Maca_bubi, drugih 6 mj sada se dobije 2660. Od 1.7. Bi trebalo opet ici oko 4000. Kako to muslis svi imaju pravo na djecji?? Kada? Prvu godinu zivota djeteta??
Maca_bubi, drugih 6 mj sada se dobije 2660. Od 1.7. Bi trebalo opet ici oko 4000. Kako to muslis svi imaju pravo na djecji?? Kada? Prvu godinu zivota djeteta??
mislim da je sada da svi dobiju djecji 350kn ?! ili?. znam da mogu dobiti svi ciji dohodak po članu kućanstva mjesečno ne prelazi 50% proračunske osnovice. e sad, isto nisam sigurna dal se tu nesto mjenjalo i koji su iznosi...ko bi to sve vise pohvato kad svaki drugi dan nesto novo osvane :) jbg
Ovo da svi imaju pravo na djecji nisam cula dok nisam procitala tvoj komentar. Znam da ako se dobije produzetak porodiljnog tj.njega djeteta da se onda ima pravo na djecji.
Koliko je tocno 50% proracunske osnovice??
1663 kune
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
mislim da je sada da svi dobiju djecji 350kn ?! ili?. znam da mogu dobiti svi ciji dohodak po članu kućanstva mjesečno ne prelazi 50% proračunske osnovice. e sad, isto nisam sigurna dal se tu nesto mjenjalo i koji su iznosi…ko bi to sve vise pohvato kad svaki drugi dan nesto novo osvane :) jbg
Za doplatak ostaje sve kao i dosad!Od 2018 godine bi trebao stupit na snagu unificirani djecji doplatak!Ne bi bilo vise cenzusa,svako dijete bi ga dobilo!Prvo 350 kn ,drugo 450 trece 550....itd!Cifre su okvirne,sve je jos pod upitnikom!A s druge strane bi se ukinule porezne olaksice na dijete!Jos pola godine,nesto vise odnosno,pa cemo vidjet!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
To je prijedlog Mamika, mislim da su tekli da moraju napraviti projekcije...tak da pitanje je sta bude od toga.
A ova nova naknada ce stupiti na snagu ako sabor izglasa zakon koji je vlada predložila, ne znam kad je na dnevnom redu. Jos to nije ziher, jer ako se ne postigne saborska većina, jao si ga nama.
Je,je....Napisala sam da je sve vexano uz doplatak jos pod upitnikom!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Pozdrav, zanima me na koliku placu trebam bit prijavljena da bih kao zaposlena rodilja iducih 6 mj porodiljnog primala cca 4000 kn? Hvala ;)
Dalmatinka, meni su rekli na hzzo-u da je za sve zaposlene zajamčena naknada od 4000 kn bez obzira na placu ( niza ili viša od tog iznosa)
Sortiraj odgovore
Najstariji