Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Svibanj 2018. 10:02

Nova sreca

TijanaB

Nova sreća 😁, čestitam !!!
    Ti si trudna 100%. Kad vadiš betu ?

Hvala vam!Sutra draga idem vadit betu

Nova sreca cestitam!!!reci mi samo koje osjetljivosti ti je bio test?ti si imala 3 dnevne embrije ako se dobro sjecam?

4 sreća
    06. Svibanj 2018. 11:05

Miwe

Nova sreca

TijanaB

Nova sreća 😁, čestitam !!!
    Ti si trudna 100%. Kad vadiš betu ?

Hvala vam!Sutra draga idem vadit betu

Nova sreca cestitam!!!reci mi samo koje osjetljivosti ti je bio test?ti si imala 3 dnevne embrije ako se dobro sjecam?

Ja sam drugi dan imala transver a neznam ti draga nisam gledala

• Cvjetic
    06. Svibanj 2018. 11:22

Cestitke svim curama na plusicima,lijepo je doc ovdje i vidjet lijepe vijesti..a ostalima sretno,ugledat cemo i mi svoje plusice.ja idem na kozultacije ovaj tjedan i onda krecemo opet ako bude sve ok.

• Kengurica
    06. Svibanj 2018. 12:31

Nova sreca to je trudnoca! 

• Radost81
    06. Svibanj 2018. 13:01

Draga Nova sreća čestitam na novoj sreći! Nadam se da ćeš nam sutra javiti lijepu betu.

• Radost81
    06. Svibanj 2018. 13:05

Mariss nadam se da ces nam ti uljepšati srijedu betom!  

4 sreća
    06. Svibanj 2018. 13:12

Radost81

Draga Nova srećačestitam na novoj sreći!Nadam se da ćeš nam sutra javiti lijepu betu.

I ja se nadam draga da cu se iznenaditi betom i sebe i vas😗

• mariss
    06. Svibanj 2018. 20:26

Nova sreca suuuuper! Cestitam ti! Mislim da si ti sigurna trudnica 😘😘😘
    Vodeci se tom tablicom sam i odlucila danas napraviti test ali ocito je malo prerano. Ipak cekamo srijedu. Cure hvala vam puno na podrsci, i ako slucajno ne uspije drago je znati da imam vas koje razumijete. 
    Kako sam i ja nova u ovome tek mi je sad jasno da ko ne prođe ovaj proces ne moze ni razumijeti u potpunosti kroz sto sve prolazimo, bez obzira koliko dobar pijatelj bio. Ljubim vas sve i veselil se svim nasim buducim pozitivnim betama 😘😘😘

• Wonderland19
    07. Svibanj 2018. 08:02

Nova sreca, bravo! Cestitam 😊

• Kengurica
    07. Svibanj 2018. 09:43

Nova sreca sretno danas!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.