Poz ja sam tu nova pitala bi kad ste napravili test posletransfer embrija poz
Pozdrav :)
Ovisi od koliko dana je bio transfer?
Je bio star embrija mislim ja vec 9 dana je islo sto sam napravila transfer embrija
Znaci transfer je bio 3 dan od punkcije?
Prije 11og dana nema smisla raditi test..
Tako da jos malo strpljenja :)
Curke, obavila sam dogovor sa dr. Sad cekat da menga dode i krecemo. Nikad ju radosnije nisam ocekivala, samo da krene postupak.
Ovaj put sam dobila terapiju Puregon 150j+ Orgalutran. Ima li koja iskustva s ovim ljekovima.
Jos mi je dr rekla da ne pijem vise folnu i prenatal nego da si samo kupim Inofolic prasak da je on dovoljan.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Curke, obavila sam dogovor sa dr. Sad cekat da menga dode i krecemo. Nikad ju radosnije nisam ocekivala, samo da krene postupak.
Ovaj put sam dobila terapiju Puregon 150j+ Orgalutran. Ima li koja iskustva s ovim ljekovima.
Jos mi je dr rekla da ne pijem vise folnu i prenatal nego da si samo kupim Inofolic prasak da je on dovoljan.
Ja sam imala sad u ovom jedinom postupku točno takvu terapiju. Imala sam 11 jajnih stanica ali nažalost samo su mi 4 bile dobre za oplodnju... Inače se ne razumijem u to i ne kužim u čemu je problem ali očito mi je njihova kvaliteta jako loša, sumnjam da to ima veze sa lijekom.
Meni se isto nije pokazao kao dobar al sve je to individualno i naravno ovisi od osobe do osobe. Sigurno ce se javit netko sa pozitivom..
Meni se isto nije pokazao kao dobar al sve je to individualno i naravno ovisi od osobe do osobe. Sigurno ce se javit netko sa pozitivom..
Znam ja jednu curu koja je super prošla s njim!
Joy kako je kod tebe bilo? Što mislite cure, jel ovih mojih 7 propalo zbog toga jer su loše kvalitete ili mi terapija ne odgovara? Kakva su vaša iskustva?
Ja sam imala menoput 150 pa 225 i cetrodite 2dana i od 14 samo 4 oplodene.dvije vraceno i nije uspjelo.sad cemo na drugu terapiji.nema razloga...sve je individualno nekome pase nekome ne a oni moraju pogadat.samo im vjeruj i bit ce
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0