Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Joy
    12. Svibanj 2018. 15:14

Babylove

Joy

Babylove

Cini mi se da je netko napisao da joj u Vinogradskoj B nije htio raditi inseminaciju jer je imala 3 folikula… ne kuzim zasto ne? Koji mu je bio razlog? . meni je on bio samo 2 puta na uvz tako da drugih iskustva nemam… i to mi je biu u 2 ciklusu prirodom sada i dobro mi je izracunao..

Zato jer se boje viseplodne trudnoce. Vecina dr ide tom logikom. Tako se 3 embrija transferiraju samo zenama iznad 38 godina. Nek me neko ispravi ako sam krivo zapamtila godine. Nisam sigurna jel 36 ili 38..

A zasto ti onda nisu napravili ivf?

Kome, mislis meni? Ja nisam ni bila kandidat za inseminaciju.
    Evo i Trusk je rekla da su njoj odustali od inseminacije zbog puno folikula..

• Gonal
    12. Svibanj 2018. 15:18

Babylove

Gonal

Babylove

Uh opet ste svasta natipkale… dok sam pocitala sve izgubila sam se.. u svakom slucaju cestitke na pozitivnoj beti 💖 sretno svima kojie je cekaju i zao mi je ako netkom nije usplelo ( cini mi se da sam procitala da nekome nije.. ako sam nesto pobrkala ispricavam se).. ja jos sa ljekovima nemam iskustva pa nemogu nista reci.. za tj dana krecem sa pikanjem 💪

Draga u kojoj si bolnici? Ja isto za tjedan dana krecem s pikanjem☺

Draga ja sam u vinogradskoj,, a ti? Prvi postupak? Nemogu se sjetiti dali si vec pisala

U Petrovoj sam. Drugi ivf, prvi neuspjesan i nijedan smrzlic tako da idemo iz pocetka sve😏 i uz to jos i 4 inseminacije iza nas.

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

truskawka
    12. Svibanj 2018. 18:12

Da, meni su odustali od insemenacije i rekli da idemo na ivf, tj pitali me da li sam spremna ici na ivf ili od tog mj nista..pa sam rekla da idemo na ivf

❤N i V💙

Diana30
    12. Svibanj 2018. 19:40

truskawka

Da, meni su odustali od insemenacije i rekli da idemo na ivf, tj pitali me da li sam spremna ici na ivf ili od tog mj nista..pa sam rekla da idemo na ivf

Truskawka, koje su ti lijekove dali za inseminaciju jel klomifen ili si se jos i pikala pa su se odlučili za ivf.kad kszeskažeš polu stimulirani je bio

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Diana30
    12. Svibanj 2018. 19:42

Gonal

Babylove

Gonal

Babylove

Uh opet ste svasta natipkale… dok sam pocitala sve izgubila sam se.. u svakom slucaju cestitke na pozitivnoj beti 💖 sretno svima kojie je cekaju i zao mi je ako netkom nije usplelo ( cini mi se da sam procitala da nekome nije.. ako sam nesto pobrkala ispricavam se).. ja jos sa ljekovima nemam iskustva pa nemogu nista reci.. za tj dana krecem sa pikanjem 💪

Draga u kojoj si bolnici? Ja isto za tjedan dana krecem s pikanjem☺

Draga ja sam u vinogradskoj,, a ti? Prvi postupak? Nemogu se sjetiti dali si vec pisala

U Petrovoj sam. Drugi ivf, prvi neuspjesan i nijedan smrzlic tako da idemo iz pocetka sve😏 i uz to jos i 4 inseminacije iza nas.

Sretno...neka ovaj bude uspješan

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏

• Gonal
    12. Svibanj 2018. 19:49

Hvala, nadam se ovaj put da ce bit dobitan😊😘

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

truskawka
    12. Svibanj 2018. 19:57

Didi28

truskawka

Truskawka, koje su ti lijekove dali za inseminaciju jel klomifen ili si se jos i pikala pa su se odlučili za ivf.kad kszeskažeš polu stimulirani je bio

Od 2dc do 7dc sam trosila Femaru, od 6dc do 11dc sam trosila Menopur, 12dc su mi dali Cetrotide da mi ne popucaju folikule i stoperica 12dc Ovitrelle. Imala sam 6 folikula na desnoj strani i 2 folikula na lijevoj strani. Od toga smo dobili 3js i dvije su se lijepo oplodile. 

❤N i V💙

truskawka
    12. Svibanj 2018. 20:00

Femara su tablete, ostalo sam se pikala.

❤N i V💙

• Wonderland19
    12. Svibanj 2018. 20:31

Joy

Babylove

Cini mi se da je netko napisao da joj u Vinogradskoj B nije htio raditi inseminaciju jer je imala 3 folikula… ne kuzim zasto ne? Koji mu je bio razlog? . meni je on bio samo 2 puta na uvz tako da drugih iskustva nemam… i to mi je biu u 2 ciklusu prirodom sada i dobro mi je izracunao..

Zato jer se boje viseplodne trudnoce. Vecina dr ide tom logikom. Tako se 3 embrija transferiraju samo zenama iznad 38 godina. Nek me neko ispravi ako sam krivo zapamtila godine. Nisam sigurna jel 36 ili 38..

Ja sam pisala... bas to boje se viseplodne trudnoce cak je napiso da koristimo zastitu taj mjesec! 
    Meni je to bilo na samom pocetku MPO 6putovanja a ivf mi tad nije bio nit na kraj pameti, uopce se nisam sjetila nit pitat za to...

Diana30
    12. Svibanj 2018. 21:51

truskawka

Femara su tablete, ostalo sam se pikala.

Ja sam dobila ovaleap. 125j jel taj ok.ili je menopur bolji.ja se nerazumijem u to.u utorak idem pa  cemo vidjeti dali ce povecati dozu..

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.