Porodiljna naknada

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    05. Rujan 2019. 18:29

Imam pitanje ako netko zna, na komplikacijama sam i imam ugovor do kraja 9. mjeseca koji mi vjerojatno ne budu produzili, a imam jos 2 tjedna godisnjeg, jel mi mozete objasnit sta se dogada s tim?😳

luce35
    05. Rujan 2019. 20:59

C1M4

Imam pitanje ako netko zna, na komplikacijama sam i imam ugovor do kraja 9. mjeseca koji mi vjerojatno ne budu produzili, a imam jos 2 tjedna godisnjeg, jel mi mozete objasnit sta se dogada s tim?😳

Nisam sigurna za godisnji ali tvom poslodavcu bas nikakav trosak nije da ti produzi ugovor do otvaranja porodiljnog pa probaj objasnit situaciju i zamoli da ti izidju u susret

luce35
    05. Rujan 2019. 21:00

C1M4

Nisam sigurna za godisnji ali tvom poslodavcu bas nikakav trosak nije da ti produzi ugovor do otvaranja porodiljnog pa probaj objasnit situaciju i zamoli da ti izidju u susret

• Mart1987
    13. Rujan 2019. 12:43

Pozdrav cure,

može li mi netko dati info koliko iznosi porodiljna naknada nakon komplikacija tj. ulaze li komplikacije u prosjek zadnjih 6 mjeseci?
    Moja plaća je veća od republičkog prosjeka ( 8000kn) pa sam u izračunu/dilemi dokad mi je najpametnije raditi..

Aristea
    13. Rujan 2019. 17:19

C1M4

Po mom bi trebali isplatiti naknadu za neiskorišteni godišnji odmor....tocnije ta dva tjedna koja su ti ostala! Tako je kod nas...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Točkica37
    13. Rujan 2019. 18:44

Zene bidim da treba R1 obrazaac popunit poslodavac. Da li ja kupim taj obrazac pa mu donesem ili? 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Aristea
    13. Rujan 2019. 19:27

Točkica37

Zene bidim da treba R1 obrazaac popunit poslodavac. Da li ja kupim taj obrazac pa mu donesem ili?

To ti imaju u racunovodstu...ne moraš kupovati ništa.. samo odes o računovodstvo i trazis R1

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Frajla
    13. Rujan 2019. 19:58

Mart1987

Pozdrav cure,

može li mi netko dati info koliko iznosi porodiljna naknada nakon komplikacija tj. ulaze li komplikacije u prosjek zadnjih 6 mjeseci?
    Moja plaća je veća od republičkog prosjeka ( 8000kn) pa sam u izračunu/dilemi dokad mi je najpametnije raditi..

Ne idu komplikacije u prosjek, jer su vec na teret hzzo-a
    "Obicno" bolovanje ide

• avama
    26. Rujan 2019. 16:41

Molim malo pomoci! Bila sam na komplilacijama od 10.6.do 15.8. 2019. Te komplikacije su zatvorene zbog spontanog. Sada sam pokovno trudna i trebala bi ici na nove komplilacije ( trombofilija i tako). Kao ako radim 3 mjeseca onda idu pune komlikacije. Isla bi u 11. To razumijem. A ako kasnije nastavim porodiljni gleda mi se 6 mjeseci prije nastupa komplikacija. To znaci da mi se gleda razdoblje 9,8,7,6,5,4, a od toga je dio 6.i 8.i cijeli 7 starne komplilacije, a ostala 3 puna mjeseca sam radila. Da lije to dovoljno za puni porodiljni? 

• xyz3
    12. Listopad 2019. 21:13

Pozdrav, nova sam ovdje. Ovako termin poroda je 16.3.,trenutno sam.zaposlena na određeno, ugovor je do 23.2., kada bi trebao vec poceti rodiljni dopust od 45 dana prije poroda. Ukoliko mi poslodavac ne produzi ugovor, je li netko zna sto se dogada sa naknadom? 
    Hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.