Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Joy
    14. Svibanj 2018. 12:21

Meni se isto nije pokazao kao dobar al sve je to individualno i naravno ovisi od osobe do osobe. Sigurno ce se javit netko sa pozitivom..

• Ema1987
    14. Svibanj 2018. 12:30

Joy

Meni se isto nije pokazao kao dobar al sve je to individualno i naravno ovisi od osobe do osobe. Sigurno ce se javit netko sa pozitivom..

Znam ja jednu curu koja je super prošla s njim! 

Joy kako je kod tebe bilo? Što mislite cure, jel ovih mojih 7 propalo zbog toga jer su loše kvalitete ili mi terapija ne odgovara? Kakva su vaša iskustva? 

En@
    14. Svibanj 2018. 12:52

Ja sam imala menoput 150 pa 225 i cetrodite 2dana i od 14 samo 4 oplodene.dvije vraceno i nije uspjelo.sad cemo na drugu terapiji.nema razloga...sve je individualno  nekome pase nekome ne a oni moraju pogadat.samo im vjeruj i bit ce

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

• Gonal
    14. Svibanj 2018. 12:54

Ema 1987

Joy

Joy kako je kod tebe bilo? Što mislite cure, jel ovih mojih 7 propalo zbog toga jer su loše kvalitete ili mi terapija ne odgovara? Kakva su vaša iskustva?

Meni je danas dr rekla da jajne stanice nisu kvalitetne zato ih i bude manje zrelih, ja sam zadnji put imala 9 oocita a od tog 5 zrelih. Danas mi je prepisala Inofolic prasak i kaze da je za kvalitetu js.
    Tako da je moguce da su lose kvalitete a mozda nam dobro ne procijene i trenutak aspiracije

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

• Joy
    14. Svibanj 2018. 13:02

Ista stvar Ema, slabija reakcija + manje oplođenih..
    E sad tko ce ga znati..do cega je, s drugim lijekom i drugim dr je sve bilo drugacije. Davnije je to bilo trebala bi pogledat medicinsku dok.
    Infolic? Jel to pcos u pitanju?

• Gonal
    14. Svibanj 2018. 13:10

Joy

Ista stvar Ema, slabija reakcija + manje oplođenih..
    E sad tko ce ga znati..do cega je, s drugim lijekom i drugim dr je sve bilo drugacije. Davnije je to bilo trebala bi pogledat medicinsku dok.
    Infolic? Jel to pcos u pitanju?

Ne, moji svi nalazi ok, muzevi plivaci malo usporeni. To sam i ja prvo pomislila al citala sam da ga mogu pit i zene koje nemaju pcos

• Joy
    14. Svibanj 2018. 13:16

Obicno on ide uz pcos vecinom al ok ako ga mogu koristit i drugi

m.girl6
    14. Svibanj 2018. 13:19

Gonal

Ema 1987

Joy

Meni je danas dr rekla da jajne stanice nisu kvalitetne zato ih i bude manje zrelih, ja sam zadnji put imala 9 oocita a od tog 5 zrelih. Danas mi je prepisala Inofolic prasak i kaze da je za kvalitetu js.
    Tako da je moguce da su lose kvalitete a mozda nam dobro ne procijene i trenutak aspiracije

Ej, ja sam pila inofolic i to čak mi je pod kraj povećala dozu na 2 vrećice. Isto imam pcos prema amh-u i zato su mi jajne stanice bila slabije kvalitete. Ja sam ti naručivala mioniozitol preko iherba isto kao i folnu kiselinu, jeftinije će ti puno izaći, jer ti je inofolic za mjesec dana oko 250 kn.
    Evo linka pa si pogledaj, tablete ti dođu kroz 10 dana.
    https://hr.iherb.com/pr/Fairhaven-Health-Myo-Inositol-For-Women-and-Men-120-Capsules/62649
    Moraš ih piti 4 komada i jednu tableticu od folne kiseline i to ti je umjesto inofolic praška. :)

Noa 💙

Hrabrica
    14. Svibanj 2018. 13:30

Pozdrav klokanicama! Molila bi vas za savjet, smjernice, iskustva, bilo šta jer sam nova na ovom području.. Znači prije 3 tjedna sam lap operirana radi endometrioze.Sada su jajnici čisti i prohodni međutim kako je mužev spermiogram dosta loš (a i meni nisu uspjeli u potpunosti otkloniti endometriozu, ostalo je još dosta na trbušnoj maramici) doktorica je rekla da ćemo pričekati muža još dva mjeseca unutar kojih on treba piti fertil up i da bi onda išli na inseminaciju (uz preduvjet da se njegov spermio popravi)...Zanima me kako se kreće sa tim, od uputnice, potrebnih pretraga, koliko se cca čeka u bolnicama i ako bi išla na privat, koju kliniku bi preporučili i kako se kreću cijene? Znači cijela ta tema mi je nepoznanica....

Svima unaprijed hvala!

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• Gonal
    14. Svibanj 2018. 13:30

m.girl6

Gonal

Ema 1987

Joy

Ej, ja sam pila inofolic i to čak mi je pod kraj povećala dozu na 2 vrećice. Isto imam pcos prema amh-u i zato su mi jajne stanice bila slabije kvalitete. Ja sam ti naručivala mioniozitol preko iherba isto kao i folnu kiselinu, jeftinije će ti puno izaći, jer ti je inofolic za mjesec dana oko 250 kn.
    Evo linka pa si pogledaj, tablete ti dođu kroz 10 dana.
    https://hr.iherb.com/pr/Fairhaven-Health-Myo-Inositol-For-Women-and-Men-120-Capsules/62649
    Moraš ih piti 4 komada i jednu tableticu od folne kiseline i to ti je umjesto inofolic praška. :)

m.girl6 hvala ti na informaciji😊 kupila sam si danas, 30 vrecica 230 kn. Al kad budem drugu turu pila svakako cu ovo tvoje narucit.
    Jesi osjetila kakav pomak na bolje dok si ga pila?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI