Ne vade sve klinike estradiol. Kao po njemu se vidi koliko imas zrelih folikula. Neki ne smatraju to relevantnim. Imas istu terapiju kao ja. Koliko jedinica bemfole si si davala?
Dajem je jos uvjek isto 225 benfole +centrotide
A ti koliko jedinica stavljas i koji ti je dan bockanja
Ja sam ti imala 8 dana 200 jedinica. Tri dana catrotide. Ta zadnja tri dana idu i bemfola i cetrotide. Moje jajne stanice nisu bas bile dobre. Ja cekam betu sad. Vjerujem da ces ti imati bolji rezultat, kao prvo imas i jacu dozu i ne djeluje na svakoga isto.

Dva 💓 💓 kucaju i kod mene… jutros prvi ultrazvuk reka je dr. da je sve super..6 tjedana trudnoca..puno srece svim trudilicama😘😘😘
Ajmeee predivnooo..cestitam ti draga 😘😘😘

❤N i V💙
Dva 💓 💓 kucaju i kod mene… jutros prvi ultrazvuk reka je dr. da je sve super..6 tjedana trudnoca..puno srece svim trudilicama😘😘😘
Čestitammmmm od srcaaaa
Ja sam ti imala 8 dana 200 jedinica. Tri dana catrotide. Ta zadnja tri dana idu i bemfola i cetrotide. Moje jajne stanice nisu bas bile dobre. Ja cekam betu sad. Vjerujem da ces ti imati bolji rezultat, kao prvo imas i jacu dozu i ne djeluje na svakoga isto.
Bice tu pozitive utebe vjerujem.koliko si imala ti folikula ?I kad vadis betu ?Drzim ti fihe draga da bude pozitiva velika😘
Suncicaajmee nadam se da je onda mjehur, dobro da si se sjetila. Obavezno nek ti testiraju mokracu na esherihiju coli i cistitis..one znaju biti opake..no ako ides u bolnicu na kompletne pretrage pretpostavljam da budu i to testirali..naglasi da si trudna..drzim fige da nije nista nego da te beba zeki jer ti pritisce mjehur a s obzirom na upale onda on jadan tako reagira..uglavnom javi nam se 😘😘
Draga kupi u ljekarnoj brusnicin kapsule ciste mene su spasile od bakterija
7 jajnih stanica. Na zadnjem pregledu 4 folikula samo spomenuli. Samo jedan embrij. Hvala ti na zeljama. U subotu cu vaditi. Javim se s rezultatom. Koji ti je dan ciklusa? Tebi zelim puno vise embrija, a jedan svakako da bude dobitan, ostatak za kasnije :)

7 jajnih stanica. Na zadnjem pregledu 4 folikula samo spomenuli. Samo jedan embrij. Hvala ti na zeljama. U subotu cu vaditi. Javim se s rezultatom. Koji ti je dan ciklusa? Tebi zelim puno vise embrija, a jedan svakako da bude dobitan, ostatak za kasnije :)
Meni je 7 dan ciklusa a nadam se da ce makar jedan bit dobitni.a sutra me se nece tako lako risit dok mi nerekne koliko tacno imam i kakvo je stanje.jer nesto je brojala do 5 na desnom jajniku a na livom 3 i upisala 3 samo folikula a ljuca od crnostrika je bila nisam mogla nista pitat.nadam se pozitivnom odgovoru od tebe stvarno jer sta mi zene sve moramo proc to nisu sitnice.😘
Čestitammmmm od srcaaaa
Hvala draga puno srece u petak i javi obavezno 😘

HvaIa draga😘 isto nam se piše 😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji