Nisam čitala objave, ali želim samo podijeliti info sa svima, jer to vrlo rijetko kažu u HZZO. U prosjek primanja ulaze sva primanja, dakle i honorar i ugovori o djelu i slično.... Tako da tražite svoja prava. Donesete ugovore i potvrdu o primanjima i dobijete veću naknadu prvih 6 mj...
Pozdrav!
Rodila sam, dijete je umrlo :( primala san porodiljni 2.mj, te je prekinut, a otvoreno je bolovanje u slucaju smrti djeteta 3.mj.. , ostala sam trudna te nastavila raditi. Neznan dal se i za moj slucaj racuna da mi je potrebno 3 platne liste (4.mj rada?? )da bih mogla na komplikacije ?
Pozdrav!
Rodila sam, dijete je umrlo :( primala san porodiljni 2.mj, te je prekinut, a otvoreno je bolovanje u slucaju smrti djeteta 3.mj.. , ostala sam trudna te nastavila raditi. Neznan dal se i za moj slucaj racuna da mi je potrebno 3 platne liste (4.mj rada?? )da bih mogla na komplikacije ?
Prije svega, moja iskrena sucut.
Buduci da i bolovanje zbog smrti djeteta ide na teret HZZOa, takodjer bi trebala primiti 3 pune place prije otvaranja novih komplikacija. Sretno!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pozdrav!
Buduci da i bolovanje zbog smrti djeteta ide na teret HZZOa, takodjer bi trebala primiti 3 pune place prije otvaranja novih komplikacija. Sretno!
Hvala..
Znaci ako sam pocela raditi 21.03.18, s kojim datumom mogu otvorit bolovanje? Taj dio jos ne razumijem zbog onoga kad se ne gleda mjesec prije..
Hvala unaprije na odgovoru!
Pozdrav!
Hvala..
Znaci ako sam pocela raditi 21.03.18, s kojim datumom mogu otvorit bolovanje? Taj dio jos ne razumijem zbog onoga kad se ne gleda mjesec prije..
Hvala unaprije na odgovoru!
Znaci 3 pune place bi bile za travanj, svibanj i lipanj, one ce biti ispalcene u 5., 6. i 7.mj, sto bi znacilo da na bolovanje mozete u kolovozu, placa za 7.mj nece ulaziti u prosjek, jer ce biti isplacena tek u 8.mj.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pozdrav drage cure,
zna li itko mozda kako idu komplikacije i porodiljna naknada za vlasnice sezonskog obrta? Znaci obrt koji radi od 1.6.do 30.09.,ostatak godine je u mirovanju. Samim time nemam 6 uzastopnih placa pa me zanima imam li ikakvih prava osim na naknadu za nezaposlene? Hvalaaa
Pozdrav drage cure,
zna li itko mozda kako idu komplikacije i porodiljna naknada za vlasnice sezonskog obrta? Znaci obrt koji radi od 1.6.do 30.09.,ostatak godine je u mirovanju. Samim time nemam 6 uzastopnih placa pa me zanima imam li ikakvih prava osim na naknadu za nezaposlene? Hvalaaa
Opcenito sa samozaposlenim trudnicama je drugaciji sistem, tako da se moras informirati na HZZOu.
Sretno!
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pozdrav.Rodila sam peto djete,Bila sam na komplikacijama do poroda,dobivala 2300,sad dobivam istu porodiljnu naknadu.Zanime me koliko cu dobivat do kraja porodiljnoga.Zaposlena sam i imala netto placu 2620.
Sto se ne dobiva rjesenje o porodiljnom? Da li ga hzzo izdaje ako je potrebno za neke svrhe? Hvala
Sortiraj odgovore
Najstariji