Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    18. Travanj 2018. 11:18

Nova sreca s obzirom da su ti prosli put pukli prijevremena ovaj puta inzistiraj na svakodnevnim uzv pregledima da se ne desi isto..

❤N i V💙

Pikica89
    18. Travanj 2018. 11:39

truskawka

Pikica 6+5

Pikica89
    18. Travanj 2018. 11:40

Pikica89

truskawka

Pikica 6+5

💕 💕 💕 

• Babylove
    18. Travanj 2018. 12:36

Nova sreca sretno drzimo 🤞🤞🤞

4 sreća
    18. Travanj 2018. 13:21

Hvala vam svima od💗nadam se da ce uspjeti.a tako drzim svima vam fige 😗😗😗😗😗

• Kengurica
    18. Travanj 2018. 13:29

Truskawka, mislim da znam di je Nova steca u bolnici i nece ju svaki dan gledati, nema sanse, a i sad je u stimuliranom pa je sve drugacije. Dodjes, skines se, dr te pogleda i onda cekas sestre da te posalji izvaditi krv i daju ti injekcije. Ako ne pitas ne znas ni koliki su folikuli. Nova sreca, ja mislim da imas srece da ne padas za vikend jer ne rade nedjeljom i pliz zadnji ultrazvuk pitaj koliki su folikuli (kad ti kaze da si tu vecer dajes stopericu). Bas me zanima. Meni su navodno oko 17 bili kad su mi rekli da ide stoperica. 

4 sreća
    18. Travanj 2018. 13:55

Kengurica

Truskawka, mislim da znam di je Nova steca u bolnici i nece ju svaki dan gledati, nema sanse, a i sad je u stimuliranom pa je sve drugacije. Dodjes, skines se, dr te pogleda i onda cekas sestre da te posalji izvaditi krv i daju ti injekcije. Ako ne pitas ne znas ni koliki su folikuli. Nova sreca, ja mislim da imas srece da ne padas za vikend jer ne rade nedjeljom i pliz zadnji ultrazvuk pitaj koliki su folikuli (kad ti kaze da si tu vecer dajes stopericu). Bas me zanima. Meni su navodno oko 17 bili kad su mi rekli da ide stoperica.

Ok ocu javim ti.a reci mi kakvo vadjenje krvi to mi doktorica nije spominjala niti sam vadila prija inekcije

• Manuella
    18. Travanj 2018. 14:15

Dva 💓 💓 kucaju i kod mene... jutros prvi ultrazvuk reka je dr. da je sve super..6 tjedana trudnoca..puno srece svim trudilicama😘😘😘

• Babylove
    18. Travanj 2018. 14:21

Nova sreca

Kengurica

Ok ocu javim ti.a reci mi kakvo vadjenje krvi to mi doktorica nije spominjala niti sam vadila prija inekcije

U kojoj si bolinci?

• Babylove
    18. Travanj 2018. 14:22

Manuella

Dva 💓 💓 kucaju i kod mene… jutros prvi ultrazvuk reka je dr. da je sve super..6 tjedana trudnoca..puno srece svim trudilicama😘😘😘

Ajme kako divne vijesti opet 😊😊😊 sretno da sve prođe u savrsenom redu ? 💖💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.