Zna li netko da li je kod dr. Škvorca moguće dodatno platiti anesteziju za punkciju? Razmišljam da idem kod njega, ali uvijek imam puno folikula, a i lijevi mi je jajnik kažu dosta visoko, pa me to plaši. Hvala!
Zna li netko da li je kod dr. Škvorca moguće dodatno platiti anesteziju za punkciju? Razmišljam da idem kod njega, ali uvijek imam puno folikula, a i lijevi mi je jajnik kažu dosta visoko, pa me to plaši. Hvala!
Da možeš platiti anesteziju bez problema za vađenje jedne jajne stanice on kaze da nije potrebno Al kad ih se vadi vise onda ju on i preporuci da ne boli
Da možeš platiti anesteziju bez problema za vađenje jedne jajne stanice on kaze da nije potrebno Al kad ih se vadi vise onda ju on i preporuci da ne boli
Ok, hvala ti!
Malimaj procitala sam da ti vodiš trudnocu i dalje kod dr. Škvorca. Evo ja sutra imam kod njega na prvi uzv nakon pozitivne bete i također cu kod njega dalje voditi trudnocu.Zanima me da li on mozda isto ti da neke dodatne vitamine koje moraš uzimati tokom trudnoce?Jer ja uzimam ono što mi je propisao pa mi je objasnio da postepeno se mices sa tih tableta.Uzimam isto folnu koju mi je preporucio Al da li je to samo dovoljno trebam li uzimati mozda elevit pa elebaby.. Kak je to išlo kod tebe?
Folnu sam uzimala do 20tt. Novalac, slican elevitu uzimam i dalje a sada sam u 31tt i njihova preporuka je do kraja trudnoce tako da s njim nastavljam i dalje
Malimaj procitala sam da ti vodiš trudnocu i dalje kod dr. Škvorca. Evo ja sutra imam kod njega na prvi uzv nakon pozitivne bete i također cu kod njega dalje voditi trudnocu.Zanima me da li on mozda isto ti da neke dodatne vitamine koje moraš uzimati tokom trudnoce?Jer ja uzimam ono što mi je propisao pa mi je objasnio da postepeno se mices sa tih tableta.Uzimam isto folnu koju mi je preporucio Al da li je to samo dovoljno trebam li uzimati mozda elevit pa elebaby.. Kak je to išlo kod tebe?
Folnu sam uzimala do 20tt. Novalac, slican elevitu uzimam i dalje a sada sam u 31tt i njihova preporuka je do kraja trudnoce tako da s njim nastavljam i dalje
Hvala na odg
Drage cure,
relativno sam nova u svemu ovome, nisam još niti sigurna da ćemo ići na potpomognutu oplodnju ali sve vodi ka tome.
Da skratim, imala sam endometriozu na oba jajnika, operirana je prije 5 mjeseci i to dosta (na jednom je bilo 5x6 cm, na drugom 6x7 cca), to je bilo priljepljeno na maternicu sve skupa i na slijepo crijevo. Međutim, doktor u Petrovoj je uspio sve riješiti i od tada radimo na bebi.
Mužev spermiogram je odličan, pratim mjesecima ovulacije kod ginekologice, do sada je bilo sve u redu ali nije došlo do trudnoće. Danas sam bila na pregledu i na desnom jajniku je vidljiva cista (opet).
Da li je itko imao takvih iskustava i kako dalje? Rezerva jajnika (AMH) mi je 2,7 što je dosta smanjeno i ne iznenađuje, a ostali hormoni u redu (čekam progesteron za vađenje jedino).
Od tableta uzimam Elvit pronatal i dobila sam preporuku od ginekologice za FertilUp.
Mene zanima sljedeće:
- Kakve su prognoze trudnoće s obzirom na takvu operaciju?
- Ako budemo, a vjerojatno budemo, išli na umjetnu, da li ići privatno i gdje? (Novci nisu problem)
- Što nas čeka? Užasno me strah svega, relativno sam mlada (manje od 30) i želimo djecu već nekoliko godina.
Noisette nista se ne brini..ako su ti spasili jajnike trebalo bi sve biti u redu..puno nas je imalo i operiralo endometriozu..endometrioza je takva da se ona na zalost vrlo cesto javlja ponovno, nekima prije nekima kasnije ali vecinom se ponovo javlja, jedini (da tako kazem) lijek protiv nje je trudnoca koju ona sama štopa..ja sam isto imala endometriozu i imam priraslice u cijeloj trbusnoj supljini koje mi nisu mogli maknuti da mi ne uniste crijeva..ugl imam 28 god i nismo mogli ostati trudni skoro 6 god..bili smo u IVF Poliklinici u Zg privat i evo uspjelo od prvog puta..novci nam takodjer nisu bili problem i isli smo svojim ciljem..toplo ih preporucam i preporucam da krenete sto prije..narucis se kod njih na prvi razg..dr su zaista prekrasni kao i sestre i vole sve laicki objasniti i mozes pitati sto god te zanima..sto prije krenes to su ti vece sanse za uspjesnost..mi smo takodjer ciklus prije nego smo isli na ivf otisli na akupunkturu za plodnost kod dr Jelusica u Zg..i njega toplo preporucam..pisala sam o svemu prije jedno tjedan dana odprilike pa ako ti se da listati imas sve u detalje opisano..ako ne napisat cu ti ponovo..slobodno pitaj sto god te zanima, tu smo da pomognemo koliko god mozemo..informacijama i savjetima i podrskom..
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji