Nova sreća 😁, čestitam !!!
Ti si trudna 100%. Kad vadiš betu ?
Hvala vam!Sutra draga idem vadit betu
Nova sreca cestitam!!!reci mi samo koje osjetljivosti ti je bio test?ti si imala 3 dnevne embrije ako se dobro sjecam?
Nova sreća 😁, čestitam !!!
Ti si trudna 100%. Kad vadiš betu ?
Hvala vam!Sutra draga idem vadit betu
Nova sreca cestitam!!!reci mi samo koje osjetljivosti ti je bio test?ti si imala 3 dnevne embrije ako se dobro sjecam?
Ja sam drugi dan imala transver a neznam ti draga nisam gledala
Cestitke svim curama na plusicima,lijepo je doc ovdje i vidjet lijepe vijesti..a ostalima sretno,ugledat cemo i mi svoje plusice.ja idem na kozultacije ovaj tjedan i onda krecemo opet ako bude sve ok.
Draga Nova sreća čestitam na novoj sreći! Nadam se da ćeš nam sutra javiti lijepu betu.
Draga Nova srećačestitam na novoj sreći!Nadam se da ćeš nam sutra javiti lijepu betu.
I ja se nadam draga da cu se iznenaditi betom i sebe i vas😗
Nova sreca suuuuper! Cestitam ti! Mislim da si ti sigurna trudnica 😘😘😘
Vodeci se tom tablicom sam i odlucila danas napraviti test ali ocito je malo prerano. Ipak cekamo srijedu. Cure hvala vam puno na podrsci, i ako slucajno ne uspije drago je znati da imam vas koje razumijete.
Kako sam i ja nova u ovome tek mi je sad jasno da ko ne prođe ovaj proces ne moze ni razumijeti u potpunosti kroz sto sve prolazimo, bez obzira koliko dobar pijatelj bio. Ljubim vas sve i veselil se svim nasim buducim pozitivnim betama 😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji