Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    24. Kolovoz 2020. 13:25

Jel prosla temperatura?
    Izasao zubic?
    Mi nista i dalje od zubica. On je dobre volje, slini isto. 
    Kasice.. Idu.. Pojede sta ponudim. Samo ne znam kako da to zamjeni obrok, jer kad je gladan je dosta nervozan pa nece jesti ovo na zlicu.. A kad nije jako gladan onda pojede pola toga sto napravim, probrlja po tanjuru reklo bi se.. Moram naci neku metodu i vrijeme.. 
    Jooj vrtic.. Ti se vracas na posao? 

Julie
    26. Kolovoz 2020. 15:00

Nije prošla, danas bas idemo pedici jer predugo je to pa nek mu bitni krvnu sliku, bili smo danas privatno na EEG-u zbog napadaja i nalaz je odličan pa smo malo odahnuli. Naravno napadaj se nažalost može ponoviti ali 🤞🏼 da neće.
    Taman su ga vagali i ima 9700 i 75 cm je dug.
    Bome ga sad ima 🥰
    Ja se trebam čuti sa menadžericom da se dogovorimo oko godišnjeg, računam da će mi dati da ispucam i stari i novi u komadu, inače 12.9. mi ističe porodiljni, proletjelo mi je 🙈
    Zubića novog nema pa čekamo i to 
    Koliko mu nudiš? Mislim koliko grama pojede? U principu obrok se smatra zamijenjenim kad pojede toliko da nakon toga vise nije gladan, ako ti ima volje papati daj mu slobodno 250 g čega god i to je dovoljno, nije niti bad ako ne pojede koju žlicu, uzmi u obzir da je bas vruće i da malo manje jedu, nije im niti svaki dan isti, ima dana kad moj recimo bude Pero zdero 😂🙈 a ima dana kad malo manje jede ali tu je sve to negdje

Valkris
    27. Kolovoz 2020. 11:50

Julie

Nije prošla, danas bas idemo pedici jer predugo je to pa nek mu bitni krvnu sliku, bili smo danas privatno na EEG-u zbog napadaja i nalaz je odličan pa smo malo odahnuli. Naravno napadaj se nažalost može ponoviti ali 🤞🏼 da neće.
    Taman su ga vagali i ima 9700 i 75 cm je dug.
    Bome ga sad ima 🥰
    Ja se trebam čuti sa menadžericom da se dogovorimo oko godišnjeg, računam da će mi dati da ispucam i stari i novi u komadu, inače 12.9. mi ističe porodiljni, proletjelo mi je 🙈
    Zubića novog nema pa čekamo i to
    Koliko mu nudiš? Mislim koliko grama pojede? U principu obrok se smatra zamijenjenim kad pojede toliko da nakon toga vise nije gladan, ako ti ima volje papati daj mu slobodno 250 g čega god i to je dovoljno, nije niti bad ako ne pojede koju žlicu, uzmi u obzir da je bas vruće i da malo manje jedu, nije im niti svaki dan isti, ima dana kad moj recimo bude Pero zdero 😂🙈 a ima dana kad malo manje jede ali tu je sve to negdje

Drago mi je za eeg da je uredan i neponovilo se 🤞🤞🤞
    Ma i moj ima 9 kg sigurno, velik je i ne mogu ga nositi vise. (prije mjesec dana je imao 8kg). Ne znam sta bi s njim, ne puza, ne stane u ljulju vise, zadnjih 3 dana trazi bas puno animacije 🙈🙈 imas kakvu ideju? Neke ljulje koje su za preko 6 mjeseci i preko 9kg?
    .. 
    Ja sam ti sad na godisnjem, koristim stari pa novi. Drzim fige da i tebi daju da iskoristis tako 😉😉
    .. 

