Didi to dezinficira rodnicu, tako nesto. Ja ih nisam niosjeila. Drzis u frizideru da ti ne budu premekane prije stavljanja.

Poz ja sam tu nova pitala bi kad ste napravili test posle transfer embrija poz
Poz ja sam tu nova pitala bi kad ste napravili test posletransfer embrija poz
Pozdrav :)
Ovisi od koliko dana je bio transfer?
Je bio star embrija mislim ja vec 9 dana je islo sto sam napravila transfer embrija
Znaci transfer je bio 3 dan od punkcije?
Prije 11og dana nema smisla raditi test..
Tako da jos malo strpljenja :)
Curke, obavila sam dogovor sa dr. Sad cekat da menga dode i krecemo. Nikad ju radosnije nisam ocekivala, samo da krene postupak.
Ovaj put sam dobila terapiju Puregon 150j+ Orgalutran. Ima li koja iskustva s ovim ljekovima.
Jos mi je dr rekla da ne pijem vise folnu i prenatal nego da si samo kupim Inofolic prasak da je on dovoljan.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Curke, obavila sam dogovor sa dr. Sad cekat da menga dode i krecemo. Nikad ju radosnije nisam ocekivala, samo da krene postupak.
Ovaj put sam dobila terapiju Puregon 150j+ Orgalutran. Ima li koja iskustva s ovim ljekovima.
Jos mi je dr rekla da ne pijem vise folnu i prenatal nego da si samo kupim Inofolic prasak da je on dovoljan.
Ja sam imala sad u ovom jedinom postupku točno takvu terapiju. Imala sam 11 jajnih stanica ali nažalost samo su mi 4 bile dobre za oplodnju... Inače se ne razumijem u to i ne kužim u čemu je problem ali očito mi je njihova kvaliteta jako loša, sumnjam da to ima veze sa lijekom.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji