Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    11. Svibanj 2018. 16:04

Navodno kad nije taj inzulin kako spada mogu biti jajne stanice manje kvalitetne.

• Kengurica
    11. Svibanj 2018. 16:09

Znaci 9200 je postupak. Ok tako nekako sam racunala da su IVF bez lijekova, ali koliko znam lijekovi mogu doci jos toliko.

malimaj
    11. Svibanj 2018. 16:10

Kengurica

Navodno kad nije taj inzulin kako spada mogu biti jajne stanice manje kvalitetne.

Znaju biti ali ne nužno. Više utječe na cističnost jajnika

• Cvjetic
    11. Svibanj 2018. 16:11

Super,sad mi je to malo jasnije.nadam se da sam samo umislila i da ce bit ok ali bolje provjerit nego opet potrosit postupak.ja bi sve provjerila i sta treba i sta ne treba hahaha.

• Cvjetic
    11. Svibanj 2018. 16:13

malimaj

Kengurica

Ja imam policisticne jajnike zato mi moj gineko.rekla da bi to mogla ic napravit jer da zna bit povezano.

• Kengurica
    11. Svibanj 2018. 16:16

Bas sam po nekom cjeniku racunala i moji lijekovi iz prvog ivf su oko 6000kn

malimaj
    11. Svibanj 2018. 16:37

Cvjetic

malimaj

Kengurica

Ja imam policisticne jajnike zato mi moj gineko.rekla da bi to mogla ic napravit jer da zna bit povezano.

Moj savjet ti je da onda ipak pricekas s iducim postupkom ako IR nije dobra da se jajnici i ciste uslijed terapije malo smire i normaliziraju da ti bzvz ne propada postupak jer nikada se ne zna. Ponekad stimulacija zna otici u kontra smjeru pa uslijed nje bujaju i ciste. Kod mene je to bio slucaj u prvom i drugom postupku. 

• Cvjetic
    11. Svibanj 2018. 16:51

Aha.nadam se da necu morat cekat.javim kad mi dodu rezultati..

truskawka
    11. Svibanj 2018. 17:05

Kengurica

Znaci 9200 je postupak. Ok tako nekako sam racunala da su IVF bez lijekova, ali koliko znam lijekovi mogu doci jos toliko.

Sam postupak je mislim da 8.500 kn. Tako nesto, a ostalo su mi bili uzv do aspiracije. Ali bez njih itako ne moze pa onda sam napisala konacnu cijenu kolko sam platila. Ljekovi su ovisno o tome koji ti propisu, mene nisu puno previse izasli. Oko 1500 do 2000. Nisam se bas zamarala s tim racunanjem jer mi je bilo-hebes novce samo da imamo bebu 😄 s tim da sve sto mozes preko hzzo slobodno uzmes preko njih. Ja npr sad ne kupujem terapiju nego nazovem svoju gin i ona mi posalje recept. 

❤N i V💙

truskawka
    11. Svibanj 2018. 17:07

Kengurica

Bas sam po nekom cjeniku racunala i moji lijekovi iz prvog ivf su oko 6000kn

Ajme to je puno. Mene su slali u jednu ljekarnu koja je njihova pouzdana i tamo sam kupovala sve ljekove. Sad stvarno ne znam kako se krecu ostali ljekovi, ali ja sam valjda imala ludu srecu sto su me ljekovi za insemenaciju zapravo pripremili za ivf a ne inesemenaciju 😆

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI