Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    31. Kolovoz 2020. 20:24

Ok, sutra idem u nabavku igrački koje sviraju. Bubnjevi, klavir, gitara 🙈🙈🙈
    Hahah uzas

Julie
    31. Kolovoz 2020. 23:07

Odmah čitav orkestar 😂🙈 ali vole to bas jako.
    Baby centar ti ima 10% jer imaju žutu srijedu pa ako ti je negdje usput CCEast ili West imaš tamo i tu knjigicu onak je plastična i ima par stranica i sve sto i njoj pomičeš svira. Mislim da je 129 kn puna cijena pa još i popust na to 🥳

Valkris
    03. Rujan 2020. 20:19

Hvala sto si me sjetila, nisam stigla odgovoriti jucer, isli smo u city.. Ali nisu imali popust u baby centru na igracke.. Aliii su imali ako si clan kluba njihovog (jesmo) pa smo uzeli psica sveznalicu za tipa 260kn i neki daljinski koji svira za 100kn, gledala sam tu knjigu al ima 3 stranice i 3 pjesme.. A sve te igracke od fisher price imaju iste pjesme pa i taj medo i daljinski isto sviraju... Pa nisam htjela i tu knjigu... Kad budem imala vise vremena cu se posvetit potrazi, uzet neke druge marke.. Problem je što nisu stavljene baterije pa ni ne znam kak sviraju a ja to sve volim probati...
    Gledala sam neki ksilofon il klavir il stavec i pise na tome za djecu od 12+. Pa smo odlučili pricekati da se posjedne i kupit onda orkestar 😂😂
    A ovaj cijeli tjedan im je žuti tjedan, ne samo srijeda. 
    Dosta ducana ima popuste, ali nisam nasla nksta za njega ni u c&a ni u h&m sto se tice robice.. C&a ima 50% na vec snizeno.. 
    Kak idu pripreme za vrtic? I za veeeliiki prvi rođendan? 

Julie
    04. Rujan 2020. 00:02

Kasnije sam vidjela i ja da imaju čitav tjedan, da Fisher ima iste zvukove mi imamo i Fisher knjigicu i tu drugu, žuta je i ima onak kad se okreću stranice pa pomičeš unutra pa rade zvukove ugl možda je bila ugašena, u CCEast uvijek sve isprobam kako svira pa obrati pažnju da nije gumbic na onom djelu si se gasi.
    Ja ti iskreno nisam pratila te mjesece, naravno nisam uzela nešto sto je za iza godine ali ovo sve je ok pa ako ti se nešto sviđa zašto da ne.
    E mi smo ti C&A opeljesili 😂😂😂 kad su kretali popusti ja išla u Garden i CCEast i kupila tonu robe 🙊🙊🤣
    Za vrtic se moramo čuti koji dan prije prvog rockasa pa idemo na potpisivanje ugovora i krećemo, zvala me je logopedica prekjučer da mi kaže da smo primljeni ☺️ Kupili mu slapice i dobit će od frendice ruksakic koji smo mu odabrali, ne znam sto da ti kažem, sretna sam i tužna, nadam se da će mu biti lijepo to je jedino.
    Ja se vraćam na posao 11.11. pa imam fore i još odmoriti i proći sa njim čitavu adaptaciju, ročkas je pravi stres 😂 nabavljamo dekoracije, idem na dogovor za tortu idući tjedan i tak, reatoran smo rezervirali, imat ćemo do 35 ljudi i to je to. Jako se veselim ☺️ Danas je bas dobio svoj prci poklon, auto na akumulator pa smo se vozili po kvartu 🙊
    Naša mala bebica postaje maleni dečkić 🥰🥰🥰

Julie
    04. Rujan 2020. 00:05

Kako vam je na selu? Jeste se smjestili do kraja? Jel ti promjena? To ste išli još istočnije ili?  

Valkris
    05. Rujan 2020. 19:55

Ma na brzinu smo isli pa nisam stigla puno.. Budem otisla aljedeci tjedan, moram i do posla i hranilicu uzeti i ljulje pogledati pa cu malo detaljnije i te igracke proci.. 
    A jel ce ti biti 8 sati u vrticu ili kako? Joj znam, vjeruujem da ti je miks emocija..
    Jooj stres al vrijedit ce 🥳🥳🥳🎂🎂🎂🎂
    Hehe i Luka je dobio auto na akumulator al naravno da ga necemo koristiti jos par mjeseci onak 🙈 al vjerujem da vam je bilo fora po kvartu u autu. 😎😎😎
    Da da, rastuuuu.. I moj je bas pravi decko.. I sve vise kuzi i zanima ga sve 🥰🥰
    Na selu je lijepo.. Mogu na balkon kad hocu, mogu u vocnjak iza kuce kad ocu. A smjestili smo se kod svekrve pa si sredujemo gore.. Stvari su mi posvuda i kaos je al uhodavam se i znam da je kratkotrajno i da ce proci.. A fora je da nismo skoro niti bili tu nego smo stalno negdje, tipa more 10ak dana pa kod mojih pa malo tu i prođe ljeto hehe
    Osli smo van Zg, kod Jaske.
    Promjena je pozitivna. I vidim da i Luka bas uziva bit na selu, bilo tu bilp kod mojih
    On kad krene kenjkat nesto samo izademo van s njim i mir iste sekunde cim prag pređemo 😁😁

Julie
    05. Rujan 2020. 22:57

Koje odlične vijesti 🤩🤩🤩🤩 drago mi je da vam promjena svima prija 😊
    U početku neće biti, ali kroz 2 tjedna će svakako i spavati i sve, neću ga uzimati prije jer se treba naviknuti posto kad krenem raditi neću moć doc po njega kad god. Navodno su tete u jaslicama super, barem većina sto su mi mame rekle koje već imaju djecu u vrticu pa se nadam najboljemu 🤞🏼
    Želim vam da se sto prije smjestite i krenete živjeti bez kutija, vreća i vrecica 🤗

Valkris
    06. Rujan 2020. 10:38

Joj to je bitno da su tete super 😊 😊 
    Jel ti spava po danu? 
    Hvala 💞 💞 bas me zivciraju te kutije i vrecice 🙈🙈

Valkris
    06. Rujan 2020. 10:39

Tj, kako apava?
    Jer moj nekad pola sata, nekad 20 min, nekad sat i pol
    Bas nemamo ritam nikakav

Julie
    08. Rujan 2020. 17:53

Mi ti već neko vrijeme imamo jedno spavanje popodne u Trajanu od 1,5 - 2 sata i to je to. Budi se oko pol 10, popodne ide leći između 3-4 i onda odkrmi to kaj velim i onda ide navečer oko 11. Ima energije za troje 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.