Porodiljna naknada

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TetaTina123
    21. Svibanj 2018. 18:15

Pozdrav, imam pitanje

Moj trudnicki mozak zaboravio da mi ginekologica ide na godisnji krajem mjeseca i vraca se tek 4.6., a meni porodiljni pocinje 25.5. E sad dal mi moze njena zamjena dati doznake za kraj komplikacija i papire za porodiljni ili moram cekati svoju da se vrati s godisnjeg?

Hvala puno

Mya
    21. Svibanj 2018. 20:26

Neznalica123

Pozdrav, imam pitanje

Moj trudnicki mozak zaboravio da mi ginekologica ide na godisnji krajem mjeseca i vraca se tek 4.6., a meni porodiljni pocinje 25.5. E sad dal mi moze njena zamjena dati doznake za kraj komplikacija i papire za porodiljni ili moram cekati svoju da se vrati s godisnjeg?

Hvala puno

Meni je prosli mjesec dala gineg.koja ga je mijenjala doznake.samo nazvala prije,provjerila da ne idem bez veze

• merino
    21. Svibanj 2018. 22:31

zaposlena sam plaća mi je 2550 zanima me kolika bi mi trebala biti porodiljna naknada za drugih 6 mj.

21. Svibanj 2018. 23:39

merino

zaposlena sam plaća mi je 2550 zanima me kolika bi mi trebala biti porodiljna naknada za drugih 6 mj.

Ista kao i za prvih 6mj. Max iznos na roditeljskom dopustu je cca3900kn,  buduci da tvoja placa to ne prelazi,  dobivat ces godinu dana od prilike isti iznos.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

21. Svibanj 2018. 23:40

Neznalica123

Pozdrav, imam pitanje

Hvala puno

Sve mozes dobiti od dr.koja ga mijenja.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• merino
    22. Svibanj 2018. 21:50

Hvala na odgovoru.sada me još zanima zašto sam za prvi mjesec dobila samo 1500 kn a trebao je biti iznos za cijeli mj. znači od 1.-31. i kome bi se mogla obratit za to

22. Svibanj 2018. 23:40

merino

Hvala na odgovoru.sada me još zanima zašto sam za prvi mjesec dobila samo 1500 kn a trebao je biti iznos za cijeli mj. znači od 1.-31. i kome bi se mogla obratit za to

S kojim datumom je otvoreno bolovanje?
    Ako se radi o punom mjesecu i doznake su predane na vrijeme,  iznos bi treba biti od prilike isti kao tvoja puna placa. Medjutim treba imati na umu da iznos od mjeseca do mjeseca moze varirati ovisno o fondu radnih sati za taj mjesec,  jer HZZO na osonovu njega za svaki mjesec izracuna iznos naknade. Travanj je imao dosta los fond sati,  pa veca razlika moze biti i u tome.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Emi
    23. Svibanj 2018. 07:50

ProudMomy

Emi

Molila bih savjet.
    Zaposlena sam na određeno rv (do 3.2019). Nemam prekid radnog staža posljednjih 13g. Plaća mi je >5000 kn otkad sam na novom poslu (3mj). S obzirom da sam neplanirano ostala trudna, molila bih savjet što napraviti. Preporučate li da otvorim bolovanje (komplikacije jer imam 38g, a posao koji obavljam je izrazito zahtjevan psihički i fizički) ili da nekako ishodujem otkaz kako bih sa biroa dobila veći iznos naknade nego što bih dobila od hzzo-a?
    Molim za pomoć/savjet jer sam mijenjala posao kako bih se izvukla iz financijskih problema. Ne znam koja su moja prava te što biste mi savjetovali, a da bude najpovoljnije za mene.
    Unaprijed se zahvaljujem.

Ugovor istice u 3.mj 2019? Kada je ocekivani termin?

Da, ugovor ističe u 3.2019., a termin je početak 1.2019.

• Emi
    23. Svibanj 2018. 07:51

Da, ugovor ističe u 3.2019., a termin je početak 1.2019.

Vana11
    23. Svibanj 2018. 10:08

Pozdrav. Molim vas, ako netko zna ili ima iskustva da mi pomogne. Trenutno sam na stručnom osposobljavanju koje traje do pocetka 6.mjeseca. trudna sam 3 mjeseca i nisam na komplikacijama i planiram do kraja odraditi to stručno osposobljavanje. Imam li ja kakvih prava na neku novcanu naknadu po isteku strucnog osposobljavanja (da otvorim komplikacije)?

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.