Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    20. Rujan 2020. 21:17

Bravo Luka 🥳🥳🥳🥳🥳
    Evo mi odradili ročkas, jako sam bila emotivna kad su krenuli pjevat od fantoma sretan rođendan, tek sam tad bila svjesna, slatki stol je izgledao 🤩🤩🤩🤩 sva djeca poludjela za time 😂🙈
    U petak sam samo ja išla na razgovor na kraju jer je Marin bio prehlađen, sad smo super, sutra ostajemo pol sata. Ugl upoznala sam jednu od odgojiteljica i vidjela grupicu. 🥰

Julie
    20. Rujan 2020. 22:10

I upravo smo napravili 5 koraka samostalno 🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Valkris
    25. Rujan 2020. 10:23

Bravo za korake!!!!!
    Ide sad u vrtic vec? Dok ja odgovorim...
    Mi napokon krenuli s radovimaaa, majstori po cijele dane buse lupaju hehe al nema veze nek samo rade 😊😊

Julie
    26. Rujan 2020. 18:58

Evo tjedan dana adaptacije je iza nas, bilo je dosta suza, četvrtak je bio najgori, ja sam se rasplakala kad sam izašla van, al sve je to nanoraku price normalno, u petak je bio puno bolje pa sam i ja veselija. Prihvatio mi je vrtićki režim pa ide ranije leći popodne a i večer.
    Sretno i puno strpljenja s radovima, prošla sam prije 3 godine skoro adaptaciju stana 🥴 radnici hrpu toga fusali pa popravljali pa pomicali rokove 🙈🙈🙈🙈 došlo mi je da odem na psihijatriju i tražim nešto za zivceke 😂
    Kako je Lula, ima li kakve promjene sa klopicom? Jesu sad malo zubići stali? Kaj ima još?

Julie
    26. Rujan 2020. 18:59

Luka 😂

Valkris
    26. Rujan 2020. 20:14

A bude ti sad 8h od ponedjeljka ili kako ce ici?
    A da, vjeruujem da je bilo suza... :(
    Jesu tete sta komentirale kakav je? 
    .. 
    A radovi, znam i psihicki sam se pripremila na sve.. Pa samim time sto smo trebali poceti u 6 mjesecu a poceli u 9.hahah 
    .. 
    Luka je cendrav.. Zubici ga muce bas.. Dala sam mu sad cepic i evo zaspao sa mnom na bracnom okrenuo se naopako hahah noge su mu kod moje glave 🙈🙈
    Al ne diram lava dok spava hehe za jedno sat vremena ga prebacim u kindac kad bas cvrsto spava. Nadam se mirnoj noci 😁

Valkris
    26. Rujan 2020. 20:16

A klopica i dalje ne ide.. Uvodim ja namirnice ali slabo jede.. Cak nekad ni kamuflaza s bananom ili jabukom i kruskom nr pomaze.. 

Julie
    26. Rujan 2020. 22:30

Jesu, rekle su da je mazica i da je to dobro jer se da utješiti kad zaplače za mnom, da ima djece koja odguruju i onda šta da radiš 🙈
    Čitav tjedan je bio 2 sata, u pon će isto i onda od utorka kreće spavati. Nadam se da će proći dobro 🤞🏼
    Nemoj se sekirati oko klope, kolko pojede pojede. Bude to krenulo kak će biti veći 😊

Valkris
    29. Rujan 2020. 17:59

Julie

Jesu, rekle su da je mazica i da je to dobro jer se da utješiti kad zaplače za mnom, da ima djece koja odguruju i onda šta da radiš 🙈
    Čitav tjedan je bio 2 sata, u pon će isto i onda od utorka kreće spavati. Nadam se da će proći dobro 🤞🏼
    Nemoj se sekirati oko klope, kolko pojede pojede. Bude to krenulo kak će biti veći 😊

Znaci dobro da je maza 😊
    A kak je danas i jucer bilo? Koliko je ostajao? Kad im je taj popodnevni spavanac? Jer moj sad oko 1 zaspe i to mu je duzi spavanac.
    Ma mislim da ga sad taj drugi zubic muci jer mi nrce puno ni ADa... 

Julie
    29. Rujan 2020. 22:31

Jučer je bio 2 sata i rekle su da je bio najgori dan, mogu si misliti 🥺 plakao je svo vrijeme, to obično i bude tak nakon vikenda pa se malo zaborave i ne ji u vrtić a danas je ostao do ručka, do pol 12, tad idu spavati. Veli da je danas bilo super i da skoro nije plakao osim ujutro kad ga je tatica ostavio. Ugl sto primjećujem u ovih 7 dana kako je u vrticu, da place ako me izgubi iz vidokruga, vjerojatno zato jer i tamo ostane sam, da puno vise priča, naravno ne razumijem ništa ali priča ko šašav 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.