Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pikica89
    18. Travanj 2018. 19:26

truskawka

Manuella

Dva 💓 💓 kucaju i kod mene… jutros prvi ultrazvuk reka je dr. da je sve super..6 tjedana trudnoca..puno srece svim trudilicama😘😘😘

Ajmeee predivnooo..cestitam ti draga 😘😘😘

Čestitammmmm od srcaaaa 

4 sreća
    18. Travanj 2018. 20:28

Kengurica

Ja sam ti imala 8 dana 200 jedinica. Tri dana catrotide. Ta zadnja tri dana idu i bemfola i cetrotide. Moje jajne stanice nisu bas bile dobre. Ja cekam betu sad. Vjerujem da ces ti imati bolji rezultat, kao prvo imas i jacu dozu i ne djeluje na svakoga isto.

Bice tu pozitive utebe vjerujem.koliko si imala ti folikula ?I kad vadis betu ?Drzim ti fihe draga da bude pozitiva velika😘

4 sreća
    18. Travanj 2018. 20:30

truskawka

Suncicaajmee nadam se da je onda mjehur, dobro da si se sjetila. Obavezno nek ti testiraju mokracu na esherihiju coli i cistitis..one znaju biti opake..no ako ides u bolnicu na kompletne pretrage pretpostavljam da budu i to testirali..naglasi da si trudna..drzim fige da nije nista nego da te beba zeki jer ti pritisce mjehur a s obzirom na upale onda on jadan tako reagira..uglavnom javi nam se 😘😘

Draga kupi u ljekarnoj brusnicin kapsule ciste mene su spasile od bakterija

• Kengurica
    18. Travanj 2018. 21:08

7 jajnih stanica. Na zadnjem pregledu 4 folikula samo spomenuli. Samo jedan embrij. Hvala ti na zeljama. U subotu cu vaditi. Javim se s rezultatom. Koji ti je dan ciklusa? Tebi zelim puno vise embrija, a jedan svakako da bude dobitan, ostatak za kasnije :)

4 sreća
    18. Travanj 2018. 21:27

Kengurica

7 jajnih stanica. Na zadnjem pregledu 4 folikula samo spomenuli. Samo jedan embrij. Hvala ti na zeljama. U subotu cu vaditi. Javim se s rezultatom. Koji ti je dan ciklusa? Tebi zelim puno vise embrija, a jedan svakako da bude dobitan, ostatak za kasnije :)

Meni je 7 dan ciklusa a nadam se da ce makar jedan bit dobitni.a sutra me se nece tako lako risit dok mi nerekne koliko tacno imam i kakvo je stanje.jer nesto je brojala do 5 na desnom jajniku a na livom 3 i upisala 3 samo folikula a ljuca od crnostrika je bila nisam mogla nista pitat.nadam se pozitivnom odgovoru od tebe stvarno jer sta mi zene sve moramo proc to nisu sitnice.😘

• Manuella
    18. Travanj 2018. 21:30

Pikica89

truskawka

Manuella

Dva 💓 💓 kucaju i kod mene… jutros prvi ultrazvuk reka je dr. da je sve super..6 tjedana trudnoca..puno srece svim trudilicama😘😘😘

Čestitammmmm od srcaaaa

Hvala draga puno srece u petak i javi obavezno 😘

• Manuella
    18. Travanj 2018. 21:33

truskawka

Manuella

HvaIa draga😘 isto nam se piše 😂😂 

• Manuella
    18. Travanj 2018. 21:39

Babylove

Manuella

Ajme kako divne vijesti opet 😊😊😊 sretno da sve prođe u savrsenom redu ? 💖💖

😘😘😘😘Hvala 

truskawka
    18. Travanj 2018. 21:45

Manuella

truskawka

Manuella

HvaIa draga😘 isto nam se piše 😂😂

Juuuuj..vjeruj mi jedva cekaaam 😄😄 

❤N i V💙

Lolla_
    18. Travanj 2018. 22:48

sutra mi je 1 dc, prvi puta smo u postupku. Kreće bockanje 2d, prvi pregled 6d - rekle ste da razvoj ovisi od osobe do osobe, ali kolika je šansa da mi je pregled potreban 11,12 i 14 dan??? To su neradni vikend i 1.5. Pa da ne bi sve palo u vodu... ili da zovem da se odgodi za ciklus?
    Molim vas savijet...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.