Bravo cure! Podigle ste malo moral na forumu sa dobrim vijestima!
Sretno svima dalje ! 😊
Suncicaajmee nadam se da je onda mjehur, dobro da si se sjetila. Obavezno nek ti testiraju mokracu na esherihiju coli i cistitis..one znaju biti opake..no ako ides u bolnicu na kompletne pretrage pretpostavljam da budu i to testirali..naglasi da si trudna..drzim fige da nije nista nego da te beba zeki jer ti pritisce mjehur a s obzirom na upale onda on jadan tako reagira..uglavnom javi nam se 😘😘
Draga kupi u ljekarnoj brusnicin kapsule ciste mene su spasile od bakterija
Svakako cu ih kupiti, hvala na savjetu
Danas mi je stigao nalaz: urin mi je zamućen i ima povecan udio leukocita ali nije puno i još kojekakve stvari koje ne razumijem . Sutra idem kod doktorice da mi objasni nalaz i eventualno da neke tablete. Danas me opet cijeli dan boli u zdjelici....uff ne znam kako cu docekati taj prvi ultrazvuk za tjedan dana, rade živci
sutra mi je 1 dc, prvi puta smo u postupku. Kreće bockanje 2d, prvi pregled 6d - rekle ste da razvoj ovisi od osobe do osobe, ali kolika je šansa da mi je pregled potreban 11,12 i 14 dan??? To su neradni vikend i 1.5. Pa da ne bi sve palo u vodu… ili da zovem da se odgodi za ciklus?
Molim vas savijet…
Ne bih te htjela zabrinuti ali te dane ciklusa najčešće bude aspiracija. Sad ne znam kako to funkcionira ako su to neradni dani. Ja sam u Cita, a oni uvijek rade pa sad ne znam kako je u drugim klinikama...Meni je aspiracija bila 11dc, ali to je za svaku ženu drugačije
Lolla, mozda ti mislis da ne rade. Vecina radi stalno cak i blagdanima. Koja si klinika/bolnica? Pitaj dr ili sestre.
sutra mi je 1 dc, prvi puta smo u postupku. Kreće bockanje 2d, prvi pregled 6d - rekle ste da razvoj ovisi od osobe do osobe, ali kolika je šansa da mi je pregled potreban 11,12 i 14 dan??? To su neradni vikend i 1.5. Pa da ne bi sve palo u vodu… ili da zovem da se odgodi za ciklus?
Molim vas savijet…
Draga u kojoj si bolnici... ja kolko znam rade bez obzira koji je dan, bar je tako u vinogradskoj
Lolla najbolje bu bili da pitas dr, ali mislim da bi trebali raditi svi bez obzira na dane..znam da moji rade kad god treba..sretno ti 😘
Tencii hvala ti 😘
Suncica ako te boli zdjelica moze biti i zato jer se priprema za trudnocu..ovisi kakve si gradje pa mozda mora stvoriti mjesta za bebu da ju mozes nositi..ali svakako odi kod dr i smiri se nemoj biti nervozna..sve ce biti u najboljem redu..jos ces nam i ti javiti da kucaju dva srceka 😘😘
❤N i V💙
Dva 💓 💓 kucaju i kod mene… jutros prvi ultrazvuk reka je dr. da je sve super..6 tjedana trudnoca..puno srece svim trudilicama😘😘😘
Manuella cestitam,predivno dva junacka srceka...
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Molim vas savijet…
Ja isto mislim da vecina radi,jer ne bi te bezveze izlagali stimuliranom ciklusu i onda da kazu nista od aspiracije,praznik je,tak da ne brines
truskawka mislim da si upravu. Ja sam pre sitne građe (niska i mršava), čak su mi u Cita rekli da ne pokušavam 2 embrija vratiti jer ce to biti teška trudnoća.
Suncica tak sam si i mislila..ako si sitnije grade onda ti se zdjelica siri da mozes nositi bebicu..to je normalan proces od pocetka trudnoce..meni, npr zadnja dva dana malo dolje kod prepona, ali bas u zdjelici imam s jedne strane neki tup nelagodan osjecaj..nisam bas mrsava ni sitna, ali s obzirom da su dvojceki onda bude se i meni dosta sirila zdjelica..tako da obavi sve pretrage da se uvjeris da nije nista opasno i ako je sve u redu onda nemas razloga za brigu..samo, jezi ga, bolit ce to rastezanje..ali poslije poroda ce se vratiti u normalu 😉 nista draga, drzi se i javljaj novosti 😘
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji