Sss87 kuzim sistem, neki ubacuju i decapteptyl.
Kakva god shema bila odlicna je jel da :D
Trusk pobrkala sam klinike, sad kuzim
Noisettepostupak zajedno sa svim uzv-ima do aspiracije je bio 9.200 kn. Plus ljekovi i sad to ovisi koje ljekove trebas. S time da sam ja kod njih i neke pretrage radila, vadila hormone i briseve i ne znam ni sama sta jos pa sam i to platila, ali to nije u onih 9.200 jer to mozes donjeti i sa hzzo. Meni je postupak vodio dr Maricic Igor, ali susrela sam se i sa prof Simunic Velimirom koji je ujedno i vlasnik poliklinike te su oboje preodlicni i kao doktori i kao ljudi. Stvarno za cijelu ekipu sa IVF poliklinike imam samo rijeci hvale od ljudskosti do strucnosti.
E hvala ti puno na informacijama! Dobro da ti je uspjelo od prve. Nije problem niti dati kada bi bila sigurna da idem kod stručnih ljudi..
Joy nemas problema 😉
Noisette ako te jos sta zanima slobodno pitas, drage volje cu ti odg 😉 upravo sam to i ja rekla, neka i platim samo da znam da sam stvarno u dobrim rukama. A u tu polikliniku sam isla po preporuci moje sestre kojoj je prijateljica tamo isla i uspjeli iz prve pa sam nekako isla potpuno opusteno u sve to.
❤N i V💙
Cure jel mozda netko zna u slucaju da mi se pokaze da imam nedaj Boze inzulinsku rezistenciju sta onda nemogu na ivf odmah ili se moze pa ti uvedu lijek?Cvjetic, meni je inzulin. rezistencija otkrivena.prosle godine u 4 mjesecu prosle godine i odmah mi je uveden Siofor od 850mg jednom dnevno. U postupak sam isla odmah s iducim ciklusom. Nazalost u folikulima nisu nađene js i jos je uvijek bila prisutna cista na desnom jajniku. Nakon toga mi je pojacana terapija Sioforom na dvije tbl dnevno i u 9 mjesecu je bio ponovo postupak IVF/ICSI. Do tada se je i inzulin. rezist. normalizirala i ciste vise nije bilo. Postupak je zavrsio pozitivno. Samo sto u slucaju IR do 10 tt moras napraviti oGTT test i koristiti terapiju do cca 17tt, te svaki mjesec regulirati gestacijski dijabetis
Aha,hvala.znaci da mi se to i otkrije ja mogu uz terapiju ic odmah u postupak.normalno da sad to nije nesto jako povecano.u pon idem to napravit.
Didi, tak je i meni, a kasnije nikad nisam vise u tom postupku doktora vidjela. Ne svidja mi se to sto se isto izmjenjuju doktori. Sretno ti s IVF neka bude uspjesan!
Hvala draga
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Joynemas problema 😉
Noisetteako te jos sta zanima slobodno pitas, drage volje cu ti odg 😉 upravo sam to i ja rekla, neka i platim samo da znam da sam stvarno u dobrim rukama. A u tu polikliniku sam isla po preporuci moje sestre kojoj je prijateljica tamo isla i uspjeli iz prve pa sam nekako isla potpuno opusteno u sve to.
Joj hvala ti, stvarno si divna! :) Mogu li znati koja ti je bila početna dijagnoza, zašto si završila tamo?
Da li je iskustvo bilo bolno? Iako, čitala sam (ne znam da li si to ti pisala, od tolikih stranica...) da nije :)
Cure jel mozda netko zna u slucaju da mi se pokaze da imam nedaj Boze inzulinsku rezistenciju sta onda nemogu na ivf odmah ili se moze pa ti uvedu lijek?Cvjetic, meni je inzulin. rezistencija otkrivena.prosle godine u 4 mjesecu prosle godine i odmah mi je uveden Siofor od 850mg jednom dnevno. U postupak sam isla odmah s iducim ciklusom. Nazalost u folikulima nisu nađene js i jos je uvijek bila prisutna cista na desnom jajniku. Nakon toga mi je pojacana terapija Sioforom na dvije tbl dnevno i u 9 mjesecu je bio ponovo postupak IVF/ICSI. Do tada se je i inzulin. rezist. normalizirala i ciste vise nije bilo. Postupak je zavrsio pozitivno. Samo sto u slucaju IR do 10 tt moras napraviti oGTT test i koristiti terapiju do cca 17tt, te svaki mjesec regulirati gestacijski dijabetis
Aha,hvala.znaci da mi se to i otkrije ja mogu uz terapiju ic odmah u postupak.normalno da sad to nije nesto jako povecano.u pon idem to napravit.
Mislim da bi trebala moci, ali naravno da to najvise ovisi o tvom mpo ginicu i dijabetologu i rezultatima nalaza... ali sama IR ne utjece nesto previse na sam protokol i stimulaciju, vec vise na to da se taj visak inzulina koji luci gusteraca ne apsorbira pravilno nego ga okolno tkivo upija pa tako postoji mogucnost da imas policisticne jajnike, problema sa vidom i ocnim tlakom itd...
Navodno kad nije taj inzulin kako spada mogu biti jajne stanice manje kvalitetne.
Znaci 9200 je postupak. Ok tako nekako sam racunala da su IVF bez lijekova, ali koliko znam lijekovi mogu doci jos toliko.
Navodno kad nije taj inzulin kako spada mogu biti jajne stanice manje kvalitetne.
Znaju biti ali ne nužno. Više utječe na cističnost jajnika
Sortiraj odgovore
Najstariji