Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Suncica135
    19. Travanj 2018. 09:52

truskawka uvijek me znaš smiriti . Što se tiče širenja kukova i zdjelice bilo bi dobro i da mi ostane nakon trudnoće inako mi fali oblina 

truskawka
    19. Travanj 2018. 10:40

Suncica drago mi je ako je tako..ja uvijek nekako gledam sve s vedrije strane..muz mi cesto kaze da moram skinuti roze naocale 😅😅 
    Sto se tice oblina onda nakon poroda na jos jednu bebicu odmah bez odgadanja 😄😄 i tako nekoliko puta za redom i obline su zagarantirane 😘😘

❤N i V💙

• Suncica135
    19. Travanj 2018. 11:31

truskawka

Suncica drago mi je ako je tako..ja uvijek nekako gledam sve s vedrije strane..muz mi cesto kaze da moram skinuti roze naocale 😅😅
    Sto se tice oblina onda nakon poroda na jos jednu bebicu odmah bez odgadanja 😄😄 i tako nekoliko puta za redom i obline su zagarantirane 😘😘

Pikica89
    19. Travanj 2018. 11:31

Malimaj procitala sam da ti vodiš trudnocu i dalje kod dr. Škvorca. Evo ja sutra imam kod njega na prvi uzv nakon pozitivne bete i također cu kod njega dalje voditi trudnocu.Zanima me da li on mozda isto ti da neke dodatne vitamine koje moraš uzimati tokom trudnoce?Jer ja uzimam ono što mi je propisao pa mi je objasnio da postepeno se mices sa tih tableta.Uzimam isto folnu koju mi je preporucio Al da li je to samo dovoljno trebam li uzimati mozda elevit pa elebaby..   Kak je to išlo kod tebe?

4 sreća
    19. Travanj 2018. 14:13

Cao lutke evo bila sam kod doktorice ponovo na ultrazvuku i rekla je da ji ima 5 al od 5 ji imam 4 dobra folikula 14×15 su tako da bi mi u subotu mogla biti stoperica kaze da je prezadovoljna kakvi su.

• Suncica135
    19. Travanj 2018. 15:03

Nova sreca

Cao lutke evo bila sam kod doktorice ponovo na ultrazvuku i rekla je da ji ima 5 al od 5 ji imam 4 dobra folikula 14×15 su tako da bi mi u subotu mogla biti stoperica kaze da je prezadovoljna kakvi su.

To su odlične vijesti! Super je što su ti folikuli iste veličine 

truskawka
    19. Travanj 2018. 15:26

Nova sreca to je odlicno..sretno 😘😘

❤N i V💙

4 sreća
    19. Travanj 2018. 16:09

Hvala vam lutke nadam se da ce dobro zavrsiti😘😘😘🤔😘

• Kengurica
    19. Travanj 2018. 17:05

Super Nova sreco, neka je sretno i dalje!

4 sreća
    19. Travanj 2018. 17:21

Kengurica

Super Nova sreco, neka je sretno i dalje!

Hvala lutko i tebi takodjer 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.