Ne znam za grame, al oko 150 sigurno (ako usporedim sa teglicom gotove kasice), jucer jr sve smazao. Dajem mu isključivo sto ja skuham, nisam dala kupovne jos.. Jucer sam mu dala dok je bio gladan al nije urlao (to mi jr jako tesko pogoditi tako jer cim se probudi vecinom kreće urlanje za bocicu)..
    .. 
    Ok, ali on je bas znao pojesti onak samo par zlica.. Jucer prvi put sve.. I nakon pola sata je pojeo 200ml ad 🤷‍♀️ 
    .. 
    Joj i meni brzo vrijeme prolazi a on se samo izduzuje i raste i mijenja i napreduje ♥️❤️

Julie
    28. Kolovoz 2020. 11:16

Imaš one ljulje sto se zakvače za boltu ali mislim da je on još premali, imaš i one hopsalice iako ih fizijatri nikako ne preporučaju, ja ih nisam koristila, vjerujem da ti je teško, puno je to kilica na rukama čitav dan 🙈
    Sto se pitanja tiče bude on to uskoro, mi smo Marinu stavljali podlogu i hrpu igračaka i njega je to bas jako zabavljalo. 

Valkris
    28. Kolovoz 2020. 11:58

Julie

Imaš one ljulje sto se zakvače za boltu ali mislim da je on još premali, imaš i one hopsalice iako ih fizijatri nikako ne preporučaju, ja ih nisam koristila, vjerujem da ti je teško, puno je to kilica na rukama čitav dan 🙈
    Sto se pitanja tiče bude on to uskoro, mi smo Marinu stavljali podlogu i hrpu igračaka i njega je to bas jako zabavljalo.

Da, gledala sam te hopsalice ali ne bih mu to. A te ljulje cu ici uzivo malo pogledati, mozda ima neka koja se sveze. Problem je sto se nije posjeo pa ga ne mogu stavljati u sjedeci, a ljulje su sjedeci. 
    Ma i on je na podu, ima hrpa igracaka ali to ga zabavi 5 minuta. Imamo 2 baby gyma, casmatino, vani na travu mu stavim deku al sve to po 5 minuta bude zanimljivo... 
    Al dobro, prezivjet cemo i proci ce i to :)
    Sta vam je rekla dr jucer? 

Julie
    28. Kolovoz 2020. 22:52

Sve znam, ja tak znam svaki dan sjediti u sobi njegovoj jer inače se hoće plakati i tak znam po sat-dva 🙈 nekad se igra sam.
    Da, kužim za sjedenje al i to će doći nećeš se okrenuti. Doslovno može za koji dan, tjedan.
    Pedica je rekla da mu je upaljena gornje i donje zubno meso i da će oživiti četvorke 🥺 siroti zato i ke tak plačljiv i stalno pod tom manjom temp.

Julie
    28. Kolovoz 2020. 22:55

Kužim, ali posjet ti se može već za koji dan/tjedan pa si baci oko jer to je tu. 
    Pedica mu je vidjela da je natečeno zubno meso i da će mu izbiti četvorke i zato je takav siroti. 
    Probaj mu napuniti malo vode u običnu bocu, Marina to bas jako zabavlja ili sam mu dala neki dan vrećicu tjestenine zatvorene i to šuška i ona sav važan 😂🙊
    Jako ih zanimaju naše stvari pa probaj tako nešto i ukradi malo vremena 🙈

Julie
    28. Kolovoz 2020. 22:56

Znaci pošaljem prvu poruku i nema je i napišem drugu i eto ih obje 🙈

Valkris
    30. Kolovoz 2020. 16:54

Ma znam da će to sve tak brzo doci.. 
    Dam mu one blazinice ga guzu, i to suska pa mu je zanimljivo ali sve je kratkotrajno..
    A dobro, izdrzat cemo. Sad smo opet kod mojih pa ga svi pomalo nose/voze/zabavljaju 🥰
    Cek, Marin je u svojoj sobi? Kad ste ga prebacili?
    Zubici opet 🙈🙈 jadni vi.. Nadam se da ce brzo izaći da ga ne muce.. 

Julie
    30. Kolovoz 2020. 20:54

E nismo ga još, sa nama spava, ali je preko dana u svojoj sobi, tamo je podloga i sve igračke njegove.
    Sad mi je palo na pamet s čim se Marin igra mjesecima, ima onu guralicu uz koju se hoda, dok je bio mali vrtio je kotačiće jer ju je naopačke stavio, na njoj ima klavir sa pjesmicama i hrpa svega, sva je šarena, ima knjigicu koja svira, i tak neke igračke koje šuškaju. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.