pozz, ne znam dal spada u ovu temu al me zanima vezano uz burzu.... znaci, radila sam, pa porodiljni, godisnji i otkaz ovih dana... prijavljujem se na burzu, kaj mi treba od papira? dal se odjavljujem sa zdravstvenog i kaj mi treba? i jel idem prvo u hzzo ili burzu? dalje, opet sam trudna, i imam bebu od god dana pa ne bum trazila posao, kak se onda javljam na burzu? i jel bum imala novcanu naknadu za ovo razdoblje koje sam radila i bila na porodiljnom...
i jel bum morala na savjetovanja ona po burzi... zivimo na relaciji zg-tuzla, mala bu ostala s tatom a da mi je da u dva dana sve obavim :P
i da, dal imam pravo na novcanu naknadu ( valjda bi trebala imat) i jel trebaju platne liste ak sam na porodiljnom bila....
Dali je nekome ovaj mjesec došla naknada za komplikacije u trudnoći ? Ja bi prvi put trebala to dobit pa me zanima kada to dolazi i nadam se da sam sve papire predala kako treba :)
Rencix, ja sam prošli mjesec isto gledala ujutro- nije je bilo, ali mi je sjela kasnije isti dan. Moguće da je već sjela danas, nisam još gledala.
Cure koliko sam ja skužila sve naknade (i komplikacije i porodiljna) uvijek sjedaju između 13 i 15 sati, komplikacije 20. u mjesecu a porodiljna 17. u mjesecu osim ako nije vikend.
Sortiraj odgovore
Najstariji