U veljači ti je sjelo za siječanj koji je imao više radnih dana, a u ožujku za veljaču koja je imala znatno manje.
A blagdani se računaju kao radni dan osim ako padaju na vikend
Imam jedno pitanje, ako mi netko moze odg. Zanima me koliko cu dobivati porodiljne naknade drugih 6mj. Zaposlena sam i placa mi iznosi 2600kn? Dali cu dobivati 1600 ili ?hvala
Poz svima. Imam jedno pitanje: nezaposlena sam al nisam prijavljena na zavodu za zaposljavanje...da li to stvarno znaci da nemam pravo na nikakvu porodiljnu naknadu? Ili da odem na HZZO pa se raspitam?? Hvala!
Nena
I ja sam nezaposlena već 6 godina i ne prijavljujem se na biro.Imala sam pravo na naknadu i sa prvim i drugim djetetom.Sada sam trudna sa trećim i bacili su mi bubicu u uho da se moram svaki mj.prijaviti da bi imala pravo.Znam da se vodim u evidenciji nezaposlenih bez obzira što se ne prijavljujem tako da mi nije baš jasno zašto bi se trebala prijavljivati ako niti nemam namjeru tražiti posao???
I ja sam nezaposlena već 6 godina i ne prijavljujem se na biro.Imala sam pravo na naknadu i sa prvim i drugim djetetom.Sada sam trudna sa trećim i bacili su mi bubicu u uho da se moram svaki mj.prijaviti da bi imala pravo.Znam da se vodim u evidenciji nezaposlenih bez obzira što se ne prijavljujem tako da mi nije baš jasno zašto bi se trebala prijavljivati ako niti nemam namjeru tražiti posao???
Mislim da mozes primat, negdje sam kad sam listala ovu temu od pocetka procitala da dobivaš porodiljnu naknadu od 1663 kn.
Nisam sigurna malo proucite i na stranicama hzzoa
Hvala vam svima. Jer nije mi bas previse jasno zasto bi morala bit prijavljena na zavodu. Ionako od nj8h nikakve koristi. I sa prvim i drugim djetetom sam bila u radnom odnosu. Sad nisam pa sam malo pogubila konce. Al najbolje da idem na HZZO i raspitam se.
Nena
Jel imala koja mama dvije uzastopne trudnoce? Znaci nakon sto je prva beba navrsila godinu dana, nije isla radit nego je opet na komplikacijama.
Zanima me kolika je onda naknada na komplikacijama? Ista ko i prvi put? Ili se smanjuje po prosjeku od ovih zadnjih 6 mj?
Sortiraj odgovore
Najstariji