Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    18. Travanj 2018. 15:35

Nova sreca razinu estradiola. Jesi na Vuk Vrhovcu? 

4 sreća
    18. Travanj 2018. 16:06

Kengurica

Nova sreca razinu estradiola. Jesi na Vuk Vrhovcu?

Nisam lutko ja sam u splitu na humanoj.Manuela cestitam 

• Kengurica
    18. Travanj 2018. 16:08

E onda sam se zeznula. Mozda sam to pomislila zbog bemfole. Jel samo nju koristis jos uvijek? 

4 sreća
    18. Travanj 2018. 16:34

Kengurica

E onda sam se zeznula. Mozda sam to pomislila zbog bemfole. Jel samo nju koristis jos uvijek?

Nisam ukljucili su mi i centrotide od jucera.a kada se vadi taj estradiol

• Suncica135
    18. Travanj 2018. 16:50

Manuella

Dva 💓 💓 kucaju i kod mene… jutros prvi ultrazvuk reka je dr. da je sve super..6 tjedana trudnoca..puno srece svim trudilicama😘😘😘

Čestitaaaaam 

• Kengurica
    18. Travanj 2018. 17:11

Ne vade sve klinike estradiol. Kao po njemu se vidi koliko imas zrelih folikula. Neki ne smatraju to relevantnim. Imas istu terapiju kao ja. Koliko jedinica bemfole si si davala?

4 sreća
    18. Travanj 2018. 17:46

Kengurica

Ne vade sve klinike estradiol. Kao po njemu se vidi koliko imas zrelih folikula. Neki ne smatraju to relevantnim. Imas istu terapiju kao ja. Koliko jedinica bemfole si si davala?

Dajem je jos uvjek isto 225 benfole +centrotide

4 sreća
    18. Travanj 2018. 17:47

Nova sreca

Kengurica

Dajem je jos uvjek isto 225 benfole +centrotide

A ti koliko jedinica stavljas i koji ti je dan bockanja

• Kengurica
    18. Travanj 2018. 17:57

Ja sam ti imala 8 dana 200 jedinica. Tri dana catrotide. Ta zadnja tri dana idu i bemfola i cetrotide. Moje jajne stanice nisu bas bile dobre. Ja cekam betu sad. Vjerujem da ces ti imati bolji rezultat, kao prvo imas i jacu dozu i ne djeluje na svakoga isto. 

truskawka
    18. Travanj 2018. 18:03

Manuella

Dva 💓 💓 kucaju i kod mene… jutros prvi ultrazvuk reka je dr. da je sve super..6 tjedana trudnoca..puno srece svim trudilicama😘😘😘

Ajmeee predivnooo..cestitam ti draga 😘😘😘

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.