati cure kojima prijeti hiper.
E sad, nigdje ne pise tocno sto su al sam to pohvatala od cura koje su ih primale. Imam prijateljicu koja je imala 8 neuspjesnih postupaka i u 9-om ih je primila i tad je ostala trudna.
Mozda i nisu dobri boosteri al hvatam se za svaku informaciju jer borba traje vec 5 godina a zelja je velika da cim prije se san ostvari.
U ponedjeljak idem u Petrovu na dogovor za terapiju pa cu bas pitat dr.
Hmmm ja sam sada zadnji put dobila brevacitid kao stopericu pa zato ne kuzim kako to sve skupa funkcionira 😥😥😥... bas mi je zao da si tako prosla nadam se da ce ovaj put uspijeti... drzim 🤞🤞🤞
Babylove ja sam ti jos u vinogradskoj! I sad nikako da dodem do tog ivf… 4.inseminacija pozitivna beta, 2 tjedna je rasla al ne pravilno i prokrvarila… pa su se odlucili da bi mogli probat sa jos jednom… trebala prosli ciklus ic al umnjak se upalio, imala tepm 5 dana i u tom stanju nisam mogla jos pikat se i trcat na preglede…
Zato sam ti rekla, sve je super gore, al da to sto se mjenjaju ne moze nikako bit super za nas! Jer eto ipak svaki dr se vodi za necim svojim! Pa tako i ovaj moj primjer sa vise folikula jedan mi je napravio inseminaciju drugom to nije palo napamet da pokusa jer po njegovim nacelima to ne dolazi u obzir, da bi to bilo fusarenje i da nije eticki
Da defininitivno si u pravu da bi bilo bolje da nas skroz jedan vodi...ja bi najradine da sam u mogucnosti isla privatno.. ali nisam pa se nadam da ce i ovako biti rezultata... sad mi krece prvi ciklus s pikanjem pa cemo vidjeti kakva je sudbina 🤞🤞 ako si jos gore mpzda smo se i srele koji put je sam ja od 2 mj svaki cas tamo 😂😂
Lijepoooo!! 😍 Bravo ❤😊
Čeatitammm superrrr 😘 😘
Da defininitivno si u pravu da bi bilo bolje da nas skroz jedan vodi…ja bi najradine da sam u mogucnosti isla privatno.. ali nisam pa se nadam da ce i ovako biti rezultata… sad mi krece prvi ciklus s pikanjem pa cemo vidjeti kakva je sudbina 🤞🤞 ako si jos gore mpzda smo se i srele koji put je sam ja od 2 mj svaki cas tamo 😂😂
Tko zna, mozda i jesmo 😉
Lijepo bi bilo ic privatno, nisam tako bogata pa cu prvo ovako probati 😂
I ja bi trebala iduci krenut sa pikanjem nadam se da sam svu losu srecu potrosila pa da ce sad napokon stvarno doc do tog pikanja!
Femara su tablete, ostalo sam se pikala.
Ja sam dobila ovaleap. 125j jel taj ok.ili je menopur bolji.ja se nerazumijem u to.u utorak idem pa cemo vidjeti dali ce povecati dozu..
Ne razumijem se ni ja bas u to..ali to bi trebalo ovisiti od osobe do osobe..ovisno kakva ti je dijagnoza, sto se dogada..kakvi su ti jajnici ma sve zivo gledaju i onda na temelju toga se odlucuje koji je lijek bolji..
Hvala.oni valjda znaji sto i kako rade,ma mora upaliti heh samo da bude sve ok
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Femara su tablete, ostalo sam se pikala.
Ja sam dobila ovaleap. 125j jel taj ok.ili je menopur bolji.ja se nerazumijem u to.u utorak idem pa cemo vidjeti dali ce povecati dozu..
Ja sam imala ovaleap 150 prvih par dana, kasnije jos i cetrotide. sve je proslo dobro i dobili smo 11 jajnih stanica. Drzim fige da i kod tebe bude lijep broj!
Tnx.nadam se da ce uspjeti.kako si ti nakon FET-a..
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji