Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Travanj 2018. 08:10

Lolla_

sutra mi je 1 dc, prvi puta smo u postupku. Kreće bockanje 2d, prvi pregled 6d - rekle ste da razvoj ovisi od osobe do osobe, ali kolika je šansa da mi je pregled potreban 11,12 i 14 dan??? To su neradni vikend i 1.5. Pa da ne bi sve palo u vodu… ili da zovem da se odgodi za ciklus?
    Molim vas savijet…

Ja isto mislim da vecina radi,jer ne bi te bezveze izlagali stimuliranom ciklusu i onda da kazu nista od aspiracije,praznik je,tak da ne brines

• Suncica135
    19. Travanj 2018. 08:25

truskawka mislim da si upravu. Ja sam pre sitne građe (niska i mršava), čak su mi u Cita rekli da ne pokušavam 2 embrija vratiti jer ce to biti teška trudnoća. 

truskawka
    19. Travanj 2018. 08:31

Suncica tak sam si i mislila..ako si sitnije grade onda ti se zdjelica siri da mozes nositi bebicu..to je normalan proces od pocetka trudnoce..meni, npr zadnja dva dana malo dolje kod prepona, ali bas u zdjelici imam s jedne strane neki tup nelagodan osjecaj..nisam bas mrsava ni sitna, ali s obzirom da su dvojceki onda bude se i meni dosta sirila zdjelica..tako da obavi sve pretrage da se uvjeris da nije nista opasno i ako je sve u redu onda nemas razloga za brigu..samo, jezi ga, bolit ce to rastezanje..ali poslije poroda ce se vratiti u normalu 😉 nista draga, drzi se i javljaj novosti 😘

❤N i V💙

• Suncica135
    19. Travanj 2018. 09:52

truskawka uvijek me znaš smiriti . Što se tiče širenja kukova i zdjelice bilo bi dobro i da mi ostane nakon trudnoće inako mi fali oblina 

truskawka
    19. Travanj 2018. 10:40

Suncica drago mi je ako je tako..ja uvijek nekako gledam sve s vedrije strane..muz mi cesto kaze da moram skinuti roze naocale 😅😅 
    Sto se tice oblina onda nakon poroda na jos jednu bebicu odmah bez odgadanja 😄😄 i tako nekoliko puta za redom i obline su zagarantirane 😘😘

❤N i V💙

• Suncica135
    19. Travanj 2018. 11:31

truskawka

Suncica drago mi je ako je tako..ja uvijek nekako gledam sve s vedrije strane..muz mi cesto kaze da moram skinuti roze naocale 😅😅
    Sto se tice oblina onda nakon poroda na jos jednu bebicu odmah bez odgadanja 😄😄 i tako nekoliko puta za redom i obline su zagarantirane 😘😘

Pikica89
    19. Travanj 2018. 11:31

Malimaj procitala sam da ti vodiš trudnocu i dalje kod dr. Škvorca. Evo ja sutra imam kod njega na prvi uzv nakon pozitivne bete i također cu kod njega dalje voditi trudnocu.Zanima me da li on mozda isto ti da neke dodatne vitamine koje moraš uzimati tokom trudnoce?Jer ja uzimam ono što mi je propisao pa mi je objasnio da postepeno se mices sa tih tableta.Uzimam isto folnu koju mi je preporucio Al da li je to samo dovoljno trebam li uzimati mozda elevit pa elebaby..   Kak je to išlo kod tebe?

4 sreća
    19. Travanj 2018. 14:13

Cao lutke evo bila sam kod doktorice ponovo na ultrazvuku i rekla je da ji ima 5 al od 5 ji imam 4 dobra folikula 14×15 su tako da bi mi u subotu mogla biti stoperica kaze da je prezadovoljna kakvi su.

• Suncica135
    19. Travanj 2018. 15:03

Nova sreca

Cao lutke evo bila sam kod doktorice ponovo na ultrazvuku i rekla je da ji ima 5 al od 5 ji imam 4 dobra folikula 14×15 su tako da bi mi u subotu mogla biti stoperica kaze da je prezadovoljna kakvi su.

To su odlične vijesti! Super je što su ti folikuli iste veličine 

truskawka
    19. Travanj 2018. 15:26

Nova sreca to je odlicno..sretno 😘😘

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI