Nova sreca razinu estradiola. Jesi na Vuk Vrhovcu?
Nisam lutko ja sam u splitu na humanoj.Manuela cestitam
E onda sam se zeznula. Mozda sam to pomislila zbog bemfole. Jel samo nju koristis jos uvijek?
E onda sam se zeznula. Mozda sam to pomislila zbog bemfole. Jel samo nju koristis jos uvijek?
Nisam ukljucili su mi i centrotide od jucera.a kada se vadi taj estradiol
Dva 💓 💓 kucaju i kod mene… jutros prvi ultrazvuk reka je dr. da je sve super..6 tjedana trudnoca..puno srece svim trudilicama😘😘😘
Čestitaaaaam
Ne vade sve klinike estradiol. Kao po njemu se vidi koliko imas zrelih folikula. Neki ne smatraju to relevantnim. Imas istu terapiju kao ja. Koliko jedinica bemfole si si davala?
Ne vade sve klinike estradiol. Kao po njemu se vidi koliko imas zrelih folikula. Neki ne smatraju to relevantnim. Imas istu terapiju kao ja. Koliko jedinica bemfole si si davala?
Dajem je jos uvjek isto 225 benfole +centrotide
Dajem je jos uvjek isto 225 benfole +centrotide
A ti koliko jedinica stavljas i koji ti je dan bockanja
Ja sam ti imala 8 dana 200 jedinica. Tri dana catrotide. Ta zadnja tri dana idu i bemfola i cetrotide. Moje jajne stanice nisu bas bile dobre. Ja cekam betu sad. Vjerujem da ces ti imati bolji rezultat, kao prvo imas i jacu dozu i ne djeluje na svakoga isto.
Dva 💓 💓 kucaju i kod mene… jutros prvi ultrazvuk reka je dr. da je sve super..6 tjedana trudnoca..puno srece svim trudilicama😘😘😘
Ajmeee predivnooo..cestitam ti draga 😘😘😘
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji